Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 648
  • 773
  •   1
Отговори
# 750
  • София :(
          Ми чакаме новата тема бе, пък като има и някое живо протеинче на линия... И щом не съм на концерт, да си го направя в къщи, с вас  Wink

[/i]

# 751
  • Лутаща се
Ще, ще! Сигурна съм и ще се похвалиш със сЛимки.

Този път няма да мога да дам снимки. Дъщеря ми утре ще е на работа, а тя снима с нейния телефон.
А естествено че ще го нарежем и хапнем доооооста преди да се прибере  Mr. Green

# 752
  • Испания
Мимсче, те са в България ли? Ако е така, уаууууууууууууу!  Shocked

Скарлет, не се оправдявай. Ще направиш пак!  Wink

# 753
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Смайлче, не може да се скрие човек  Joy
Всички чакат Вещи да пусне новата тема и да се изтипосат на първа страница за кадем, но Вещи е решила да ни изпробва волята, мда.  Laughing
Аз всъщност току-що изключих фурната, наготвих две манджи за свекъра, че жената, която го гледа почива в събота и неделя, та аз съм на ход. Откакто тя му готви, той все мрънка, че слагала много олио. Аз го научих да яде яденета без мазнина, подюканчила съм цялата рода.  Wink

# 754
  • Лутаща се
Скарлет, не се оправдявай. Ще направиш пак!  Wink

Естествено, ако не него то нещо друго.  Grinning

А пък и банановите мъфини направих, но без бананов аромат, щото няма от къде да взема есенция. Само канела сложих.

# 755
     smileys, концерна сигурно вече е свършил, но те сигурно още са тук...

# 756
  • Испания
Всички чакат Вещи да пусне новата тема и да се изтипосат на първа страница за кадем, но Вещи е

Скица такава!   love001

МолА, молА, аз не чакам това. Аз си вися пред компа по принцип. За мен е още рано за хоризонтиране.  Wink

# 757
Ама сме се разготвили и ние по нощите   Joy

Да се похваля , че млечният ми хляб стана мноооого вкусен. Следващия път ще си направя двойна доза ! Бисквитите ще ги опитам утре сутрин. Ох само да видим утре кантарев как ще ме критикува с това нощно ядене...... ама аз и без това отдавна съм му се заканила , че ще го   #2gunfire

Аз хубаво си мисля да си правя двойна доза , ама защо ми се върти , че четох някъде , че сухото мляко е позволено до 3 с.л. на ден  newsm78
Освен това този млечен хляб мисля да го пробвам и солен , че да си топвам с него в соса от салатката....

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 00:53 от isache

# 758
  • Лутаща се
Всички чакат Вещи да пусне новата тема и да се изтипосат на първа страница за кадем, но Вещи е

Скица такава!   love001

МолА, молА, аз не чакам това. Аз си вися пред компа по принцип. За мен е още рано за хоризонтиране.  Wink
Не си обаждаш ти, ама сигур Убавия ти мъж те пощипва по д.пето да си лягате, мммммммм?
А моя виси пред ТВ и милва кучето  Crossing Arms
Гадната гадина ми довлече бълхи у дома и цялата съм изпонахапана. Днес си купих ел. устройство с ултразвук. Дано ме спаси от тази напаст. Че сега съм като болна от шарка.

# 759
     То това е добре, а моят като хърка от часове? Бичи като румънски гатер на чеп  ooooh!

# 760
  • Лутаща се
     То това е добре, а моят като хърка от часове? Бичи като румънски гатер на чеп  ooooh!
Абе той и моя хърка, ама спи в друга стая и си хърка в нея, и не ми дреме.
Айде на спамааааа   Joy

Гладна съм, ама ми е П ден и не искам да тъпча по нощите. Затова се наливам с вода. Има да вися в тоалетната нощес

# 761
     Божеее, преоткрих Радио Хоризонт, ма то не се е променило последните двайсет години бе  Shocked
           Вещи, пущай я тая нова тема, че иначе ще ме гониш не с метлата, ами с прахосмукачката  Joy

# 762
  • Испания
Моичкият без мен не ляга. Само ме наглежда от време на време как съм и току залепи нЕкой целУфан.  Embarassed

Трябва съвсем да капне, към 1 часа, за да легне без мен, ако съм заета пред компа.

Исаче, мноооооооо вкусно изглежда всичко. Преди няколко страници писах за разрешеното количество сухо мляко, ама трябва да го потърся сега. newsm78

Да, не повече от 3 супени лъжици дневно.  Naughty

# 763
  • Лутаща се

Да, не повече от 3 супени лъжици дневно.  Naughty

Значи трябва да си разпределя банановите мъфини за два дни  Thinking

# 764
        А бе аз от доста време се канех да питам дали не е въз множко количеството сухо мляко и нишесте, ама...

Общи условия

Активация на акаунт