48-ма Канадска Празнична и Лятна

• 30 819
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Торонто/Сливен
Здравейте момичета! Simple Smile Имам молба, надявам се да може да помогнете. Търсим стая/бейсмънт за наш познат (single guy), който ще идва в Канада. Става дума за Торонто. Ако давате под наем или познавате някой, който отдава под наем, моля пишете ми. Мерси много!  bouquet

# 496
Ескориал, браво на Алек Hug
Живот и здраве, може да черпим опит, ако и нашият младеж се окаже схватлив Wink

# 497
Яя, успех с процедурата!  Simple Smile

earth, иамаме си само една ванкувърска мама, която пише редовно, но тя е на ваканция в БГ и не знам дали ще може да се включи със съвети към теб!

Ескориал, браво на твоето момченце, че ака в тоалетната!  Hug Разкажи повече, ако ти се пише. Как го постигна? Аз не успях макар че пробвах и детето показваше, че ще съдейства. На мен просто не ми достигна търпение и организираност!  Sad

Мамамия, да си прекарате незабравимо и се включвай с впечатления от време на време. Отделяй си и по някоя минутка за пътеписите!  Hug

Момичета, я кажете, тези, които живеете или сте живели в билдингз, като се включи пожарната аларма евакуирате ли се? Тук постоянно правят проверки на изправноста и ден през ден свири, но си мисля как да знам аз проверка ли е или е наистина.  Confused

Снощи се включи в 2 часа през нощта. За 2 мин дойдоха 4 пожарни коли и аз си помислих, че има пожар наистина. Никой не излезе пред блока нито се чуха хора по коридорите, а билдинга ни е 400 апартамента!  newsm78

След 15 мин я изключиха алармата и си заминаха. Било е фалшива тревога, а явно хората така са свикнали да има фалшива аларма, та никой не помръдна да се евакуира. После в 4 се включи отново и пак така 15 мин.

Мъжът ми казва, че от жегите се активизират и аз добре помня преди 3 лета имаше голяма жега (тогава живеехме на друго място) та алармата се включваше по 10 пъти на нощ и се наложи да я изключат, а охраната на блока ходеше и бродеше по етажите, за да сигнализира при пожар!

При вас как е?

# 498
Jennie, благодаря за отговора. Заминаваме т.е. идваме на канадска земя на 29юли има време да проуча по нета нещата, все пак на тази ванкувърска мама едва ли ще и се пише щом си е в БГ.
Успех на всички вас и много целувки от БГ.

# 499
  • Vaudreuil Canada
Jennie ако трябва ще ви изкарат много набързо навън - като цяло ако е само съмнение за пожар не изкарват хората. Но аз докато живеехме в сграда с повече хора държах една чанта в готовност - документи и разни по-важни неща. Много е неприятно щото не знаеш кой малоумник ще подпали сградата. Това ни беше основния мотив да търсим къща отделена от съседите като избирахме.

Галче събра ли багажа то май не остана много време до местенето ви.

# 500
шемет, ами аз още не съм започнала със събирането на багажа, все си викам, че има още време Blush. Поне въпроса с уведомяването за смяната на адреса го оправихме вече. Само за застраховката за колата и за банката не съм се обадила в списъка за вършене за понеделник ми е Wink

# 501
Earth, погледни тук, има много инфс за Ванкувър, на 2-ра страница пише за интересни места за посещение:

http://www.go-to-quebec.net/forum/viewtopic.php?t=1778&postd … =asc&start=15

Желая ти незабравими мигове на това прекрасно място! Peace

# 502
  • Vaudreuil Canada
Earth, погледни тук, има много инфс за Ванкувър, на 2-ра страница пише за интересни места за посещение:

http://www.go-to-quebec.net/forum/viewtopic.php?t=1778&postd … =asc&start=15

Желая ти незабравими мигове на това прекрасно място! Peace

Да добавя и аз един линк http://wiki.bgcanada.com/index.php?title=%D0%A2%D1%83%D1%80%D0%B … D0.B2.D1.8A.D1.80

# 503
Jennie, ето тук има информация на БГ:
http://bezpeleni.info/
Може да пробваш да гугълнеш ЕБХ (Естествена бебешка хигиена) или Elimination communication.
Със сигурност ще намериш доста информация.
Аз лично не съм чела кой знае колко много. Като разбрах каква е основната идея - започнах да я прилагам за Карина, а сега за Алек. Определено вторият път ми е по-лесно и не го усещам като някакво допълнително натоварване. Първоначално започнах да му предлагам, когато ми се струваше, че му се ходи по някаква нужда и така постепенно се нагодихме и той се научи за какво го водя в банята в определената поза. Гледам да му предлагам сравнително често - най-вече около и по време на хранене, за да не му се налага да се стиска.
Ако го усетя, че започва да се напъва, да пръцка - веднага го водя и така успява да си свърши много добре работа. За пишкането не успявам винаги да го хвана, защото имам и други деца около мен, с които се занимавам, но ако си наумя - успявала съм 3-4 часа със сух памперс да останем.
Дори така, като го водя да се изходи ми е по-спокойно, защото нямаме неочаквани и изненадващи омазани случки когато сме навън, а дори и вкъщи.

# 504
escorial, аз точно тази част с едновременното хранене и акане не мога да си я представя как се получава Blush Иначе и аз четох по темата Диди като беше на 6 месеца, но не можах да го измисля как хем да суче легнала /защото предимно така я кърмех/, хем да ака и изоставих идеята Blush

# 505
Ванкувърската мама чете много редовно, но яко я мързи да пише... Embarassed

Earth,
Това се водят стандартните места за разглеждане. Дали си заслужава- много относителен въпрос. Нямам време да се ровя и да предоставя, но ако Google-неш имената, ще ти излезнат сайтовете.

- Capilano Suspension Bridge
- Vancouver Aquarium & Stanley Park
- Queen Elizabeth Park
- English Bay и в участъка откъм Stadium/ Science World
- Van Dusen Botanical Garden
- Harbour Centre/ Vancouver lookout
- Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden
- Canada Place/ Gastown

Може да се възползваш от този тип разглеждане на центъра: http://bigbus.ca/home/

Пригответе си и значителна сума за входни билети ако смятате да посетите по-значимите атракции. За стандартите на БГ цената на входен билет си е доста, но в Канада всяко удоволствие
се плаща и то много. Незнам колко време ще се там. Да предупредя, в момента си е студено (необичайно). Към 13-17С, като всички се надяват да се промени това.  Още повече ще сте в Downtown и там винаги си е една идея по-хладно – океана е точно там.

# 506
Галче, много сте хубави на снимката  Hug

# 507
.... Маневрата, колко кила сте сега? Иначе ние преди ги купувахме от Жан Кутю, като пуснат промоции, но напоследък сме се ориентирали към уолмарт. Абе уолмарт си е уолмарт откъдето и да го гледаш  Mr. Green

За статистиката - 6.610г вчера.
чакаmе новини от БГ и полета с царете от Ер Франс  Laughing

# 508
мерси Тиса Hug

заслугата е изцяло на Диди Flutter

# 509
Да ви питаm иmате ли впечатления от кенгуру на Сейфти 1ст
Гледаm, че е на добра цена тази седmица (30$) и се чудя да купуваm ли. Не mи се дават луди пари, защото с Даmян не сmе го ползвали повече от mесец -два (предиmно таткото) и съm сигурна, че и сега ще действаmе на същия принцип.

Общи условия

Активация на акаунт