Британците, британците! Кой плюл - плюл, не останаха. - тема 21

• 14 842
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Джой, пак страхотни снимки! Лео с лебеда на врата и Роб с крокодил  hahaha Joy hahaha

На кой каквото му отива hahaha

# 691
  • София
От Лео с лебеда получих сърцетуп още преди дни, но не е по темата и реших да го запазя за себе си...

Много яки са всичките снимки! Сърцетуп ми докараха и Кари+Тузара (ох, там съм сърцеразтуптяна постоянно, във всяка една серия)

# 692
Ване, аз тук спамя най-редовно Blush Blush Blush

# 693
  • София
А, аз, за да не ми го открадне някой... Прекрасен е. И той е от групата на прекрасно възмъжалите льольовци.

# 694
Прости ми, ама аз никак не го харесвам Embarassed. Като беше млад, беше женствен, но красив като статуетка, сега е угоено "нещо", ама мъжествеността така и не изгря на неговата улица... Великолепен актьор обаче, един от най-страхотните за мен Simple Smile

Колко е красива тази жена Heart Eyes

# 695
  • София
Джо, на теб винаги ти е простено, когато не харесваш някого
Възмъжа си момчето... Кат н`гУ щете си е за меееееееееееен!!!!

# 696
Наистина страшно красива снимка с лебеда.

Що се хилите на Мечо с крокито?  Crossing Arms  hahaha Селски Мечо, милият ми той.

Напълних око, дума да няма.  Grinning

# 697
Джо, на теб винаги ти е простено, когато не харесваш някого
Нехаресването от моя страна е благословия за всяка уплашена от овулацията ми собственичка hahaha

# 698
 Joy Joy Joy Вери тру.

# 699
  • София
Нехаресването от моя страна е благословия за всяка уплашена от овулацията ми собственичка hahaha

Именно

# 700
Мдаа, много мъка има на тоя свят и всичката все за Дийн Уинчестър.

Не знам на какво се дължи, но този човек е доста популярен в Tumbrl-то напоследък
Как на какво бе, Мириел, на това, че е прекрасен.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ако трябва да сме съвсем честни, сега пощуряха по него зарад Х-men  Whistling

Аууу, Джой, пак страхотни снимки! Ама защо само за вас със Сарки да е Джонито, аз да не съм се у Бога с камъни хвърляла? Той не е брит и мога да си го лигавя колкото си искам в тая тема. Баришников нивга не ми е бил секси, направо ми е антисекси. За сметка на това Тузаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Аз пък Лео си го харесвам  Crossing Arms. За Роб ще се въздържа от коментар.

Хю - да, айс тий - не!

Пуснете ме беее!

# 701
Джой, днес бълваш лаф след лаф! hahaha Joy

Ванее,
ще си го делим Лео пък! И аз го лов! Heart Eyes

Жестоки снимки... Shocked Shocked Shocked

Оуу, и да кажа, че съм адски зарибена от Sex and the City и за 3 дни изгледах 4 сезона. Нямам търпение да се мине изпитът и да изгледам останалите. Heart Eyes

# 702
Аре са, ше се въздържаш, кажи си, аз търпя.  Mr. Green

# 703
Ами, Злате, ние го поделихме у френската тема, барабар със съпругата и поколението Joy. Как да знаем, че и ти го либиш, не че всяка втора не прави същото hahaha

Ване, много си красива, направи я обаче по-големка лебедката Heart Eyes

# 704
  • София
Ама те и за Лео много хора говореха много неща, ама таковУ парче е станАл!
Та... Мечо... и с него така ще стане. Сигурна съм! Особено като се отърве от образа на Светулка, пиеща сок!

Общи условия

Активация на акаунт