На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 228
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • У дома
Добро утроооо   bouquet

ХейлиHug мммммммм кафенце ..............

Минавам да почерпя за нашата 9 месечинка

Честити 9 месеца на прекрасната Дария  Hug.

Наде, дано вече всичко да тръгне в нормален ред

Бургазлийки, много сте готини, всички ви познах, Симонка, Ева и Мишелка са вече малки дами, много сладки, а малките мъже са страхотни, както и батко Георги.

По другите въпроси по-късно, че Лъчко спи в ръцете ми.

# 421
Честити месечинки на Даренцето и Лъчко! Heart Eyes

Бургазлийки, страхотни снимки! Много сте хубави и вие, и бебоците! Heart Eyes

# 422
Здравейте Wink Страхотни снимки,блазе ви за срещичкитее Wink Аз съм много щастлива,защото края на седмицата ще отидем на море с едни приятели. Ще отидем на Синеморец за 4 дена. За анкетката.....както беше писала още 1 мама - на мен все ми се спи и съм уморена,а мъжа ми само ме напада Blush Докарваме го до 3 пъти в седмицата,някога и повече. Отивам да пия кафе и да закусвам.докато малката дремее Hug Хубав ден!

# 423
  • Варна
Добро утро.
Оле не съм довършила не ме издавай  Mr. Green
Момичета сложих нова папка в снимка.бг "Нови снимки 1ва страничка" Мятайте актуални снимки да ги сменям отпред.
Не искам да връщам темата, само искам да вметана, моля без коментари после. Тони си беше изтрила малките от първа страничка. Тони ако четеш случайно, да знаеш че съм ги върнала те са нашите талисманчета и ти и те сте част от нас. Ако не искаш да пишеш разбирам те всеки си има право на мение. Но недей да махаш дечицата от нашия списък. Вярвам ти, че си се обидила но тук е така много хора, разни мения. Не можем всички да се обичаме и да се разбираме. Ти си прецени за влизането но децата остават  Grinning Пак моля без коментари само съобщавам.

Бургас страхотни снмки многоооо  ви се накефих.
Моето диване много се разсейва като се кърмим следобед и вечер май ще се отбиваме, хубаво суче само сутрин два пъти сънен. При другите как е.

Честити Месечинки!!   bouquet

Ще поработя и ще ви хвърлям по едно око  Sunglasses

# 424
Добро утро!!!
Честити месечинки!!!   bouquet
Тини, още веднъж честита годишнина!!! Весел празник  1dating
Бургазлийки, много са ви хубави снимките, и вие и дечицата ви сте прекрасни newsm10
Ние вчера ходихме да взимаме свеки от Бургас, че беше там за няколко дни. Поразходихме се в морската ви градина и се сетих за вашата среща, ама в 14,30 вече трябваше да си ходим. Иначе щяхме да се присъединим към вас, следващия път дано и с вас да се запознаем.

Сега ще храня Лидия и ще поизчистя вкъщи. Ветровито е тук в квартала и се чудя дали да слизам днес към морската Thinking

Лек и спокоен ден ви желая!!! Hug

# 425
Опа, привет и от нас Simple Smile

Чудни бебоци, чудни срещи видях Simple Smile

Честити месечинки и други поводи Simple Smile

Абе мами, как се разбира когато кърмата почне да не стига на бебчо ??? Мойто момче нещо никак не се наяжда с кърмата вече  newsm78 максимум час и половина и настава нечуван и невиждан глад......

А и вечерта вече го виждам че суче на сухо......дърпа ама не го виждам да гълта......

Днес ще си седим в нас ние, кофти е времето а и имам да готвя и тренировка съм си замислила днес Wink

# 426
Мамчета, страхотна бургаска срещичка, страхотни снимки! Бебоците са невероятни!  Hug

Ние вчера бяхме цял ден на двора. Вечерта си правихме барбекю, супер беше, легнахме си късно.

За кърменето - няма намаляне, в тия жеги на Ева й се суче често и още повече се увеличи. Тя шише не иска и да погледне и не пие никаква вода.  Confused

Скоро мисля да дам риба. С каква да започна?
Глутена го прие много добре!

# 427
Ноел, аз имам сьомга със зеленчуци, и мисля с нея да почна, после хек и така.
А вода Пецата пие много, ама много Simple Smile

# 428
Здравейте,
Днес  е страхотно времето, хладничко.. мисля да се мятам аз на разходка.
Тини честита ви годишнина и тук. Бъдете много щастливи и съхранете любовта и приятелството си . Поддържайте вечно запален семейният огън  txtloves Two Hearts
Бургазлийки страхотни сте  Hug
Аз не съм ви чела много подробно , не съм влизала от 3 дни , ама анкетата е.. бррр  Embarassed
Охх какво беше това секс  newsm78  хехех правим когато детето позволява и когато мъжото не спи  Simple Smile
Честити месечинки на всички  Hug

# 429
  • София
Поздрави на бургазлийки  Hug
Страхотни сте момичета, а бебенцата ви са най-прекрасните дечица! Много е хубаво че и мамите отдалеч са тук, абе чудна срещичка сте си спретнали  Heart Eyes

Качих снимка на моето Еве за първа страничка.
Минаваме на каша за закуска - млякото нещо все и хартисва и все сутрин не е гладна  newsm78

Изстрелвам се по задачки докато баба и я разхожда навън.
Приятен ден на всички  Two Hearts

# 430
Барбалетка, честито християнче!!!

Благодаря!

Много хубава среща в Бургас е имало!  Simple Smile

..в тия жеги на Ева й се суче често и още повече се увеличи. Тя шише не иска и да погледне и не пие никаква вода.  Confused

И ние сме така  Peace

# 431
Привеееет!  newsm19

Страхотни срещи, снимки, мами, бебета, абе всичко  newsm74

И аз да питам за рибата  Blush, с пюре ли я въведохте и с какво?

Честити месечинки  на малките сладурковци!   bouquet  bouquet

# 432
Барбалетка, честито християнче!

Честити месечинки! Здрави и засмени!

Бургазлийки, ама много хубава срещичка и страхотни снимки на дечица и мами!

Буболече  Heart Eyes поздрави и на вас! Наш малко с баба му ще се разхождат из Бургас на 29.6, ако сте наоколо ще ви се обадят, докато ние сме по срещи.

За рибата, ние започнахме със сьомга, много добре се прие. Нашата педи каза за първи риби да даваме сьомга и белите риби и да не даваме скумрия и шаран, че са тлъсти. reni_vo, за първи път му дадох риба сьомга с готово пюре на хип (сьомга, моркови и картоф), много го харесва.

Днес малкият като се събуди и го сложихме за първи път на гърне. След има няма 5 минути беше свършил работата.  Mr. Green

# 433
  • Русе
Здравейте момичета  Hug
Честити месечинки на малките сладурчета  Hug HugТини честита ви годишнина   bouquet
Бургазлиики страхотна срещичка сте си спретнали  Hug искам и азззззззззззззззззззззззззззззззззз Mr. Green
Сега един въпрос   малчо от две вечери през нощта се върти много и е някак неспокоен ,дали може да е от жегата ,то ние след няколко дена сме на консултация ама да питам

# 434
  • София
нашият момък само фалшиви тревоги ни дава, никакъв зъб няма на хоризонта!  Crossing Arms а съм сигурна, че снощи видях една бяла точица. и днес е толкова нервен!  ooooh! явно ще е скоро сефтето.  Thinking

за рибката - обикновено на бебоците  се дава сьомга или хек, но аз миналата седмица му дадох да пробва пъстърва и много му хареса, чак още искаше. еми дадох му и още и като за сефте си хапна едно добро количество. онзи ден пак хапвахме и пак "намаза" рибешко дребното.

взела съм му едно цвекло да му наготвя, но може би ще е утре  Thinking

а за въртенето нощем - не спира, само ако е гушнат до мен е спокоен и така и си спим. дечко номер 1 от дясно и дечко номер 2 от ляво  Crazy таткото на дивана в хола  hahaha неспокоен е, върти се, ляга по корем и се дупи, после почва да пълзи и си удря главата в решетката на кошарата,  при което почва да мрънка, набира се и сяда, една вечер се забавих с притичването, още не си бях легнала, и го намерих прав, да хленчи и да търка очички и носленце. та за това спи под мишницата ми. кака му пък да не остане назаде, спи под другата ми мишница. снощи пробвах да я накарам да си легне в нейната стая, а тя с едно жално гласче "мамо, моля те, искам да пазя тишина", т.е. иска да спи в спалнята, но понеже обикновено тя като си ляга или приспивам Йоси или той вече е заспал и си знае, че там се пази тишина, та милото искаше да пази тишина, но да е в моето лелго  Mr. Green

и последно - утре на някой да му се пие кафенце из софийския център?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт