Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 766
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро момичета!
Kali_tod, приятно изкарване на палатката. Гмуркай се и за мен. Долу лапите от пилешкото Naughty Вчера домашните ядоха онези кебапчета и кюфтета, пък аз си изпекох пиленцето. Ей го на, днес ще си го доям. Пък те да мухат пълните с буклуци кебапчета #2gunfire
isache, честито ти месечинка. Имаш страхотен успех за 3 месеца. Аз започнах с 5 кг. по малко от колкото си почнала ти и постигнах това за 4 месеца. Браво момиче Peace
(не)Обикновена, яхвай домашното протеинче и ще имаш пак сваляне. То хората нали са казали: "Очи пълни, ръце празни..." В нашия случай "Очи пълни, килограми завишени" hahaha Joy

# 256
isache браво за резултатите поздравления за търпението и постоянството,след 5П дни днес ми е първи 5ПЗ направих си пълнени тиквички със извара и яйца и ммммммм много вкусно.Благодаря на всички които са се потрудили за сайта и за рецептите,много ми помагат да си разнообразявам менюто  bouquet

# 257
Здравейте момичета!
Реших да започна режима и имам 10тина излишни килограма, но незнам дали ще издържа ако правя 4/3, за това моля ви кажете дали е добре ако спазвам 2П на 1ПЗ или 3П на 2ПЗ. Не ми е за пръв път да опитвам Дюкан, но сега имам голям стимул и ще ре дадвам ако имам и вашата подкрепа! Hug

# 258
  • София
Здравейте момичета!
Реших да започна режима и имам 10тина излишни килограма, но незнам дали ще издържа ако правя 4/3, за това моля ви кажете дали е добре ако спазвам 2П на 1ПЗ или 3П на 2ПЗ. Не ми е за пръв път да опитвам Дюкан, но сега имам голям стимул и ще ре дадвам ако имам и вашата подкрепа! Hug

По правило П-дните НЕ трябва да превишават ПЗ дните, т.е. или да са равни (1/1, 2/2, 3/3, макс 5/5) или да са повече, напр. 2П/5ПЗ... Успех!

isache, поздарвления за резултатите-страхотни са!!! Аз за такъв отчет банкет ще направя  Mr. Green

# 259
Благодаря деситка за съвета, май 3/3 ми звучи най-поносимо  Wink

# 260
Благодаря на всички за милите думи - с инат и стриктност се постигат чудеса ! Още малко и аз ще съм в редиците на третофазничките  Party

Днес се видях за малко със Скарлет / за мое съжаление нямах време / - и държа да ви кажа , че на живо изглежда още по-добре от на снимката с дъщерия й на бала !!!
Скарлет, извинявай още веднъж , че не можахме да се видим за по-дълго   Confused  Следващия път ще наваксаме   newsm10

# 261
  • Испания
isachesmile3501 за постигнатия резултат!

Току-що направих дюканска лазаня от испанските рецепти и качих снимки в темата. Безобраааааааааазно вкуснооооооооо! Горещо препоръчвам. Между другото, до сега изпробвах три от рецептите /доказателствата са в снимки/ и трите се оказаха много сполучливи, вкусни и доста засищащи.

# 262
Здравейте,мили Дюканки!  bouquet
Отдавна Ви следя с интерес и най-сетне реших да започна диетата.Започнах на 30 май,спазвам я стриктно и резултатът е защеметяващ-минус 8 кг за 19 дни .Пожелавам на всички прекрасно настроение и много минуси.Ващите резултати ме стимулират да продължа напред! Hug

# 263
  • Испания
Здравейте,мили Дюканки!  bouquet
Отдавна Ви следя с интерес и най-сетне реших да започна диетата.Започнах на 30 май,спазвам я стриктно и резултатът е защеметяващ-минус 8 кг за 19 дни .Пожелавам на всички прекрасно настроение и много минуси.Ващите резултати ме стимулират да продължа напред! Hug

newsm09 smile3501 Защеметяващо! Поздравления! Нали редуваш П и ПЗ дни?

ЕДИТ: Все така успешно да върви! И успешно задържане!   bouquet

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 22:15 от smileys

# 264
 smileys,благодаря!Редувам 5П/5ПЗ

# 265

Лееелееее това е страхотно постижение !  smile3501
Сподели с нас от колко кг започна , какво ядеш - това направо е невероятно !

# 266

Добре дошла! Hug Винаги се радвам на такива постове Peace Имаш чудесен резултат за кратък период от време. От колко кг. започна да сваляш? Колко си висока? Разкажи ни за себе си.

Момичета, днес бях на гости на майка си. Извадих от гардероба една моя рокличка. С нея омаях мъжът ми в университета, когато бях на 23 години. Никога и през ум не ми е минавало, че мога да се напъхам отново в нея. Е, днес успях!!! Party Party Party Майка ми каза, че опъвала на коремът ми. Ами нормално й викам, сега съм на 35 г. и имам две раждания зад гърбът си. Пък и тогава бях 60 кг. Ех, как искам пак да бъда 60 кг. Praynig

# 267
  • Лутаща се
Здравейте!
Малко съм каталясала, но влизам тук специално заради едно нещо.

isache, искам да ти благодаря за помощта. Купих точно този плат, който загледа ти. Благодарение на твоята помощ успях да свърша това, за което бях тръгнала.
Ти си много красива млада жена. Чак е невероятно, че си родила две деца!!! Та ти си момиченце! Честита месечинка! Пожелавам ти да достигнеш целта, която си си поставила!
И от сега давам заявка за русенска среща през август, когато ще идвам пак.

Русенки, ще ви подсетя, когато разбера кога ще пътувам.

# 268
Хей , Скарлет , недей така - не съм направила кой знае какво   Embarassed  Все пак се радвам , че съм ти била полезна   Hug  А за момиченцето ти благодаря много , но съм на 30  Wink

# 269
  • Лутаща се
Хей , Скарлет , недей така - не съм направила кой знае какво   Embarassed  Все пак се радвам , че съм ти била полезна   Hug  А за момиченцето ти благодаря много , но съм на 30  Wink
Не ти личат, мислех че си на 25. Браво!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт