Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 56 355
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • Плевен
Неее, не сме кокошки, а овце! Питай пак! Laughing Даже ползваме за маска за коса тривитаминол - от ветеринарната аптека...

# 691
Скарлет, честито ти пета месечинка!  bouquet
Ivlin-Ивелина, и ний тъй с мъжо. Вчера като атакувах Кауфланда- плодове, зеленчуци, сурими, пилешко, извара и т.н., за капак и тиганЯ. Накрая като обявиха сметката на касата сигурно му е идело с новия тиган да ме  341uu Ама не ми пука. Друг път да не идва с мен на пазар hahaha За капак днес изкарах и новата форма за мъфини и си направих едни какаови бисквитки за закуска. Да не ми е теглил книгата на Дюкан от нета преди една година. Той ме насърчи да почна режима, след като жената на негов колега стана фиданка с режима. Сега Ша ма търпи Дюканка. Joy
ssieber, почни да ходиш на горе- на долу по стъпалата. Аз бях 45 дни около 65 кг. и нямаше мърдане от там. Стъпалата ми помогнаха да достигна 62 кг.

Варненски дюканки, срещата е на 17 юли, 13 ч. в Бирария Алба. На който нямам телефона, моля да ми го прати на лични, за да имаме връзка.

ПП: (не)Обикновена, да заредиш батериите на апарата душо.

# 692
  • Испания
Mira 1919, да си нацелуваш всичките бонбончета-дечица! Разбира се, че много помагат разходките, а и тичането покрай децата.  Hug

... и на мъжа ми му се изправи косата-продукти,силиконови форми.Вика ми-"цялата държава в криза ти се разпра да ядеш,този Дюкан ще ме довърши" Събота и неделя ще майсторя вкусотиите на Смайлсчето.

Мерси, миличка! И аз в цялата криза и нямане днес кръстосах града надлъж и нашир да търся силиконова форма с чашка в средата, че тръгнах да правя шоколадовия чийзкейк /изтекоха ми очите по снимките на Скарлет/, но нямах такава силиконова. Та, тръгнах да правя в обикновена, като сложих вътре огнеупорна чаша, ама тц! На два пъти в МВ чашата падаше и започваше да плува...  ooooh! Както и да е. Сега стяга в хладилника и да видим какво е станало. Но  Naughty като се амбицирааааааааааах, и като затърсиииииииииих. В единия магазин няма, но взех една с шест къдрави форми за мъфини. В друг, в трети, в четвърти - нямаше. При едни китайци, Господ здраве да им дава, имаше само такива с чашка, но ми се сториха малки, та взех две. В последния имаше правоъгълна и във формата на сърце, пък аз точно такива нямам, та и взех тях.  Whistling Ще ме метне някой ден мъж ми през петия етаж, та де да видим. Не стига че всички пари отиват за моето изхранване, не стига, че изяждам промишлени количества, ами и само купувам нещо, което точно то ми трябва за еди-коя си рецепта. Това вече си е болестно състояние.  hahaha

А бе, момичета, що не взема да дам Дюкан под съд, че съвсем ме разори?  newsm78 Joy

Здравейте!
Днес имам месечинка, 5 месеца с вас и с Дюкан.

Напоследък се "открехнах" на сладкишите на Смайлис. Някои са сполучливи, други не толкова. Но ще продължа да опитвам, а тези които ми харесаха ще си останат в менюто ми.
Благодаря ти  Смайлис, че загуби толкова време заради нас. Не е било напразно   bouquet

Благодаря!  Simple Smile
А, честита ти месечинка!   bouquet Да си задържиш завинаги тези килограми и все такива вкусотии да правиш и да снимаш!  Hug

Здравейте. Колко процента е обезмасленото сухо мляко , което си купувате ?

Моето е 1 г мазнини на 100 г продукт.

Да, бе и аз досега четох последните 2 странички на Смайлсчето,  преснимах, облизвах се  и се каня в почивните дни да майсторя.

И да снимаш, и да снимаш!  Hug

Да не вземат нашите мъже да се съберат и да вземат някакви генерални решения, като им писне прекалено от нашия режим?  newsm78

Оная вечер съм се смяла в 1 часа през нощта като луда. Мъж ми дава зор да си лягаме, пък аз точно тогава започнах да описвам желираните торти по молба на elyam. И му казвам: "Ти си лягай, че аз поех ангажимент"  и се сещам за Ваня и Тони от "Стъклен дом", когато тя заряза всичко вкъщи заради блога си "Ваня знае" и все му викаше: "Какво да правя бе, Тони? Хорта ме търсят, имат нужда от мен!"  Joy hahaha Joy Та си се смях сама, пишейки.

Айде, че много се разприказвах!  Embarassed

ЕДИТ: Мнооооооооооооооооооооого е вкусееееееееееееееен шоколадовият чийзкейк. Е, не е толкова ефектен колкото на Скарлет  Hug, ама зверрррррррски ми хареса.

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 16:50 от smileys

# 693
  • Лутаща се
smileys, то и аз нямах форма, та си купих специално заради Шоколадовия чийзкейк, така че споко, не си само ти  Laughing

# 694
Необикновена,виждам ,че целта е близо,браво на теб!А ще продължаваш ли във втора или се гмуркаш в 3 вече?
Мерси! И с риск да ме смъмрят Blush, смятам да продължа още мъничко, за да имам на къде да мърдам спокойно, ако изникне някакво непредвидимо покачване!

(не)Обикновена, да заредиш батериите на апарата душо.
Немаш никакъв проблем! Mr. Green Там съм!

# 695
  • София :(
              Добра ви вечер  Hug      

След снощната гала, приготвена с голяма гордост и любов от мъжо, днес имам минус. До тука добре. Ама пак ме нападнаха киселини бе. Впечатлява ме, че като ям ястия, които са запържени в олио и после коремът ми се бунтува. Вика ми : "Какооо, що ма мъчиш ма, дай режимна храна!"
       veroni76 , умно ти е коремчето, умно... Аз по инерция в къщи поголовно готвя без добавени мазнини и без пържене, и сега като се замисля, мъжо спря да се оплаква от киселини, от колитни кризи и от подобни чудеса... Кога ли така тихо и подмолно ще го поставя аз него на режима, ма де да видим  Thinking        
        Aludra , посмях се хубаво на твой гръб днес, ще ме прощаваш  Hug

Не знам дали е така,но съм си втълпила,че разходките с количката и беба са в основата на бързото отслабване,затова не ги пропускам и откарваме по 4-5 часа по улиците.
         ArhMih , тя бЪш, ама пък... то това ми е чара  Wink
           MariDi , тъкмо на време са те оставили без колетия, че да мога да те видя  Hug
            ssieber , аз пък мисля, че 8 килограма за около 3 седмици са повече от добър резултат  Peace Хапвай си режимно, пиши редовно и не се вторачвай толкова във всяко грамче, независимо дале и - или +  Hug
             skarlet71 , честита месечинка   bouquet Да дават Господ и Дюкан всекиму такива резултати  Peace
             isache , не съм ползвала такова от поне три години, но мисля, че съм виждала и такова с 0.1% масленост, дано не се заблуждавам!

Да не вземат нашите мъже да се съберат и да вземат някакви генерални решения, като им писне прекалено от нашия режим?  newsm78
           smileys , стиска ли им? Де ще намерят после такива мацки като назЕ!?            
            Малеее, изпонашарих света. Раздавам козинките и изчезвам, че като нищо ще ме бият  hahaha

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 21:46 от mimensita

# 696
Добра ви вечер на всички. Днес ходих до Кауфланд да понапазарувам , но не открих силиконови форми там. Дали има в Метро или някоя друга верига хипермаркети   newsm78

Ей тоя Кауфланд хич не ми се отразява добре на очите - докато вляза там и ми стават кръв червени - излязохме в 8 часа и до сега още не са ми се оправили - направо ужасно   Twisted Evil

Смайлс - в някои от рецептите пише желатин на листчета , но аз имам само на прах - може ли да ми кажеш какво е съотношението в този случай ? Благодаря ти предварително   bouquet  И аз съм решила да си спретна шоколадовия чийзкейк , че като четох коментара на Скарлет и гледах снимките направо ми потекоха лигите..... само да си намеря силиконови форми м...ка му   ooooh!

Майсена също не намерих - предполагам мога да я заменя в рецептите с царевично нишесте - което пак ме навежда на въпроса - в този случай количеството майсена и нишесте следва ли да е едно и също ?

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 23:24 от isache

# 697
  • Лутаща се
Добра ви вечер на всички. Днес ходих до Кауфланд да понапазарувам , но не открих силиконови форми там. Дали има в Метро или някоя друга верига хипермаркети   newsm78
isache , силиконови форми има и в Кауфланд, но са излишно скъпи. Потърси в магазини "Домашни потреби" или по "левчетата". Намират се, съвсем същите са, а са поне наполовина по-евтини.
А аз като слагам царевично нишесте, защото също не намерих Маисена, слагам същото количество, както го пише в рецептите.
Следващото, което ще си правя са мъфините от стр. 10, но в единичната форма, която си купих последно заради чийзкейка и съм намислила да сиропирам нещото, което ще се получи със степче ягода.
Когато го направя ще ви кажа или покажа резултата.

Верони, Мимс , smileys, благодаря ви за поздрава. Надявам се да успея да запазя постигнатото като визия. Ще направя всичко възможно за това.

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 23:42 от skarlet71

# 698
  • Испания
Смайлс - в някои от рецептите пише желатин на листчета , но аз имам само на прах - може ли да ми кажеш какво е съотношението в този случай ?

Скарлет ти е отговорила на другите въпроси. От дъщерите ми знам, че в Левчето се намират силиконови форми.

Аз също ползвам само на прах. С листчетата съм скарана  Wink. Тук съотношението, което го пишат на кутийките с листчета е: 6 листчета = 1 пакетче. А пакетчето е от 10 грама. Та аз така си го изчислявам и досега не съм имала проблем.

# 699
Скарлет , Смайлс     bouquet  bouquet  bouquet newsm51

# 700
  • NICE,FRANCE
Маисената е царевично нишесте!Във Франция всеки казва така заради марката,а както и Смайлис беше казала маис е царевица на френски  bouquet

# 701
  • Испания
Спретнах един малинов чийзкейк с новата форма с чашка, които намерих и купих днес. И това, ако не е лудост...  Shocked

# 702
  • España
Мацки,решила съм да се пробвам с Дюкан....миналата година с 90-дневната диета свалих около 13 кг,които,обаче за  Embarassed Embarassed Embarassed,почти възстанових...Иска ми се да смъкна около 10 кг. Насочих се към Дюкан,защото обичам месо,а 90-дневната трябва да го чакам веднъж на 4/8 дена Sad
Освен това ,другия месец вероятно ще си правя липосукция...та и се чудя дали да правя режима вече или след интервенцията newsm78?
И така...казвате Ударен режим-добре ли е да е 5 дена(при положение,че ми се ще да смъкна около 10/12 кг)?
И още...абееее   хептен ли не може без алкохолец? Поне чашка винце... Sad

И с какво да закусвам? Аз до към 12.00/13.00 почти не ям....само кафе и вода...

# 703
dyvaromi, вероятно и други ще ти отговорят, ама аз да си кажа...
Дюкан не е поредната диета, която се пробва! Naughty Това е доживотен режим! Не се ли спазва - йо-йото ти е в кърпа вързано.
Не може никакъв алкохол!
Задължително се закусва. Трябва да се събуди обмяната, а това не става с неядене.
И е задължително да прочетеш първия пост на темата, а ако си дръпнеш и книгата (има линк в него) ще е прекрасно.
Има няколко правила и те трябва да се спазват! Това е! Peace
Прочети малко повече и, ако останат въпроси - питай! Когато сме си направили труда да се подготвим и да вникнем в нещата, момичетата тук отговарят с търпение, с разбиране и с желание да помогнат!

P.S.: Второто протеинче с пишкирчето на рамо, никой да не ми го пипа! Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 07:10 от (не)Обикновена

# 704
  • София :(
              Добро утро  Hug
        Хем ми е готино, че е петък, хем ми е такова едно... - бива ли пък шефката да се връща от отпуска баш в петък  ooooh! А дано кафето ми помогне да го избутам тоя ден  Praynig

Я да взема да ви зареда с няколко  режимни  свежи  петъчни  протеинчета, че съвсем луднахте с тези сладкиши  hahaha Hug
               Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт