Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 701
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Здравейте дюканки сладуранки  Wink Heart Eyes
Да се разпиша и аз в чудесната лятна тема ,хайде на всички да им върви в минус кантара   Peace
То пък аз пък вчера така хубаво се подготвих за плажа -нов бански фръц фръц ,че миналогодишния един огромеееен цял, нали все пак трябваше да поскрива чудното туловище дето имах, и така изгорях.....  Mr. Green не е истина ,спах на закачалката тази нощ
Имам едно питане към всички ползващи електронен кантар, където показва процентите вода и мазнини-решила съм да си взема от българия таквоз нещо,но се чудех има ли доволни и заслужава ли си , ако ли не да си карам с обикновенния електронен
Ако е имало някой с повод,месечинка, годишнина или друг личен повод за празнуване -да се чуства поздравен   Flowers Bouquet
На сега започващите -добре дошли, търпение и режимна храна му е майката,резултатите може да идват бавно, но са налице  в крайна сметка
И за всички останали пишещи и четящи в темата много  Hug   и успешна седмица от мен sun

# 107
Проблем ли ще е ако третото ми хранене е към 17:30 часа? Сутрин закуската ми е към 5:30, 6  Laughing Искам да вечерям толкова рано защото след това имам към 1 час упражнения, после още час-час и половина тичане, а пък след тренировка 2 часа не е хубаво да се яде и отивам много късно ако чакам за след това  Thinking

# 108
  • Лутаща се
Имам едно питане към всички ползващи електронен кантар, където показва процентите вода и мазнини-решила съм да си взема от българия таквоз нещо,но се чудех има ли доволни и заслужава ли си , ако ли не да си карам с обикновенния електронен
Аз имам такъв кантар. Някъде в предната тема съм публикувала линк за инфо. Доволна съм и то много.
Като давам отчета си за месечинка  описвам и промяната в % мазнини и мускулна маса. Ако те интересува погледни - последно съм давала отчет на 7-ми този месец.

# 109
  • Варна
Smileys  Hug Tonny bg  Hug

Момичета, по-рано бях писала, че марулята е голям човек, и то не случайно!
Колкото по-голямо количество маруля изяждам в ПЗ, толкова по-добре се правя стомахът ми на другата сутрин във ВЦ. Освен това бях чела, че марулята има отрицателен калориен баланс (т.е. организмът изхарчва повече за смилане, отколкото получава). Та така, фен съм й отвсякъде!

# 110
  • Варна
Smileys  Hug Tonny bg  Hug

Момичета, по-рано бях писала, че марулята е голям човек, и то не случайно!
Колкото по-голямо количество маруля изяждам в ПЗ, толкова по-добре се правя стомахът ми на другата сутрин във ВЦ. Освен това бях чела, че марулята има отрицателен калориен баланс (т.е. организмът изхарчва повече за смилане, отколкото получава). Та така, фен съм й отвсякъде!

Абсолютно вярно е това за марулята!
Само дето моят стомах не може да се справи със смилането и...Като прекаля и става страшно,а така я обичам! ooooh!

# 111
Момичета, никога не съм се ограничавала в зеленчуците по време на Дюкан. Мисля, че достатъчно си гладуваме и без това, така че не виждам смисъл да броим доматките и краставиците.  Mr. Green
Е, те тука, те -  не съм съгласна! Mr. Green От както съм на режима, не само, че не съм гладувала, ами дори ми се сърдят домашните, че съм омахала цялото печено пиле! Whistling А зеленчуците до момента не съм ги ограничавала. Общо взето, когато ми е ПЗ ден на обяд хапвам на работа и мога да мушна една краставица или един домат, но пък вечер салатата си ми е в повече от прилично количество!  Blush

# 112
здравейте,реших всеки ден да пиша какво ям,че като давам отчет ми е по лесно да не сгафя,а и по съвет на bigbaba3 з-3 с,л овесени трици със 50грама пр.мляко1.5% о-рибена супа(в която сложих риба,подправки,застройка от яйце и кисело мляко и малко зелен лук(нали не е проблем)) в-половин пилешко бутче и извара,2 литра вода и това е Grinning

# 113
добре момичета ето ме  и мен  , утре започва 4тият ми ден след като с ваша помощ установих къде е бил проблема  и защо не мърдам и грам от кантара ..... сега  ям ,не се ограничавам от нищо... ям даже тези трици едвам едвам (буквално) и то преди обяд ... водата... абе всичко  и ... най-тържествено заявявам ,че  аз все още не отслабвам ама въобще ...... не съм мръднала и малко дори ... един килограм да кажем .. не ... нада  .... вече не знам къде може да е проблема наистина ,мислех си че  всичко е идвало от недостига на храна.. но явно причината е друга и не мога да установя каква  SadSadSad

# 114
мериш ли се със сантиметъра,и на мен кантара много не показва ама съм свалила 10 см. от ханша

# 115
p_i_i, ядеш прекалено малко! Thinking

# 116
p_i_i - освен дето ти казах да пишеш какво ядеш всеки ден, май ти бях казала че  за втора фаза ядеш прекалено малко. Хайде пак да преговорим някой от правилата на режима, като прочетем първа страничка, прегледаме какво са казали другите и да се поправим. Как успя да разбъркаш 3 супени лъжици трици с 50 мл. прясно мляко-аз опитах, ами то нищо не стана:( Рибената супа си е вода с мирис на риба, а с половин пилешко бутче и моя седем месечен пекинез няма да разбере, че е вечерял. Даже в 3-та и 4-та фаза не се яде чак толкова малко. Няма да смъкнеш и по 2 килограма на месец, ако продължаваш така. Питах те в кой град живееш, не от любопитство, а за да може някой от местните девойки да те нашляпа като отидеш на среща. Ако си в София, аз ще я свърша тази работа Simple Smile И вземи си провери кантара!

# 117
Момичета,здравейте и от мен.Досега само ви чета и нямах намерение да пиша,но....исках да кажа  бабче страшна си Simple Smile ,моите почитания.Успех на всички  Simple Smile

# 118
  • Пловдив
Няма нужда да си проверява кантара - тя гладува. А при гладуване организмът се презапасява.

# 119
ЗлаВещица   ... да гладувах но откакто  ме съветвахте тук вече не гладувам от подновяването на диетата с  нормално ядене  утре ми е 4тия ден и резултата е един и същ .. нз сега къде може да е проблема   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт