На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,  Hug Hug Hug, благодаря за съчувствието.
По-добре съм, малко още ми е замаено от време на време.
Тини Пини, Хейли, въртеше ми се стаята. За пръв път ми се случва. Падало ми е кръвно и ми е притъмнявало, но това... Преди години вдигах долната граниоца на няколко пъти, ходих на изследвания - нищо. Сега си мисля дали не е някой шип...или прилив на адреналин ( Арим hahaha)
БебОле, намъчихте се сериозно с Радо, дано с избиването на зъбчето нещата да поутихват и да се повлиява по-лесно от лечението. И вие бързо се подобрявайте. Ама , че черна серия!
А за зъбките, ( Бобинка и другите със зор) казаха ми , че много помагало да се мажат венците с вит. С. Аз не съм го пробвала, защото чааак такъв зор досега не сме имали, но си го имам като идея - ако се наложи.
Леле, днес бяхме на разходка и Гоги удари такъв рев изведнъж. Ей, така - без нищо. Беше си весел и доволен и изведнъж - реееев. Обадих се на баща му да ни прибере с колата, че доста се бях отдалечила от къщи. Зъби ли са? newsm78
Честити месечинки, падали и все още не Mr. Green И отново  едно голяяямо Hug. Вие сте страхотни!

# 196
  • Русе
Това за витамин С не съм го чувала ,дали действа някой знае ли

# 197
  • Сливен
ние вече сме си у дома
по-късно ще се върна да ви чета и пиша ако дени е добре  Hug

# 198
Привет момичета!
Честити месечинки на всички дечица, да растат здрави и винаги усмихнати!   bouquet
Честито на патерици на сладките ни талисманчета, да са здравички и да радват мама, тати и бате!
Мила щом и ти си завършила педагогика със сигурност имаме доста общи преподаватели, те са като бетонирани  Crazy  Grinning Но Арнаудова ми е любимка, с кеф съм учила при нея, въпреки че материята хич не беше лесна.
Всички болнички бързо да се оправят, ужас с тези болести направооо... страх ме хваща. Хейли ужасни гадини са тези  стафилококи, на племеника са му открили в гърлото, а мислеха да го оперират за сливици...
Относно това, че групичката ни е много задружна и любезна съм напълно съгласна  Peace не бях влизала в друга отчетна, но погледнах темата, където Бебз беше задала един съвсем обикновен и нормален въпрос и се уплаших  Shocked Наистина сте препраксни момичета  Hug
Мирче много сладка Евка  Heart Eyes
Ние днес бяхме на консултация и вече сме 9 кг (+ 800гр) и 77см (+2).
Имам въпрос, мами, които правите попара, с какъв чай я приготвяте?
Лека вечер, момичета  

# 199
  • Варна
Имам въпрос, мами, които правите попара, с какъв чай я приготвяте?
Лека вечер, момичета  

шипка  Peace

мириамс, липсваше ни  Hug

# 200
lina borisova, правя попарата с чайче на Hipp, шипка и малина.

http://apteka.framar.bg/30007678/%D1%85%D0%B8%D0%BF-%D1%87%D0%B0 … %D0%BA%D0%B8-3815

# 201
Миме, пиши как сте и какво се е случило Hug . Радвам се, че сте добре!!!

Лина, 77см Shocked браво бе! Laughing

Ние този месец ще си пропуснем теглилки и мерилки Confused , ама няма как... Другия месец на 19-ти чак Rolling Eyes .
Иначе, сега ще пие АБ Панцеф, 10 дни. Дано помогне Praynig Praynig Praynig

# 202
Здравейте момичета,

благодаря за всички честитки, които получих! И аз като вас, смятам че имам късмет да попадна тук, много сте мили, възпитани и готини.Hug
Честити месечинки на бебоците ни и на всички други с поводи!
пашик, страхотни сте! А ти никакви основания нямаш да се притесняваш за външния си вид, изглеждаш много добре! Чудя ти се, честно Hug
ЗА СРЕЩА - АЗ СЪМ "ЗА". Звънкате и идвам! И за мен е удобно да е в ранния следобед, както си предложила (аз пък чак днес стигнах до там в четенето Crazy).
Мила, добре си дошла. Замириса ли ти на моренце и миди, ммм?
Оле, вие поне оправихте ли се? Съжалявам за Радо, дано следващите си зъби ги вади по-лесно!
хейли, и на моя хубостник му хърка нослето, вече си мисля за една микробиология и аз.. или може би е алергия.. не знам Crazy
   козметика - СебаМед и Бюбхен
   обувчици - на Колев, но се примирих, че не ги държи на крачетата си. Видях едни сандалки на едно момченце и ще купя от тях, трудно се сваляли Crazy
  детска кухня, смятам да ползвам. Храната изглеждаше много вкусна, поставят я в тарелки, не пюрират.

# 203
Мами,заради подаръците има и обидени, и с право !Само Ева на Марвелъс остана без такъв ,заради което Мимето не желае да влиза във форума! Confused

# 204
Мами,заради подаръците има и обидени, и с право !Само Ева на Марвелъс остана без такъв ,заради което Мимето не желае да влиза във форума! Confused

Confused Много, много съжалявам, че така се получи! Прати прегръдки на Марвелъс и Евичка!  Hug Hug Hug

Дали можем да направим нещо, за да компенсираме?

Ох, момичета, аз днес май не съм честитила месечинките Confused ooooh! . Много съжалявам! Явно системното недоспиване си казва думата Whistling

Честити месечинки на бебоците, родени на днешната дата! Да са живи и здрави и да радват мама, тати и кака/бате!

# 205
 Здравейте и от мен. Нещо не ми е добре и не пиша много.
 Какво е станало с подаръка, надявам се да се изяснят нещата и да няма сърдити  Peace
 Мишелка от известно време почна да спи настрани и си криви гръбнака назад и главата. Малко тъпо го обясних, като буквата С. Не винаги прави така и не виняги се замята назад, но ме притеснява леко. Нищо не намирам в Гугъл, защото незнам какво да напиша. Обикновено заспива така и после се обръща по гръб.   
  Всички болнички да оздравяват  Hug

# 206
 Какво е станало с подаръка, надявам се да се изяснят нещата и да няма сърдити  Peace
 Мишелка от известно време почна да спи настрани и си криви гръбнака назад и главата. Малко тъпо го обясних, като буквата С. Не винаги прави така и не виняги се замята назад, но ме притеснява леко. Нищо не намирам в Гугъл, защото незнам какво да напиша. Обикновено заспива така и после се обръща по гръб.   
Не се притеснявай и Симона спи точно така и то отскоро!Така им е удобно ,не виждам какво те притеснява! Hug
За подаръка-Марвелъс напомни няколко пъти ,че няма подарък.Роси каза,че й се е паднало на нея Димяни,но така и не е  получила!
Не виждам как да компенсираме ,не само е развалена изненадата ,но и е огорчена!Просто не е същото вече!

# 207

Не се притеснявай и Симона спи точно така и то отскоро!Така им е удобно ,не виждам какво те притеснява! Hug
За подаръка-Марвелъс напомни няколко пъти ,че няма подарък.Роси каза,че й се е паднало на нея Димяни,но така и не е  получила!
Не виждам как да компенсираме ,не само е развалена изненадата ,но и е огорчена!Просто не е същото вече!
  Мерси за успокоението за спането, нещо ме тресе параноята тия дни  Crazy
  А за подаръка Мими какво общо има, щом е между Марвелъс и Димяни. Предполагам те са се разбрали на лични. Или под Мими се има впредвид Марвелъс  newsm78  Дано всичко се изясни и няма сърдити, а Евичка в неделя да и спретнем една срещичка в морската и ще я придобрим  Hug

# 208
Мис Файн, дано се оправиш скоро, искам да те видя в прекрасно здраве и настроение Hug. Алтай спи настрани нагънат като С-ка откак се е родил! Shocked Напоследък даже се пъне да се огъва и повече, ама то няма накъде вече - главата максимално назад, гърдичките напред, дупето - назад, изобщо.... ooooh!
Аз се притеснявах за Росито да не остане без подаръче, а то на Марвелката ѝ се случи. Мислех, че са се разбрали, нали у Димяни имаше шарков период... Много кофти наистина, ние тук - в еуфория, снимки, подаръци.. а тя Confused Знам, че усещането няма как да се компенсира, но пък ние само да се видим... Евичка без подарък няма да остане. Hug Дано не се сърди много.

Аз пък днес цял ден живея с мисълта, че сме 14.06 и чак сега се усетих, че сме 15.06, а трябваше да честитя 1-ви рожден ден на бебока на много близки наши приятели.. уффф, много съм зле понякога с тоя кърмачески мозък! Добре че поне подаръка им го подарихме преди 2 дни като бяха тук ooooh!

# 209
  • Сливен
здравейте
ами какво ни се случи.... започна се с Т ,която се сваляше най-много до 37.8 и след около час пак нагоре,цяла нощ бяхме така,а на сутринта бонус разтройство със слуз и малко кръв,в петък на обед ни приеха и веднага на системи,лошото е ,че е пухкав и много трудно му се намираха вени,напукаха му и на ръчичките и на крачетата http://www.facebook.com/photo.php?fbid=222036917815155&set=a … d=100000265460482
после включиха и АБ и биогая,три дни бяхме с Т,но хайде вече всичко да е наред,малко по малко се възстановява
сега да карам наред и да отивам да си го гушкам
честити месечинки на всички бебенца,които съм пропуснала  newsm59  bigdance2
МартакЕли честит рожден ден на патеричка ,да си много здрава и обичана,а тортата е невероятна
ЛЕЙДИ честит рожден ден и на теб  Hug  bouquet
Буболеченце честити поводи за празнуване малко на патерица   bouquet
титка честита годишнина,още много да празнувате заедно   bouquet
кат честито за изпитите
бобче бързо оздравяване на Мила
бебз хайде да мине леко
мишанка добре дошла и честити зъбчета на Нестор  Hug имате страхотни мерки   Party
ние може направо да се окучваме  hahaha надут ни е венеца долу в ляво
мими честито второ зъбче и на вас
мирче Евичка е станала убийствена кукла  Hug Crazy а какво бръмчене  Whistling
над бързо възстановяване на баткото а и на теб,дано всичко ти се нареди
пашик честити годишнини и на теб,браво за хубавите резултати от консултацията и честита ти разходка  Party ,изглеждате страхотно ( къде ги видя тези паласки и този корем  newsm78 ,да не си гледала моите снимки  hahaha ,чудесна си
аник честито зъбче и на Ники,да му е здравичко и беличко
беболе бързо оздравяване  Hug и дано всичко е наред,честито ви "озъбване"
марвина честит рожден ден и на теб,честита месечинка и честито зъбче  Hug и браво за хубавите резултати от консултацията
бърди бързо оздравяване
мама смехорана браво и за вашите резултати,страшни мерки  Hug
красе хайде дано и при вас да "мрат бързо гадините"
MartakEly честито трето зъбче на Йоанка
ноел жълтък въведох този месец,но съм дала два пъти,риба не съм дала,попара със сирене не харесва,но яде сирене и хляб  Crazy
димяни честита ви 11 -та последна месечинка,големи кукли си имаш ,още малко и ще имате рожден ден  Hug Party ,а ние всички след вас  Peace
Reni_Vo виждам,че и вие сте минали през нашите премеждия с абокатите  ooooh! Hug
мила добре дошла на БГ почва и да си прекараш чудесно
легео това кръвно пък от къде,уф дано не се повтаря
красе писах в петък във фейса,после влизах в събота два пъти и като си проверих сметката 30.01 лв  #Shocked ,(мъжо ще ме гръмне) ,повече не посмях да вляза,за това оставих писането за след изписването
аз доколкото си спомням димяни каза че е пуснала подаръка,но след закъснение заради болничките  newsm78
за спането спим след закуската сутрин ,след обяда и след следобедната закуска  Flutter ,но всеки път е различно,може да не легне и цял ден
козметика - сапун "Бочко",шампоан на "Бюбхен",за дупе "Судокрем"
боц дава рядко,прави биип на носа ми  hahaha и прави "чук" с главичка
ама какъв чаршаф ви постлах  Embarassed марвинче,май те задминах  Joy
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт