Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 755
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви за милите пожелания! Hug Много, много!

И с риск да поспамя - някой беше споменал лунното затъмнение. Mr. Green Във фейса съм турнала снимки, ако на някой му се разглеждат, да заповяда -
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1402117348928.42315.1712160995

# 241
  • София :(
                 Добро утро  Hug
           Хайде на петъчното кафе - да свършва и тази седмица  Simple Smile

И да се подхраним с няколко петъчни протеинчета . за тонус в края на седмицата  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 242
  • София
Насам народеее, топли, пресни, вкусни и чудесни петъчни протеини. Този не знам как ще си го делите, че много сте му се наредили, но пък тук има избор за всички.

...Днес ще лунувам с рибка! Дано си видя 58-цата утре  fingerscrossed...

За съжаление не успях  Confused Луната явно е била толкова силна, че здраво е облъчила Кантарев и сутринта направо не знаеше какво "приказва"  Rolling Eyes

# 243
  • Лутаща се
Мимс, тенск за кафето и палачинката /то май това било омлет, но като са гладни очите се лъже мозъка/. Баси, как ми се прияде, но...........утре за закуска, че вече си изядох тутманика. За днес не ми се полага повече трици.  Cry

След вчерашния П ден днес Кантарев отсече пак 62,700. Снощи бях на женска сбирка. Тъпкаха мацките, тъпкаха какви ли не вкусотии. И като ме канеха отговарях: "Щом сте избрали лунния четвъртък за срещата сега ще ме гледате как......няма да ям  Laughing Дъвках си пилешката пържола на скара и наблегнах на лафчето.  hahaha
А утре.........КЕФ...........отивам на гости на мама  Mr. Green, та русенки да знаете, ако някоя иска да се видим към 13 ч. ще съм нейде по центъра. Мога да дам тел. на лична за доразбиране.
И приемам помощ: Тръгнала съм да диря магазини за платове за тъпата ми униформа, че се оказа, че в Търново не мога да намеря. Та къде аджеба са те?  newsm20  Може и на лична, да не се задръства темата със спам.

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 09:58 от skarlet71

# 244
  • Плевен
Необикновена, благодаря за фотото на лунното затъмнение! Как мина РД - да няма поражения после!?!
То на twisted_logik не е чак такова положението като в снимките на кривото огледало, а иска да достигне до него! Иначе - защо пък да не е тука? Правилно си споделя момичето! Видях й снимката - може да свали няколко килограма (най-много 5) и няма да е скелет! Пък нека да си тича, да спортува - може пък да си увеличи апетита така! Каза, че 2 месеца се е "хранила" със супер малки порции (аз си викам - накъде по-малки от това сега) - значи е гладувала! Тези количества, които е цитирала ми се виждат добри като за нея! То стомахчето й се е свило от неядене. Важното е, че е на нашия режим - на спорта му трябват протеини!
Имам колежка, която всяка година повтаря една й съща грешка - мисли, че се отслабва с плодове и от йо-йо ефект в последствие вече е станала двойна за тези 10 години! Мъчих се да й втълпя, че нищо не прави така, но ми казва, че й ставало лошо от месо - викам й, че тук  има и вегетарианки на този режим (1 ли беше???) но с яйца и мляко също би могла да опита. Много хора си тънат в невежество, не искат да четат, не искат да разберат - месо и все едно нищо друго не включва този режим!!! Кой както иска да отслабва на този свят! Ние нали сме на прав път!
Като схрускаме и по някое петъчно протеинче на закуска -  - еее! Живот - здравей!
Приятен ден на всички упорити момичета!
Довечера и аз съм на банкет, но съм си поръчала отсега пилешко меню измежду 200-300 свински порции!

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 11:40 от ArhMih

# 245
  • Бургас
Здравейте момичета Hug
Честит рожден ден на Падаща звезда и Необикновена,да сте здрави,красиви много обичани  bouquet
При мен режима върви супер,още ден,два и МЦ си заминава,а аз междувременно се търкулнах на пейката с 8ца,та направете място моля.Толкова се зарадвах сутринта на 8цата,че децата ме помислиха за луда Crazy
Днес ми е последен ден ПЗ и от утре започвам 5Пдни.Аз да ви кажа я разбирам twisted_logik,въпреки,че се старая да се храня прилично,просто не ми се отдава.Не знам какво става,но просто не ми се яде,а за зеленчуци да не говорим,но няма начин ям,че иначе по лошо.Ако се храня обаче,само когато съм гладна,значи само да закусвам и към 20ч да ям нещо леко,през останалото време не се и сещам.
Мименситка,благодаря за обилната закуска,нахраних се само като я гледам  bouquet
Протеините са мммм,стаХотни!
Деситка,според мен е време да поспортуваш,не знам дали можеш и имаш време,но ще е чудесно да започнеш с нещо лекичко Peace

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 11:10 от Mira 1919

# 246
  • София
Деситка,според мен е време да поспортуваш,не знам дали можеш и имаш време,но ще е чудесно да започнеш с нещо лекичко Peace

Ами аз се опитвам във времето, което мога да отделя: 2 пъти седмично (понеделник и сряда) по 1 час играя народни танци, и 2 пъти седмично (събота и неделя) по 1 час тичане... В сравнение с twisted_loqik, която прави упражнения и тича всеки ден е нищо, ама за мен и това си е голямо постижение... Повече не мога да си позволя нито като веме, нито като финанси. Иначе използвам всеки удобен случай за качване по стълбите пеша вместо асансьор, за ходене пеша 1-2 спирки...

