Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 56 355
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро Принцеси- Дюкеси!
Мимс, благодаря за кафето. Накъде е денят без почерпка от теб. Hug

След снощната гала, приготвена с голяма гордост и любов от мъжо, днес имам минус. До тука добре. Ама пак ме нападнаха киселини бе. Впечатлява ме, че като ям ястия, които са запържени в олио и после коремът ми се бунтува. Вика ми : "Какооо, що ма мъчиш ма, дай режимна храна!" Все повече се замислям да забравям за такива храни. Пък и какви вкуснотии има в дюканските рецепти... Crazy

След обсъждане с варненки-сладюранки стигнахме до единодушие. Варненската среща ще бъде на 17/07 от 13 ч. Има предложение за Бирария Алба / срещу Община Варна/. Заповядайте да поклюкарстваме и защитим борбено нашия режим.

# 676
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

Zorana, ейййййййй, живо ли си? От 100 години не беше писала. Много се радвам, че се появи и всичко е наред при теб!  Hug Hug Hug

tqnaHug  Hug  Hug

МимсчеEmbarassed  Hug  Hug  Hug

veroni76, правилно се бунтува коремът ти.  Naughty Не го мъчи с пържено. Над три години не съм си и помисляла да хапна нещо, което е минало през пърррржене.  Hug

# 677
Добро утро и от мен! В събота ще ходя да ми горят брадвички и на ветеринар после, та няма да имам възможност да се запозная на живо със софийските дюканки... Следващия път обаче си резервирам правото да участвам в срещата...дано да имам резултати до тогава, че за сега съм 300 грама надолу за 3 дни ударен  Sad Миналия път бяха 6 кила за 8 дена (ПОД ЛЕКАРСКИ КОНТРОЛ!!!) Няма да се предавам обаче пък Praynig
Хубав ден желая на всички!

# 678
  • Бургас
Здравейте,красавици!
Мимс,благодаря за закуската Hug,точно ми напомни,че не съм закусвала още!
Aludra,спокойно и аз стартирах по трудно този път,но вече всичко влезна в релси и за почти 2 мес.смъкнах 15 кг,толкова са били и 2008,когато свалях,а аз съм на режима за 3път.
Май само аз не готвя нищо,ама засега ми е добре,после ще зпочна да бъркам вкусотийки!
Смайлс,супер си  bouquet
Не знам дали е така,но съм си втълпила,че разходките с количката и беба са в основата на бързото отслабване,затова не ги пропускам и откарваме по 4-5 часа по улиците.
Днес оставих малкия син в къщи и ще сме заедно в морската,която в момента е чудна,та децата ще помагат на мама в борбата,малката все още не ме изморява,ноооо батко и! Laughing Laughing Laughing
savina 33,върнах се назад,че имах спомен и аз за такова закъсняване,да и аз съм го имала ,10дена ми е закъсняло,след това всичко е било ок,сега пък никакви грижи нямам.
Необикновена,виждам ,че целта е близо,браво на теб!А ще продължаваш ли във втора или се гмуркаш в 3 вече?

# 679
  • Плевен
Привет, дами! Добро утро! Не мога да се включа нещо от работа! Иначе не съм много доволна от кантара - в събота имах хубав минус от 800 гр, а от понеделник след ПЗ го загубих и пак се върнах на по-предните грамажи...Уф! Знам, че така ми се кандилка теглото постоянно, но ми се искаше да не е така!
daniela2222, първият път на Дюкан и аз за месец свалих 9 кг и не само, че ми закъсня, ами просто ми прескочи един месец без МЦ! После се нормализира. Сега от този последен път на Дюки, пък ми се оправиха и на мен новопоявили се кръвоизливи и неспиращи разни цикли. Един месец бях на Оргаметрил (за 10 дни - преди да почна отново режима) но ми се нормализира всичко и после не съм го употребявала. Вчера ги гледах 4те кутийки (бях се презапасила...) и ги преместих в друго шкафче да не ми напомнят за тези аномалии! Както ти е написала и Смайлсчето - всеки стрес за организма действа в-у цикъла!
Браво на Танте, на Мира за разходките и бързото сваляне!  
[quote author=mimensita link=topic=589754.msg19171765#msg19171765 date=1309976630
 ...аз един ПМС си имах за оправдание на проклетията, ама и той се затри покрай режима, остана ми само ...проклетията ли, Мимсче?!?

Добро утро и от мен! В събота ще ходя да ми горят брадвички и на ветеринар после...

- не вярваш вече на хуманните доктори, ли?(майтап)

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 11:00 от ArhMih

# 680
  • София
Добро и слънчево утро !!!  newsm51

Дошло е май време да си оставя за месец книжката в КАТ. Стари бакии, от преди година и половина ги влачат и едва сега се придвижиха документите от Благоевград. Голяяям път изминаха тез документи.  smile3515 Точно преди морето и когато съм свободна да миткосвам наляво, надясно. Но няма да се ядосвам, няяяма.  Rage Я какво е хубаво времето.

Имам си порядъчно плюсче, ама то от "Третата" и на това няма да се ядосвам, нормално си е, но ще му "взема мерките" някак.  newsm48

tqna, а и всички други, които имат път към София, но не съвпада с обявената среща - пишете на лични, ще направим едно кафепиене някъде, ще поговорим. Нал още съм си без работа - ей 4 месеца как минаха - ама то хубавите работи бавно ставали. Че една хууууубава работа ще си намеря после  newsm62

Браво на момичетата за бързото сваляне  newsm10

Хайде хубав и усмихнат ден!!!

# 681

Добро утро и от мен! В събота ще ходя да ми горят брадвички и на ветеринар после...

- не вярваш вече на хуманните доктори, ли?(майтап)

Joy Много ме разсмя...Макар че не е за смях, а за рев... Честно не ми се е случвало отдавна да хваля хуманна клиника толкова, колкото ветеринарната, за която съм се запътила. Но за сега ще поверя на грижите им само коте и куче, за мен ще пасувам Rolling Eyes

# 682
Здравейте мацки дюканки!
чета аз тука от самото начало, но все не се усмелявам да пиша, защооото нещо става с мен.
можете ли да ми кажете къде ми е проблема, много съм отчаяна
Почнах диетата на 14 юни, много стриктно, никакво прегрешение и редувам 5 на 5 дни п пз.
Стартирах  100 кг и до този момент днешна дата 7 юли съм 92,400 и всяка сутрин като се меря на електронният ми кантар вкъщи все варирам в грамове. От 26ти до този момент съм ето тези мерки

1ва фаза
14ti 06 do 18.06 vkluchitelno 5 proteinovi dni

2 втора фаза редуване 5 протеини 5 зеленчуци и протеини
19.06 do 23.06 vkluchitelno 5 proteini + zelenchuci
24.06 do 28.06 vkluchitelno  5dni samo proteini

na 24ti sum 94,100 gr.
na 25ti sutrinta 93,100 kg
na 27.06 sutrinta 92,800 kg
na 28.06 sutrinta 92,300 kg
2.07 sutrinta 92,200 kg

ot 29.06 do 3.06 vkluchitelno 5 dni pz

ot 4 Juli do 8 Juli - 5 dni p

6,07 - 92,400

извинете ме за кирилицата, понеже вадя данните от календара ми в ексел.

Нормално ли е такъв голям застой?!

Храня се 3-4 пъти на ден, сега съм до утре включително на Протеиновите 5 дни. Моля ви кажете случвало ли се е на някого?!

Ходя и 1 път на седмица спорт, през другото време работя и няма как, но пък се разхождам .. уффф

Благодаря ви много от сърце!

# 683
ssieber здравей! Глобално погледнато 8 кг. не са изобщо лош резултат за по-малко от месец. Не можеш да очакваш всеки ден да смъкваш по половин килограм. Продължавай с постоянство, замисли се дали не задържаш вода, МЦ, помисли да ограничиш млечните продукти ако наблягаш на тях. Във всички случаи не се отчайвай, ще те изненада някой ден кантарчето с цяло кило надолу  Wink

# 684
Здравейте!Желая Ви успешен ден! Hug
smileys Страхотни вкусотии си направила и показала Днес отидох в Кауфланд и на мъжа ми му се изправи косата-продукти,силиконови форми.Вика ми-"цялата държава в криза ти се разпра да ядеш,този Дюкан ще ме довърши" Събота и неделя ще майсторя вкусотиите на Смайлсчето.
За срещата във Варна съм готова за купона!!!!!!

# 685
  • Плевен
ssieber, аз да имах такива резултати, пък да видиш дали щях да се чудя!!!
Какво повече да искаш! Ще има и дни на задържане, на утвърждаване един вид на свалените килца! Няма начин да няма и леко покачване, но после пак надолу си слизат! Не се притеснявай! При мен пък каква е крива стълбица - а нагоре, нагоре, а малко надолу - тъкмо се зарадвам и на следващата сутрин - пак нагоре! Ужас е, но се свиква, защото друго е да се колебае кантара м-у 82 и 83 (при мен в момента, друго е м-у 87-88, както беше в началото на последния ми дюкански режим! Но аз понеже съм почти на този режим, с някой и друг месец изключение още от 2008 - затова толкова ми е свикнало тялото, че няма и грам изненада! И си кретам по кило на месец, но важното е да го довърша този път, както трябва и да вървят нещата към сбогуване с наднормените килца!
Да, бе и аз досега четох последните 2 странички на Смайлсчето,  преснимах, облизвах се  и се каня в почивните дни да майсторя.
Aludra , що бе?  - нали сме от стадото дюканско, може и повече да ни помогнат ветеринарите!!!

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 13:22 от ArhMih

# 686
  • Лутаща се
Здравейте!
Днес имам месечинка, 5 месеца с вас и с Дюкан.

нач:  кг - 73,    талия /см/ - 83,  ханш /см/ - 106,  бедро /см/ - 64,    мазнини - 40%,     муск. маса - 26,9%
1 м.:  кг - 66.8  талия /см/ - 74,  ханш /см/ - 103,  бедро /см/ - 60,    мазнини - 36,5%,  муск. маса - 26,7%
2 м.:  кг - 65.7, талия /см/ - 71,  ханш /см/ - 101,  бедро /см/ - 59,    мазнини - 34,3%,  муск. маса - 27,1%
3 м.:  кг - 64     талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   99,  бедро /см/ - 57.5, мазнини - 33,9%,  муск. маса - 27 %
4 м.:  кг - 63.5, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 32,4%,  муск. маса - 27.5 %
5 м.:  кг - 63.7, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 32,7%,  муск. маса - 27.5 %

Не са много реални, защото съм в МЦ, до вчера Кантарев показваше 64 и дори малко отгоре.

Няма промяна, но аз и не искам. Целта ми е да задържа точно тези килограми и размери, които постигнах.

От 1 месец съм в трета фаза. Вкарала съм почти всички храни, още не съм яла макаронени. Всеки ден ям плодове, малко повечко от допустимото. Ям много краставици и домати. Не спазвам конкретна схема за ВХ и гала, защото те ми се припокриват.
Някак си не мога да разпределя точно дните по схемата, която си бях избрала, но си спазвам дни, в които съм само на ПЗ, към момента по два на седмица.
От два П дни, вече съм само с един, като го съобразявам с фазата на луната. Пия около 2,5 - 3 литра вода на ден.
Хляб не ми се яде, дюканския ми е по-вкусен. Само веднъж на една гала ядох ръжена питка с кебапчета и картофки.
Напоследък се "открехнах" на сладкишите на Смайлис. Някои са сполучливи, други не толкова. Но ще продължа да опитвам, а тези които ми харесаха ще си останат в менюто ми.
Благодаря ти  Смайлис, че загуби толкова време заради нас. Не е било напразно   bouquet

# 687
Здравейте. Колко процента е обезмасленото сухо мляко , което си купувате ?

# 688
  • Плевен
Аз си купих едно с 1,5% (само такова намерих) и то заради сладкишите от рецептите на Смайлс! Използвах 2 пъти - слагам по 2 с.л. в едно сладкишче и 3-4 с.л.трици плюс други неща.

# 689

Aludra , що бе?  - нали сме от стадото дюканско, може и повече да ни помогнат ветеринарите!!!

Joy Пробвах, ама ми казаха, че от семейство пилета не лекуват...

Общи условия

Активация на акаунт