Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 704
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
masti четеш ли добре етикетите на храните?
Я кажи днес какво яде?

# 121
  • Пловдив
ЗлаВещица   ... да гладувах но откакто  ме съветвахте тук вече не гладувам от подновяването на диетата с  нормално ядене  утре ми е 4тия ден и резултата е един и същ .. нз сега къде може да е проблема   bouquet

Имах предвид p_i_i

# 122
  • София :(
             Добра ви вечер  Hug
     Проводих мъжОт да се труди и докато го чакам да се обади, че е стигнал, ще попиша малко  Wink
     tonnny_bg , к`ва абитуриетка бе, душо!? Хептен се сбърка тоя свят  ooooh! Ма нищо де, да ти е жива и здрава.
     p_i_i , хубаво те е сдъвкала bigbaba3, това твоето си е чиста проба гладуване. То не, че и аз нямам време да ям през деня, но когато мога, си хапвам на воля и тумбак, днес само от каненето да ям ми се събраха една пастърва и две печени бутчета, лошото е, че сабалям от задачки си пропуснах триците, че и вода не пих, та да видим утре оня приятел, Кантарев, как ще ме бие през пръстите...  Rolling Eyes
     rudi, не си поставяй срокове, момиче  Naughty Човешкият организъм има неподозирани способности да опропастява плановете ни, така че... не насилвай тялото си и не бързай за никъде  Peace
      skarlet71 , от има - няма двайсет дни си в трета, не мисли че винаги ще е така. Малко са тези, които и в трета продължават да свалят. Спазвай си схемата и не се плаши  Peace
      mmmshushy80 , ако отеклите крака са цената на мечтата, м...а му, ще ги преживееш  Hug Хайде, чакаме го малкия мъж  Hug Heart Eyes
     Dorchester , заяд, заяд  hahaha Heart Eyes Ама... ще ти открадна овцата, да знаeш  Naughty Моята се оказа проклета  Joy
      svetlana_78 , малчо, глeдам, съвсем не е малчо вече, но щом още бозае, си за бой  Thinking Колкото и малко и рядко да кърмиш, не ти се полага да правиш протеинови дни, нито един, камо ли пък седем, ама ... след дъжд - качулка... За другото, гледам, отговорили са ти вече...
      EmiliT , а аз ако те погна с тигана много ли ще съм брутална  Flutter
      smileys , те това е най- диетичната храна, `ша знайш  Joy Отивам да си наваксам триците с две порязяници леб  Wink
      Rossella , дай ми ти на мен домати от градината на баба, пък гледай как ги ям като ябълки, че и сол не търся  Blush За всичко трябва да имаме мярка в главата, не в стомаха  Peace
     Evidence , груба грешка - трябвало е да спиш права, нали чичко Дюкан казва, че отслабваме и докато стоим здраво стъпили на двата си крака. Ама ти пак си търсила най-малкото съпротивление  hahaha Хайде, чесит ти бански и да ти стане голям до края на сезона  Peace
      twisted_logik , не знам какво вечеряш, но ако аз хукна да бягам след вечеря, ще се претърколя напред. Не ти ли е тежко да тренираш на пълен стомах?
      masti , а я кажи какво точно ядеш и по колко?
      bigbaba3, твоят седем месечен пекинез вече и без друго е с наднормено тегло, като за пекинез  hahahaМа това не пречи да си те лИбя  Heart Eyes
      suziQ , и що не пишеш? Ние не хапем, е, поне живи хора не ядем  hahaha
      ЗлаВещица , ако преди няколко месеца някой ми беше казал, че няма да имам време и желание да ям, щях да се изсмея, но сега... не се ограничавам, просто нямам време, а когато вече съм намерила - отдавна съм прегладняла и не ми се яде... и мисля, чeрезултата е ясен  Blush
     Както и да е, половиният вече се прави, че работи, а на мен ми е време да раздавам козинките и да отмърквам...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 123
ЗлаВещица  мислех че на мен говориш извинявай но не беше написала  към кого се обръщаш Simple Smile

lout днес   кофичка кисело мляко в която бяха и триците накиснати,4 белтъка,една риба,300 грама месо бяло аа и  псоелдно още една кофичка кисело мляко изядох и  тази храна разпределена през целия ден  мине се не мине 1-2 часа и аз дъвча нещо..... вода под 1,5 не падам

# 124
mimensita първо на 7ми започнах диетата но си мислих че като допълнително и в количеството се ограничавам ще има по-голям резултат после  няколко мили мами  ми казаха ,че точно така резултат няма да псотигна и енс е храня достатъчно и аз промених това ... от 11 започнах отново само че не се ограничавам в храната ...  нз какво трябва да направя да се тъпча ли Sad

# 125

svetlana_78 , малчо, глeдам, съвсем не е малчо вече, но щом още бозае, си за бой  Thinking Колкото и малко и рядко да кърмиш, не ти се полага да правиш протеинови дни, нито един, камо ли пък седем, ама ... след дъжд - качулка... За другото, гледам, отговорили са ти вече...
Mr. Green Малчо както го е подкарал може да си суче за заспиване и до 1-ви клас или пък докато го вземе някоя мома. Аз не мога да стоя все такава дотогава, нали? Още повече, че вече не става въпрос само за външен вид, а и за здравето ми - има от какво да се оплаквам. Опитах се да го отбия - мисия невзъможна. Така или иначе хванала съм се вече. Не се оправдавам, няма и нужда.

# 126
  • Пловдив
За кърмачки има трета олекотена фаза - това има предвид Мименсита.

# 127
Момичета, за съжаление трябва да зарежа идеята си за Дюкан. Днес бях на преглед и доки ми каза, че не е желателно да спазвам режим, който би могъл да стресира организма на този етап, тъй като ще повлияе на цикъла ми. Според нея не съм с голямо наднормено тегло, за да ми препоръчва отслабване, напротив - изглеждала съм ок. Посъветва ме да наблегна на балансираното хранене и спорта.

От утре започвам пак гимнастика и опитите да творя здравословно меню у дома. Пожелавам късмет и много воля на всички! Поели сте по правилен път.  Hug

# 128
Имам едно питане към всички ползващи електронен кантар, където показва процентите вода и мазнини-решила съм да си взема от българия таквоз нещо,но се чудех има ли доволни и заслужава ли си , ако ли не да си карам с обикновенния електронен
Аз имам такъв кантар. Някъде в предната тема съм публикувала линк за инфо. Доволна съм и то много.
Като давам отчета си за месечинка  описвам и промяната в % мазнини и мускулна маса. Ако те интересува погледни - последно съм давала отчет на 7-ми този месец.

Видях отчета ти и мислех да те питам откъде и каква марка е кантара?

Аз иzкарах вече 15 дни  на режима.След ударната съм смъкнала почти кг,не повече,но имам леки забежки./млякото ми е 2% Embarassed/
Сега обаче тази седмица незнам как ще се справя,че няма да съм в къщи. newsm78

Получих на мейла реклама на пакетирана храна,но явно само във Франция се предлага прочетох го по диагонал,а после го изтрих,имате ли инфо?

# 129
  • София :(
               Добро утро  Hug
     Кафето е готово  Simple Smile

masti , разкажи по-подробно за менюто си и за количеството на храната, така е трудно да се даде съвет.
      svetlana_78 , вярно е че здравето е важно, но е важно и здравето на детето ти, така че, дори да и докато го вземе някоя мома, щом кърмиш - трета олекотена и не се оправдавай, няма нужда  Peace
     ВещиHeart Eyes
     Rossella , успех и на теб в твоето начинание  Peace
               Хайде, усмихнат, слънчев и режимен ден на всички  Hug Hug Hug

# 130
Днес става 1 година и 1 месец с вас и чичо Дюки (6м. в I и II фаза, и 7м. в III фаза - дефакто сега започва да тече последния месец  newsm44 от моята III фаза). Ето го и отчета:
I и II фаза
14.05.2010 - 79,300кг;  Т-102,5см; Х-112,5см;  Бюст - 111см; Бедро - 68см;    Коляно - 45,5см,  Ръка - 33см
14.06.2010 - 70,100кг;  Т-95см;      Х-107,5см;  Бюст - 99см;   Бедро - 65см;    Коляно - 43см,     Ръка -29,5см
14.07.2010 - 66,400кг;  Т-91см;      Х-103 см;    Бюст - 94см;   Бедро – 62,5см;Коляно - 41см,     Ръка - 28,5см
14.08.2010 - 62,800кг;  Т-90см;      Х-101,5 см; Бюст - 91,5см; Бедро – 59см;  Коляно - 39,5см,  Ръка - 28см
14.09.2010 – 60 (60,100)кг;  Т-85см;      Х-97,5 см; Бюст - 89,5см; Бедро – 57,5см;  Коляно - 39см,  Ръка – 27,5см
14.10.2010 – 58,400кг;  Т-82,5см;      Х-95,5 см; Бюст - 89см; Бедро – 56см;  Коляно - 37см,  Ръка – 27,5см

III фаза
14.11.2010 – 57,800кг;  Т-78см;   Х-95см; Бюст - 90см; Бедро – 55,5см;  Коляно - 37см,  Ръка – 27,5см
14.12.2010 – 58,100кг;  Т-77см;   Х-94см; Бюст - 92см; Бедро – 55 см;  Коляно – 36,5см,  Ръка – 27 см
17.01.2011 – 58,400кг;  Т-76,5см;   Х-94см; Бюст - 91см; Бедро – 54,5 см;  Коляно – 36 см,  Ръка – 27 см
14.02.2011 – 57,300кг;  Т-76см;   Х-94см;  Бюст – 90см,  Бедро – 54,5см;  Коляно – 35,5см; Ръка – 26,5см
14.03.2011 – 58,600кг;  Т-74см;   Х-94см;  Бюст – 89см,  Бедро – 54см;  Коляно – 35см; Ръка – 26,5см
14.04.2011 – 57,400кг;  Т-75см;   Х-93,5см;  Бюст – 87см,  Бедро – 53см;  Коляно – 35см; Ръка – 25,5см
14.05.2011 – 56,600кг;  Т-74,5см;   Х-93см;  Бюст – 87см,  Бедро – 53см;  Коляно – 35см; Ръка – 25см
14.06.2011 – 56,200кг;  Т-74см;   Х-93см;  Бюст – 86см,  Бедро – 53см;  Коляно – 35см; Ръка – 24,5см

Ами края му се види вече, вече ми излизат чуденки като това дали да не продължа третата поне още 2-3 месеца, до края на лятото, защото се чувствам много добре с нея. Дефакто всичките групи продукти ги вкарах точно преди 4 месеца и смених схемата от импровизацията с 2 П, 1 Г и 1 ВХ ден,, на 2 ВХ, 2Г и 1П ден както си е по устав та няма да е зле да се адаптира още малко организма ми - пък и видиш ли то и точно тогава нещо потръгнаха килцата баш на финала, пък и нали я карах плавно и по-полека да не фръкнат килата от раз. Преди си мислех, че като ги затвърдя и след края на III- та ще се върна във втора за 1 седмица-две, че да си видя заветното и бленувано 55, но се надявам да не ми се налага пък и нещо голям зор са ми тези П дни (пу-пу-пу да не му е уроки но мосюто  fingerscrossed  че нещо подновихме любовта си един към друг  Heart Eyes и вече го видях един път 55,9 след П ден). Просто такава воля мобилизирвам за 1 ден в седмицата, какво остава за повече...  FlushedТо зора е да почне деня и да мине обяда, но все пак...трудничко си е. Но така е ще е цял живот, и това ме кара да не се отпускам и да го пропускам.
Хайде със здраве, усмихнат и слънчев ден на всички, много минусчета на кантарите и лятот идва - повече позитивна нагласа и да се наконтите в хубави бански

П.П. masti - дай му време на тоя твоя организъм, много си припряна бе момиче...казваш от 11ти вече се храниш, ами той организма ти от къде да предположие че сега 3 дена като ядеш в що годе нормални количества, и утре няма да му спреш кранчето на топлата вода  newsm78  И той е стресиран и незнае кога ще е на пост, молитви и вода и кога ще се хране нормално. Объркан е! За това и не знае сега да сладира ли, да се презапасява или това вече ще е крайно положение и му е време да си гори ненужното. Н еси поставяй такива срокове, не искай нещата да се случват днес на момента или утре. И най-важното не забравяй, че дори и кантара да не помръдва мерките се свиват. Според мен премери се с метъра (ако не си го направила) - дай се време примерно от днес го брой 1 м, спазвай си стрикно режима, ЯЖ!!!(в този ред на мисли количествата ти според мен отново са оскъдни), ПИЙ ВОДА! И ТРИЦИ!!! не се мери всеки ден -то меренето е за хора който правят за сефте режими и отчитат всеки ден минусчета и това ги стимулира да продължават напред, я при теб е другата крайност, че те обезверява. Мери се примерно всяка седмица по веднъж, или на 10 дена и другия месец по това време тегли чертата, за да си направиш равносметката на кг, см - от кое по колко си се лишила. Тогава вече, ако наистина положението е същото трябва да се търси разковничето и някакъв план как да го надхитриш този твой инатлив организъм  Peace

desitka* утре очаквам само хубави новини от теб, имай късмет като те прочета да ми "сгомнясаш" деня  Naughty Да му предадеш на твоя приятел, да не извърти някой номер, рано, рано сабахлям  Peace
Сиссско ей това ще е нашето парче - много се накефих как почва, чувствай се поздравена  devil ! Пък и всички останали де, да не се почувствате пренебрегнати
Мимс пак е отворила работилницата, разтъкала се е, че чак спирка няма...така че, аз само подкрепям и няма какво друго да добавя и напиша  Peace
Само да напомня за БУРГАСКА СРЕЩА около 22-23-24 юли, че те Бургазлийките от плаж не им остава време по органзиации, свиренето на сбор и прочие...и те готованки бе, аман от такива  ritnik fiuuuuuu

Айде Хау  Heart Eyes!!!

# 131
Към отслабналите с много кг
Къде отива кожата?Прибира ли се?
Да не стане така ,че да трябва да ги навивам кожите като ролетна щора? Mr. Green
Приятен ден на всички  bouquet

# 132
Здравейте,много ви благодаря че се интересувате от мен  bouquet,благодаря за съветите и осоляването явно имам нужда и така,този месец мина почти(на16-ти),къде в грешки,къде в глад,но ето че скоро правя месец и оттук дърпам чертата и все едно почвам наново без грешките и глада и нетърпението и почвам едно ново начало и схема 5/5.Знам си аз че всичко си направих сама на себе си от лутане във схеми ит.н. и т.н..наистина слагам край.От тук само по правилата и ако не бях аз може би щях да имам по добри резултати,но който сам си направи нещо никой не може да му го направи.Иначе съм от Сливен е Бургас ми е близо (ако има някой от форума да ми пише).Имам само един въпрос,вие сутрин само с триците ли оставате или си имате и друга закуска(то зависи и в какво количество си смесвате триците,ако ги смесвате в кофичка кисело мляко няма как и да ядете и друга закуска,но все пак да ви попитам.Ставам да си видя месото,че пека 2пилета и 6 скумрии,нали трябва да се храня като хората все пак и да не гладувам newsm55.Още веднъж благодаря ви за всичко  bouquet,вие сте страхотна подкрепа newsm51 а аз обещавам да чета и да изпълнявам.Ето ми менюто ми план за днес: З-3с.л. трици във 100мл.пр. мляко 1.5% О-скумрия 4 половини(500грама)   В-половин пиле ,ако има промяна ще редактирам.

# 133
  • гр.София
Добро утро и от мен  Grinning
и аз нещо съм се вкиснала , кантара не мърда изобщо 2 седм. на режим съм от 25.05. и от тогава само 3кг. съм свалила , всичко спазвам , взимам си кис.мляко обаче 2% , е от днес вече съм на 0.1% де , опитвам се да видя от какво може да задържам  newsm78 обедно време пия 2в1 дали е проблем няма захар ама знам ли  Whistling
Иначе правя режима за 2ри път, преди 3 год. го правих и за 1 месц. свалих 10кг. , то сега ми е ясно че няма да е пак така , ама пък съм в началото и зациклих  Mr. Green
Ям си триците всяка сутрин с кис.мляко или на палачинка , на обед омлет с извара и шунка , вечер месо или риба , когато съм в ПЗ това със салата .

# 134
ANNAFACE,
впечатляващи резултати! Май няма друг свалящ см и кг в 3-та!? Браво! Peace

Относно луДуването - за 3-та и 4-та фаза се отнася -
мисля, че около пълнолуние се лунува един ден преди, един ден по време на и един ден след пълнолунието -
това според принципите на лунуване,
та си мислех, да напрява освен П-четвъртък и П-сряда,
че имам нужда в 4-тата ми...

Общи условия

Активация на акаунт