Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 56 352
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
  • Испания
ДобрЮтро!  Laughing

че съвсем луднахте с тези сладкиши  hahaha Hug
               Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug[/b][/i]

Мимсче, благодаря.  Hug Ама те, сладкишите, са режимни!!!  Rolling Eyes Пък ти забрави да пуснеш протеини за бабите, та ще се кара на сладкиши, явно.  Joy

Хайде, за мен и другите баби-дюканки!  Wink

ЕДИТ:Верони, ами аз спя бърррррррзо.  Grinning Аааааа, не ми се ядосва мъж ми, аз само така си приказвам. Мислиш ли, че може? Само като погледне какво ново пак съм направила и се разтапя...  bowuu

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 08:53 от smileys

# 706
Добро утро!
Мимс, благодаря за кафето! Hug
Смайлс, хич и сън не те лови теб. В кухнята ли стоя цяла нощ? Твоят мъж съвсем ще ти се ядоса.

# 707
  • Варна
Хилоу и честит петък   Joy Тез петъчни протеини четири години оцеляха, брех!!! Радост за оЧото ми  Mr. Green

Аз имам да се хваля с още едно килце йо-хо-хо-хо-хооооо

Мимс,  Hug Таз мойта овца се оказа някаква кръстоска с гепард или със състезателен кон,
ама тихо да не чуе! Да не си я урочасам!!!

Смайлис, голяма работа си ти, неуморна!!!  Hug

Скарлет, честито и от мен   bouquet

# 708
Добро утро,сладки ! Hug
Забравихте ли ме ?Нищо чудно.Ето как се случва в 4 фаза да се спре да се пише ама ще се постарая да съм почти редовна ,че да се държа в бойна готовност. Joy
Килограми в норма .Днес са 60,6. Party Party Супер съм си.Доволна,красива,леко ми е ,с нищо не прекалявам,защото знам как ми се отразява после.Вечерите са ми много оскъдни,буквално раздавам на всички ,а аз само мириша,ама така ми е по-леко да спя. Heart Eyes
Ще се постарая да дойда на срещата на варненки ,макар че на 15 чакаме гости ама да видим как ще се подредят нещата . newsm78 По-късно ще питам за таз бирария де беше. newsm78 Сякаш ми е познато ама не мога да се сетя къде съм я виждала. newsm78
 dyvaromi,я прочети първа страница и пак ще си приказваме после. Heart Eyes
smileys,така е ,много правилно си се усетила - Hug  bouquet .Накъде сме без твоите рецепти.  bouquet Heart Eyes
Дор4е,браво за минусчето   bouquet.Боец си ти ,ще се справиш!  bouquet

# 709
Добро утро и от мен!
                      Я да взема да ви зареда с няколко  режимни  свежи  петъчни  протеинчета, че съвсем луднахте с тези сладкиши  hahaha Hug

Ето, опитвам се от години да убедя приятелките, че протеините са къде-къде по-добре от сладкишите ама нейсе.. Нищо, ще има повече за нас  Wink mimensita Тамън си мислех, че деня не може да стане по-хубав и ето..Ти успя! А за смеха вчера - така ставали плочки на корема..ама трябва да е силен и бурен смях...Така че смей се на воля, после ще ти завиждаме за коремчето  Mr. Green

Хайде хубав и бърз  ден!
ПС. Днес става един месец, откакто съм непушач...Исках да споделя...Сори за офф-а
ПС 2. Някой ще прави ли днес лунната? Аз си мисля да се пробвам..

# 710
  • Бургас
Добро да е утрото ви дами!
Днес нямам промяна на кантара,както никога,явно ще затвърждавам постигнатото,което е част от режима,,тъй де няма да ми е по хубаво,да увисна!
Мимс,а мерси за протеините и днес,добре ми дойдоха със закуската   bouquet
Необикновена,добре си решила,хубаво е да имаш малко аванс,пък ако се харесваш вече е най хубавото,което дава режима!
dyvaromi,закусвай с триците,всички с проблемно тегло не закусваме,явно е голяма грешка.Колкото до липосукцията,моят съвет е да я направиш след режима,защото при правилно спазване се сваля точно в зоните ,които имат натрупвания,да не се окаже,че нямаш  нужда от тази интервенция.
Колкото до винцето,винаги съм казвала,че след като постигна целта си,ще има и вино и ракийката и други сладости,може да са по малко,но ще ги има.
Както каза веднъж Хилда Казасян-"За да се харесвам,трябва да спазвам режим,няма друг начин".
Аз съм точно така,ям ли като шишко,ставам шишко,тъжната истина!
tonnny_bg ,как може да те забравим,просто сме те оставили в заслужена форумна почивка.Супер е това,че задържаш постигнатото,дай боже всеки му,такава воля!

# 711
Мирка- Hug Hug Hug

Аз няма да протеинствам ,че таз седмица ми се събраха 2 такива дни,стига съм се тормозила ,но ще вечерям кисело мляко ,така че с яденето приключвам към 14ч. Heart Eyes

# 712
Добро утро момичета! Аз съм сравнително стара дюканка, ама почти не пиша, но пък се старая редовно да ви чета! Сега съм решила, ако ме приемете в редиците си към вас официално да се присъединя, че така май по - лесно и весело ще се сваля така. Между другото явно съм изтървала този прословут шоколадов чийзкейк, така че ако може и не е прекалено нахално може ли един линк към него? Пожелавам на всички да им е лек и приятен деня!

# 713
  • Плевен
naniika, на Смайлс в подписа - ето този ред чукваш и там ще ти се изясни! - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg18951697#msg18951697- още за режима--------------------------------------------------------------------------------
Добро утро на всички дами! Нямам време за друго! Днес имам малък минус -100 грама, но е по-добре от хич! Ммм - аз пък си харесах последното протеинче! Мерси Мимс - като ги изпратиш за закуска и гледам само тях, не другата закуска!
Хубав ден на всички!

# 714
"Хайде, за мен и другите баби-дюканки"-Баби,баби ама пички.Пък и този си е баш протеин натурален и колкото по дърт става толкоз по-хубав. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 715
Здравейте момичета аз след бурния РД,съм болничен,тръшна ме един вирус на следващия ден,а на по-следващия не мога да мръдна.В ляво отпред на гръдния кош болка до побъркване-било невралгия или нещо такова и причината незнам каква е ,но май трябва да се подсиля.С витамили ли незнам.Две нощи не съм спала от болка,помагайте със съвета,засега съм на аолин,фламексин,милгама н,и едно мазило.Плаша се,не мога да дишам.
Иначе диетата си я пазя . Hug

# 716
elyam, пробвай ако имаш възможност с мощен имуностимулант + витамини. Аз по време на миналата 2-ра фаза изкарах почти година без хрема даже. Ако искаш пиши на лични, за да не излезе реклама. Да знаеш обаче, че са природни, т.е. действат по-бавно и са скъпички - около 45 лв са за месец дозата.

# 717
  • Пловдив
Не е точно по Дюкан, но има общо с теглото - звезди, които са си променили най-много килограмите - и те са хора Simple Smile

http://www.thefablife.com/nggallery/post/extreme-celebrity-weigh … osses/image/13739

# 718
  • Пловдив
Здравейте да се включа  и аз в края на темата (после да не ви изгубя някъде)
Аз съм свалила 10 кг за около  година, но напоследък нещо не ми се получава. Ще се радвам да се подържаме тук особено за протеиновите четвъртаци. Другия месец сме на море и аз се надявам да се стегна и да сваля още някое килце  Peace

# 719
  • Плевен
Вещииии, много интересно! В къщи ще продължа да ги разглеждам, че докато се взирам в надписите под тях...а не съм много английско говоряща, амъ....все схващам за какво става дума...

Общи условия

Активация на акаунт