Има ли го някъде по света това?...

• 21 941
  • 376
  •   1
Отговори
# 75
Рони, видях първото изречение. За заглавиетo ми е коментара.

# 76
Що за глупост - от кога некролозите се слагат, само "за да не кажат нещо хората"?!
Смисълът на некролога далеч не е да се "отсрамим" пред хората, жалко, че някои си го мислят.
В крайна сметка всеки има право на избор - дали да сложи или не некролог на вратата си.
Но никой няма право да ми размахва пръст и да ми държи сметка какво ще си лепя на вратата, само защото имал нежна душа и се разстройвал...
Ако чете тази тема незапознат човек, ще си каже, че това е най-големият проблем на обществото ни... Де да беше наистина така...
Все си мислех, че няма какво да ме изненада вече. Ето, че имало - що за странен (да не кажа друга дума, че ще стане грозно) народ се е навъдил...  Mr. Green

# 77
  • Paradise
Тези, потрисащите се от некролозите, как ви действат те в пресата?
Или вие вестници не четете.

# 78
  • Ямбол
...
В крайна сметка всеки има право на избор - дали да сложи или не некролог на вратата си.
Но никой няма право да ми размахва пръст и да ми държи сметка какво ще си лепя на вратата, само защото имал нежна душа и се разстройвал...
...
На твоята врата е едно, но забодено на дърво е съвсем различно. Или търкалящо се някъде по земята, понеже лепилото е поддало след дъжда.

И да, не чета вестници.

П.П. В моя град явно има някаква заповед, понеже съм виждала сутрин чистачите как отлепват и махат всичко, което е налепено и забодено от предния ден на нерегламентирани места.

# 79
Е*бати хейтърите! Не само че, не може да се търпите живи, но и мъртвите ви дразнят. Ей, страшна работа. Против какво не сте?
Вече ми е ясно, че едва ли е един простакът, който отлепя некролога на починалото в съседния вход детенце.

# 80
  • Варна
VG, връзката с религията е Задушница, не некролозите.

Peace

Пип, за каква преса говорим... Тук има цял подфорум за родителите и тяхната загуба. Да не споменаваме темите за починали популярни хора.

# 81
Сусие,не вярвам,че не виждаш некролози тук.Навсякъде ги има.

Няма да седна да те лъжа ,я! Rolling Eyes
Ами не,няма .Не знам къде живееш,но  тук трудно се вижда такова нещо.
И чак пък да са навсякъде?Наистина,къде ги виждаш?В центъра,къде?
Дори и да ги виждаш някъде,може ли да се сравни с България?Просто ми стана любопитно,извинявам се за спама  newsm78
От десет години живея в Атина...... newsm78....знам ли,ще се огледам пак.... newsm78

# 82
  • Ямбол
...Против какво не сте?
...
Нямам против чистите улици, сгради и дървета.

# 83
Лилянче,иди до кварталите -;Графа;и ;Диана;
Огледай колоните.
 После пиши пак.

# 84
...Против какво не сте?
...

Ах, само от некролозите иде повсеместната мръсотия.

# 85
Уникални сте, като вземете да преиначавате, че и за да хване дикиш собствената ви теза, да вмъкнете ни в клин, ни в ръкав и някакъв съвсем страничен довод.... След още пет страници темата съвсем ще се е изместила към това, колко сте толерантни и разбиращи, но пък не спряхте да раздавате квалификации на кило и да вменявате потрес в чужди глави.
Въпросът е съвсем елементарен. Щом ви харесва навсякъде да бъде облепено с некролози, ваша работа, но оставете и на нас, нехаресващите, правото на мнение. Собствената врата може да е лично пространство, но улиците, стълбовете, ел.таблата, дърветата и още куп други места не са.

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 16:11 от luna

# 86
  • Paradise
Ние ли сме най-жалеещата нация?...защото май така изглежда...може и да греша,знам ли?

ние сме нацията с най-ниско самочувствие;
все се сравняваме с другите, и всичко отхвърляме;
не вярваме в собствените си сили и възможности.
Това сме ние - нито почитаме живите, нито мъртвите;
и тази тема го доказва на 100%.

# 87
  • Ямбол
Лилянче,иди до кварталите -;Графа;и ;Диана;
Огледай колоните.
 После пиши пак.
Защо да ходя?
Аз пиша какво съм виждала. А, да, може би трябваше да пиша, че става дума за улиците Търговска и Раковска, откъдето минавам сутрин за работа.

# 88
Susie,не съм в центъра Peace.На Пирея съм.17 години.
Утре ще ти снимам няколко.
Ще ти ги пратя на лични.

П.С.Ще се виждат и дати дори..

# 89
  • Ямбол
...Против какво не сте?
...

Ах, само от некролозите иде повсеместната мръсотия.
Да съм казала, че е само от тях?
В тази тема се говори за некролози и аз говоря само за тях.

Общи условия

Активация на акаунт