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 12:59 от desitka*

# 247
е аз от днес почвам да се боря за новите 5 килограма,които се премахват от мен(не че съм сгафила и вчера не съм се борила,просто почна новия месец на борба #2gunfire)казвам го и много силно го вярвам,че скоро пак ще преместя линийката надолу.Менюто ми за днес З-тричава палачинка(яйце,3с.л. овесени трици,малко прясно мляко1.5%,маааалко сол) със 1 кисело мляко0.1%. О-300грама пилешко бутче В-300грама пилешко бутче и 1 кисело мляко със степче(ягода) много е вкусно,от както почнах тези степчета и млякото ми свършва по бързо,защо ли newsm78 Laughing

# 248
Здравейте! Петъшните протеинчета са хубаво нещо, ама да не си на червено hahaha
desitka*, няма какво да се карат за Шон Конъри. Той си е на Бигбаба. Naughty
Пък аз на Скарлет ще предложа нещо по за нея. Скарлет, ей туй протеинче е за теб

# 249
Мене никой не ме черпи, та ще взема да се самопочерпя!  Crazy
Предястие!, Основно! и Десерт! Mr. Green

# 250
  • Лутаща се
veroni76 , изборът ти е добър, приемам, определено ме кефи  Peace Twisted Evil

(не)Обикновена, лакомията не води до нищо добро  Naughty, нъ'л  знай'ш  Rolling Eyes   hahaha Joy  Или днес ти е гала?  Party

# 251
  • Варна
Добро утро,прекрасници!
Днес май съм най-ранобудна,но то е защото се стягаме да отиваме на палатка! newsm44 МЦ свърши,килограмите са с 1,1 надолу и днес ме чака първия плаж за годината и първото обличане на бански!Очаквам сега:"Ах,ох,колко си отслабнала..." smile3508
Приготвила съм си триците,киселото мляко,пилешките пържолки за барбекюто,една Дюканска салатка "Снежанка",а зеленчуците от компанията!Те са си купили свински ребра и съм им казала моите пържолки да не ги и помислят... smile3513
Лек и усмихнат уикенд от мен!  bouquet

# 252
(не)Обикновена, лакомията не води до нищо добро  Naughty, нъ'л  знай'ш  Rolling Eyes   hahaha Joy  Или днес ти е гала?  Party

Мани, мани, то поне да бях опитала от мадежа Blush Mr. Green, че да знам защо кантарът подскочи нагоре тая сутрин! ooooh!

# 253
Добро утро. Днес стават три месеца от началото на режима - ето го и отчета :

Начало  18,03,2011г - 77,8 кг  т - 91  х - 113  б - 64
                       18,04,2011г - 70,8 кг  т - 84  х - 111  б - 62
                       18,05,2011г - 66,7 кг  т - 81  х - 107  б - 60
                       18,06,2011г - 62,5 кг  т - 78  х - 103  б - 56

Резултата е доста задоволителен като за поправка  Simple Smile  Другата седмица и аз ще обличам новия бански.... уууффф май ще е по-другата , че другата чакам МЦ   Confused  Ама карай - имам цяло лято да си го обличам  Simple Smile

Лек ден и колкото слънце и топлина ще има днес , толкова минуси желая на всички !

# 254
  • Варна
Добро утро. Днес стават три месеца от началото на режима - ето го и отчета :

Начало  18,03,2011г - 77,8 кг  т - 91  х - 113  б - 64
                       18,04,2011г - 70,8 кг  т - 84  х - 111  б - 62
                       18,05,2011г - 66,7 кг  т - 81  х - 107  б - 60
                       18,06,2011г - 62,5 кг  т - 78  х - 103  б - 56

Резултата е доста задоволителен като за поправка  Simple Smile  Другата седмица и аз ще обличам новия бански.... уууффф май ще е по-другата , че другата чакам МЦ   Confused  Ама карай - имам цяло лято да си го обличам  Simple Smile

Лек ден и колкото слънце и топлина ще има днес , толкова минуси желая на всички !

Как задаволителен?Той резултата ти е направо превъзходен!!! smile3501 smile3501 smile3501
Аз след 3 дни правя 3 месеца и резултата ми е на половината на твоя...
Адмирации за успеха!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт