Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 753
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
  • Испания
skarlet71, сега ще добавя към рецептите моите варианти, защото прибавях и продукти. Но по-важното е, че удължих времето за печене. Пробвай така. Когато печеш нещо с трици, винаги остава влажно, затова можеш да използваш друг трик: печеш, колкото печеш, после обръщаш обратно и допичаш, за да на остане нищо сурово. Освен това е хубаво да оставиш да изстине, преди да го хапваш. Стяга се и се поизсушава. Предпочитам МВ, защото в обикновената фурна се изразходва много повече ток, пък и време.

# 226
  • Плевен
Смайлсченце, видя ли, че можеш! Благодаря! Поклон! Знаех си аз, че който знае 1-2 чужди езика се оправя и с тези, които не владее!   bouquet
Скарлет, аз в мV пека на 2-3 етапа - І - 5 минути на слаба мощност, после 5 минути на средна и накрая още 2-3 минути на пълна мощност. Но скоро не съм си правила кексчета и не мога точно да цитирам времето!!! Но в никакъв случай цялото време не е на пълна мощност!

# 227
  • гр.София
Здравейте и от мен  Hug
Аз след като спрях 2в1 и замених кис.мляко 2% с 0.1% нещата потръгнаха вчера -300гр , днес -500гр. доволна съм  Wink
Абе незнам килограмите ама на мерки доста съм свалила май  newsm78 всички дрехи ми падат , едни дънки дето ми влизаха до колената , днес ги закопчах  Laughing
Аз си правих , кебапченца от телешка кайма станаха мммммммм  Grinning почвам да се специализирам и с пилешкото , че го правих само на скара и ми ми беше  Sick а сега го слагам в тенджерка с една лъжица кис.мляко и мнооооого подправки и става много сочно и вкусно   chef
Чао за сега от мен  Hug

# 228
Анн, аз още си карам на 2+, Алис не знам до къде е стигнала   Tired

Ей ма на !   Laughing Привет ! Hug

Още 7 дни и влизам в 4-та.  Mr. Green
Общо взето 3-та: плодове всеки ден, въглехидрати отвреме на време / честно - изобщо не ми се ядат, не ми липсват, ям колкото да се каже, че имам въглехидратен ден, но иначе от всичко съм пробвала/, хляб - не ям /и преди не съм яла/, сирене всеки ден, кашкавал по-рядко, П - 1 или 2, Гала - 1 или 2. Килограми : м-ду 47,200 и 46,5. обиколки - малко вталени.

Да си кажа честно 4-та сигурно ще ми бъде 3-та. В топлото време освен плодове и сладолед -друго няма, което да ми се яде от 4-та /естествено много осторожно, че сладоледа мога и кило да омахам Mr. Green. Може би ще започна да слагам малко зехтин в салатата, да ям по около 20 гр сурови ядки.
Не мога да си представя да почна да ям по друг начин.  Сигурно от лятото - затова не ми се яде друго - салата с рибка - класика  Mr. Green - друго не ми требе! Laughing

# 229
Не(Обикновена), Честит Рожден Ден, миличка!
Много здраве, щастие и любов желая!
Много дюкански успехи и задържане на постигнатото!
Весел празник и Наздраве!

# 230
Такам, сега сигурно ще отнеса пак някои негативизми, но искам да споделя с вас новият си режим, който смятам да следвам точно. Храната ми е точно по мярка, спортът също, имам си и протеинови шейкове за отслабване  Peace

6:00ч. - 150-200гр. кисело мляко (0.1%) с овесени трици;
10:00ч. - шейк с прясно мляко (0.1%) и извара;
14:00ч. - пилешка супа и още някоя рецепта по Дюкан;
16:30-17:30 - правя упражнения за отслабване и стягане, със собственото тегло;
18ч. - вечеря (месо или риба - 150-200гр.);
Когато трябва и зеленчуци ще ям и зеленчуци.
След това тичам 5км. и след това пак шейк.

# 231
twisted_logik - само не разбрах ние защо сме ти? Да пляскаме за постигнатите резултати, или да подложим  рамо за сълзите ти в обратния вариант? И в двата случая нашата роля е определена, като на обикновен наблюдател. Хайде моля кой раздаваше пуканките:)

# 232
  • Пловдив

# 233
  • Испания
 Rolling Eyes

Бабе, за теб винаги!  Popcorn

Ей, някой да не реши, че може? Тези са режимни. От специалния резерв на старите и злобни дюканки.  Wink

# 234
  • Пловдив
Не-Обикновена, честит Рожден ден! Щастие, късмет, здраве и любов!   newsm51

# 235
  • Варна
Олееее,Вещи,тази снимка е направо... Shocked
Пази Боже,това си е заболяване на ума при това!

# 236
bigbaba3 , не, не сте тук, за да пляскате. Всеки споделя. Е, и аз го правя  Wink Може да кажете заболяване без да конкретизирате или директно анорексия, но ви гарантирам, че съм далече от това. Яденето било малко. За вас може би, но като виждам по колко ядат някои от вас..извинявайте, аз дори преди това не съм яла по толкова. Режимът е индивидуален за всеки. Да, принципът е един, но не всеки има един и същи вкус или капацитет. Преди съм яла не по-малко от сега и , не, не говоря за моментите, в които съм пазила диети, а говоря по-принцип. Колкото и полезна да е храната ако преяждам на ден по 3 пъти едва ли ще свалям. Никога не съм била 80-90-100кг, което ще рече, че и никога не съм яла по сууупер много, та сега да не се засищам от 200гр. месо, 1 кофичка мляко, супа, шунка или нещо друго готвено, но това изглежда не можете да го разберете всички. Сега ще кажете, че не съм за режима, че съм нямала толкова за сваляне, но не е ли най-важна волята, не е ли тя това, което движи всички ни напред, без значение дали искаме да свалим 5-10 или 30кг? Не мисля, че мотивацията ми е по-малка от на тези, които с години са на Протал, тези, които са изваяли желаното тяло. Също така нима и аз искам нещо по-различно от тях? Не! Е, значи продължавам Wink

# 237
Вещи, тръпки ме побиха.  Confused

Момичета, не е нужно да се сещаме да отслабваме, защото:
     - е дошло лятото;
     - имаме някакъв повод, за който искаме да изглеждаме добре;
     - защото искаме да се харесаме на някого, и т.н.
Много сме ги чели и "От утре, понеделник, първо число на месеца  съм с вас..."
Хубаво е да отслабнем, защото това е добро за организмът ни и защото сме осъзнали, че вече не искаме да сме с наднормено тегло.

# 238
  • София :(
               Добра ви вечер  Hug
     (не)Обикновена , ЧРД  Hug

veroni76 , все бях слушала, че в група цикъла на жените се синхронизира, ама не знаех, че важи и за виртуалните групи  hahaha
      Dorchester , още сега отивам, че аман от тая моята дето все назад се тегли, като магарица  #Cussing out
      sweet_dreams ,  ooooh!
      И аз съм от партията на тези, които не се справят с микровелето, ама... не съм и пробвала май да го ползвам за друго освен да стопля на котката храната  Joy  Живот и здраве, като си купя модерна, че тази е вече на амнайсет години, ще пробвам и да пека в нея.
      desivalko_ , оти се потиш, в Дивака знайш ли какви арни ги връткат, кебапчетата  Wink
      twisted_logik , наистина мисля, че имаш нужда от помощ, но не от нашата  Naughty
      bigbaba3 , на теб са ти позволени вече,  Popcorn  Hug Останалите - долу ръцете!
      ЗлаВещица , време му беше на това криво огледало  Peace
      Kali_tod , то това е проблема  Sad
      Чакайте да ви кажа - и котката ми има проблем с теглото - само да я оттърва в кухнята и веднага се мята на кантара, че даже и си подрямва на него ако се позамотам  hahaha
      Време е май да раздавам козинки, вместо акъл и да се гушвам да спя, но не върху Кантарев, че нали и на сън се сваляло  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 239
  • USA
Не(обикновена)
Честит Рожден Ден newsm51
Желая ти много здраве и късмет! newsm59 nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт