Британците, британците! Кой плюл - плюл, не останаха. - тема 21

• 15 950
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Не я, облачно беше, много ме е яд.  Crossing Arms

Егати прическата вади Шон Пен.  hahaha Аз пък свалям Борджиите, май ми е ренесансово, пък и тия италиански напеви, дето ми тормозят главата тия дни трябва да избият нанякъде, та нека да е към Айрънс и компания.  Mr. Green

# 376
  • София
Кукурукукууууууу!!!

С ква песньовка се събудих тая сутрин... не е истина!
Луната вчера не я видях щото съм на първия етаж и почти не виждам небето, ама и ме достраша...  Crazy

За Борджиите само добри отзиви чувам! Давай смело Пуци, ама те са испанци, та не знам дали към италианските напеви няма  да се прибавят и испански.

# 377
  • София
Много бяха кофти условията вчера, наистина. Облаци, а и навсякъде застроено, човек не може да получи качествена гледка. А и всички светлини и лампи разваляха очарованието. Аз ходих чак до НДК да гледам (на телескопите, ама не ги намерих, щото... съм шматка hahaha) и луната вече се беше наполовина затъмнила. Иначе днес се надявам да има снимки и клипчета в нета, където да се наблюдава като хората явлението. Но това, което аз видях беше червена луна, и много ниско разположена. Shocked Зловещо си беше. Двама приятели правиха снимки, но не знам още дали се е получило нещо свястно.

На Борджиите и аз им се каня. Любим жанр ми е, а и Айрънс ала-бала. Party Троновете свършват другата седмица, та трябва да се гледа нещо. Mr. Green

# 378
  • София
Аз съм на Фарскейп! Ейййййй, много добър беееееееее!!!
И тази дама е очарователна там, британка е:

Гугъл са си направили отново много яка картинката с луна  Heart Eyes

# 379
  • София
Ха, това не е ли мацката от аватарите и подписа на МГМ? Много особено излъчване има тази мадама, не мога да реша красива ли е или не. newsm78

# 380
Бе нали в Жабария се подвизавали, жабаря ги броя. Между другото, ся виждам, че били от Беарн, та хептен жабаря, пфуй!  hahaha

Аз мислех да почна с Троновете, но в замунда има само от пети епизод нагоре, така че първо папа Александър, после Шон Бийн.  Mr. Green

# 381
  • София
Ха, това не е ли мацката от аватарите и подписа на МГМ? Много особено излъчване има тази мадама, не мога да реша красива ли е или не. newsm78

Да, тя си е нейна от много години. И аз не мога да преценя дали екрасива или не, но ролята на извънземна в сериалите, в които снима - създадена е за тях!

# 382
На мен ми е хубава, така от снимки.

# 383
  • София
Не е типична красавица  Heart Eyes

Ето и още една нетипична красавица. Ей така за разкош, че отдавна не е имало жени тук!

# 384
  • Разпиляна във въображението
Морнинг. В Плевен не успях да видя Луната Sad

Борджийте ми са наред. Хубавото е, че сезонът свърши и съм изтеглила всичко. Пуц, изчакай и следващата седмица и предполагам, че по торентите ще пуснат целият сезон на едно Peace

# 385
Хелена, Хелена, Хелена.  Heart Eyes

Мириел, ами да, тъкмо докато изгледам Борджиите. То аз не съм много настървена на Троновете, ама всички ги гледат, пък мразя да съм неинформирана.  Mr. Green Ама какво говоря, след две седмици почва Кръвта!

# 386
  • Варна
брютруууу сладуркиииии  Hug Hug
тенкююю за пожеланията  Hug, много сте мили  Hug
аз запразних от 14ти, благодарение на милУту  Crazy ...сред природата ... без инфо, без нет ...много Убаво беше и гледахме без проблем и лунното затъмнение снощи Crazy Crazy

пУфалих сЪ, да почерпя сегИ  Mr. Green

non алкохол  Crazy

п.п.
Мури, честит празник и на теб  Hug, на патерици  Crazy
Слънчева, щастлива и много обичана да бъдеш!  Hug

# 387
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, ти що не казваш, че приемаш гости в Прага? Или поканата важи само за Валандинчето?  Whistling
Ила бе, ила, всичките ви чакам Hug Ще ви водя по замъци Wink

МОХИТО, МОХИТО, МОХИТО newsm18

За каква луна говорите, аз снощи откъртих в 11 и спах до ей ся като пън. Как ще се замъкна пеша до факултето, не знам, ама днес нали е стачка, ще трябва Sick

Днес мисля да гледам това:

http://www.imdb.com/title/tt1013753/

И без това отдавна му се каня. А и в събота мисля да ходя на Прайда да подкрепя едни приятели, та се подготвям психически и тематично. bowuu Grinning
Аххх, Джеймс и Шон, и Джеймс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотен филм, Северче, ще ти хареса  Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 14:07 от joy_r

# 388
Ние пък видяхме Луната, точно в момента, когато беше кървава! Страхотно беше!

Анели, ЧРД на патерици! Да си жива и здрава, много щастлива! Супер почерпка!

# 389
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо червена, аз пак нищо не вдявам newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт