Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 657
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
(не)Обикновена, къде се губиш душо? Мъжо да дава пари за нови дрешки. Я какво гадже има вече до него. 20 килца малко ли са? Нали това е страничният ефект на режима- трябва нов гардероб hahaha

# 31
Много ми хареса точката на Аннафейс и ще я копирам, вместо да дърдоря ненужно:
.

# 32
Много ми хареса точката на Аннафейс и ще я копирам, вместо да дърдоря ненужно:
.

Хаха, Цвети, много якоооо! А и както казваше една съфорумка преди време в един друг подфорум на този форум, която започваше всяко изречение с точка: "Все отнякъде трябва да се започне изречението, а точката е идеална за целта!" Laughing Hug Peace

# 33
  • Варна
Лелееееее,3-та старница...Кога сварихте?
И аз да се запиша тогава...
На мен днес ми дойде,така че бебеправенето продължава и този месец!Наплаках се едно хубаво,приготвих спазмалгона и сега се подготвям психически и за задържане,че и плюс сигурно!
Абе в такива дни все ми идват едни гадни мисли,колко е нечестно да си жена например...МЦ,болка,разочарование,режими,диети,задържане заради МЦ...все едни такива "ведри" мисли...
Няма да ви натоварвам повече с моите болежки!
Лек и отслабващ ден на всички ви желая!  bouquet

# 34
Я да попитам на някой дали му се е случвало  newsm78 Значи сантиметрите са си същите, но ако преди бях по широка в талията, то сега съм се стеснила и сякаш всичкото отстрани е отишло отпред  smile3518 От по-широчка и тънка...станах тясна и не толкова тънка Grinning

# 35
Kali_tod - а сещаш ли се колко е по  гадно да си мъж,  след като трябва да ни търпят такива:)

# 36
  • Варна
Kali_tod - а сещаш ли се колко е по  гадно да си мъж,  след като трябва да ни търпят такива:)

newsm10 Точно навреме прочетох поста ти - тъкмо го успокоявах по телефона,че все някога ще стане нашето чудо!И го пратих да ми купи трици,преди да се прибере... smile3508 Права си,бабе - и на него хич не му е лесно май!Той вече се  smile3511 с мен!Ама какво да прави,като ме  smile3515 Heart Eyes newsm76

# 37
  • Испания
Kali_tod - а сещаш ли се колко е по  гадно да си мъж,  след като трябва да ни търпят такива:)

А колежките в офиса винаги са усмихнати, в добро настроение, готови да им поплачат на рамото. Така че... не е зле съпругите да се замислят, че никой не им е виновен, че са се родили жени и да не си го изкарват на домашните.  Naughty Ето това винаги съм повтаряла на дъщерите ми. Както и да не си купуват никога пенюари и анцузи за домашна употреба. Старите дрехи, които не можем да облечем, за да излезем, не стават и за къщи, защото жената не трябва да е "дропла" пред семейството си. У дома трябва да изглеждаме така, както бихме се показали и пред другите на улицата!  Naughty

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 12:53 от smileys

# 38
  • Варна

А колежките в офиса винаги са усмихнати, в добро настроение, готови да им поплачат на рамото. Така че... не е зле съпругите да се замислят, че никой не им е виновен, че са се родили жени и да не си го изкарват на домашните.  Naughty Ето това винаги съм повтаряла на дъщерите ми. Както и да не си купуват никога пенюари и анцузи за вкъщи. У дома трябва да изглеждаме така, както бихме се показали и пред другите на улицата!  Naughty

Аааа,не го тормозя аз мойто мъж!Поне не нарочно...Той много се разтройва всеки месец,като ми дойде и аз си го успокоявам!А за пеньоарите си абсолютно права -  Naughty Нали затова сме на режима - да сме хубави,да се чустваме добре,а и те да се гордеят с половинките си!
Иначе сега ми вика:"Ако искаш да ти купя рибка,Мило?Ама сега нали си в МЦ,та ще "задържаш" сигурно...Пък и нищо няма да ти се яде..."Разучил е човека режима ми вече...И се съобразява! Heart Eyes си го моя мъж!

# 39
  • Варна
Здравейте, мацки! Hug Hug Hug За няколкото дни, в които не съм влизала тук да се отчета съм разкарала 2 кг. Отдавам го на многото работа и тичане по откриването на новия ни хотел. Имах леки съгрешения, но беше в името на работата Embarassed. Имам предвид, че трябваше да опитвам газирани напитки и сокове докато се настроят машините и така, но нищо повече. От вчера съм на 5П дни. Усещам се по-лека и слаба  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Днес съм си изкарала скумрийка за вечеря. През деня нещо не ми идва апетит, карам го на вода и кафе. Ще ми се накарате сега, но наистина не ми се яде.
Mimensita:пак съм тук, душо, кукурузена  Laughing Laughing Laughing

# 40
  • Лутаща се
Благодаря за новата тема и трудът ти, Зла вещица!   bouquet
Аз искам само да се оплача.
Днес за първи път от 4 месеца ядох ориз. ВХ ден ми е и си сготвих заешко с ориз. Без мазнина, използвах само бульона от заека.
Не съм яла по-отвратително нещо!!! Адски безвкусно!!!  Sick Явно оризът си иска мазнинката.

# 41
twisted_logik  - случвало ми се е даже три пъти, в началото на бременността:)
Много малка таз червена точка бе, да вземе малко да порасне! Подкрепям Смайлсчето за облеклото, преди "н" броя теми го дебатирахме пак, ама не е лошо да си го повтаряме - Жената трябва да изглежда винаги добре, няма значение дали е слаба или дебела, руса или чернокоса, ниска или висока - всяка има свой неотразим чар, който трябва да открие и всячески да подчертава. Аде чао, че пак извадих учителския тон:)

# 42
bigbaba3  Hug Hug Hug Това беше най-хубавото, което можех да чуя (прочета). След като готвих, готвих..за мъжа ми ориз с воденички и сърчица, хрупкави пилешки филенца, а за себе си кюфтенца от дробчета и една пилешка супа незнаеш как ме разведри с написаното   bouquet

Сега да постна една снимчица да се види от какво дередже започвам режима:
http://bgsharing.com/images/33118428864842467452.jpg

# 43
...Сега да постна една снимчица да се види от какво дередже започвам режима:
Дали само аз не виждам добре или просто нямаш нужда от Дюкан  newsm78

# 44
...Сега да постна една снимчица да се види от какво дередже започвам режима:
Дали само аз не виждам добре или просто нямаш нужда от Дюкан  newsm78

smile3521  На такава фигура много жени биха завидели

Общи условия