Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 40"Време е за кекс със стафидки"

• 28 654
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Ох, писва ми вече от Фери, ми то винаги възникват проблеми,  никога ли няма да му каже.

# 121
Габи, ти като си по-на вътре с инфото около филма, в който Чагатай ще участва, на него ли са отредили ролята за най-добър пилот и връзката му с инструкторката?
Stop сега не м да превеждам по късно инфо за филма на Чаги  Peace

# 122
Хриси, благодаря за темата    bouquet

Тинче Hug Hug и аз съм в Монреал Mr. Green но много голям дъжд се излива Shocked
 hahahaИзпитвам леки затруднения да си пренеса компа на пистата и само наминавам. Wink

# 123
Може Юнал да е бил груб, но първо говори с тях и каза ние не сме виновни и ще помогна да намерите виновника  Wink нямаше нито кой да слуша, нито кой да се замисли, а говореше истини Crossing Arms  а З бе убедена във думите си Зехра- ние ще си платим дълга си а вие ще си платите това което сте направили на сина ми наистина ще стане така както Ю каза , ще им се стъжни живота и ще се срамуват Peace и те ще тр да платят за това к' сториха на него и сина му
лошото е, че Ф ще страда от цялата работа и то много Sad
Нагъл ще го видим др еп Laughing -това дори ми е по интересно отколкото, как Ф отново ще отърве кожата с някоя лъжа ooooh!

Така е говори, ама пак надменен - няма да може да си платите дълга. Може ли така да се държи? То какво му остава на бедния човек, само едната гордост и той иска да им я стъпче. А накрая и заплашва. Иначе за това, че обвиняват без да са сигурни - Зехра и Риза не са прави.
Другия епизод ще е направо противен, не нагъл. Колко му е да отмъсти на семейство бедни хора, това е най-лесно. ooooh!

Сега, като се сетих за резюмето на миналият епизод, че Юнал ще поеме отговорност за случилото се и, че именно тези му действия, ще окажат голямо влияние за в бъдеще си мисля нещо, което никак не е хубаво. Фери и Емир, ще останат заедно до края на сезона, Мехмед заради страха, че Феяз може да направи нещо на неговата изгора, ще си премълчи за него и ще продължи да обвинява Емир. Юнал, ще побеснее от създалата се ситуация и, ще стане безпощаден и безмилостен към семейството на Фери, ще отърве Емир, но с цената да вкара Мехмед в затвора. Така може би, ще и свърши сезона. И тогава...скръб и мъка на хоризонта+излизане на всички лъжи наяве и мъъъъъка на ента степен.
И на мен по едно време ми хрумна нещо такова. Дано не сме прави. Tired

Тинчееее, лек път и хубаво прекарване. Hug

# 124
# 125
С/д мен няма вариант полицията да търси вина у Е, истинските виновници са ясни кои са Peace
а дали М ще подава жалба с/у Феяз е друг ?

Снежи за мен мястото му не бе там... той нямаше какво да прави у хората, дори подкрепям реакцията на Риза/точно му каза има кой да отсъди/, но тази на З не мога... мн обича децата си и нейните да са прави, сори ама и др имат деца и ще се борят за тях както могат. Тя не бе по малко надменна- само не каза сега ми паднахте в ръцете  ще лежите в затвора  а за погледа  и физиономиите....

и искам да му видя отмъщението..нека М си изпати, когато Ю м да го прати в затвора не го направи, а той хем виновен хем скача на бой хем обвинява

Вили клипчето е страхотно

снимките в Хилс продължават и Джансу е там Peace  и всички #Crazy само Хазал я няма

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 22:35 от ·٠•G@bby•٠·

# 126
Вили, какви са тези надписи по време на клипа, освен че се споменава за края на сезона?

# 127
Ами ако побойниците не кажат, че Феяз стои зад това и Мехмед каже-да те са, но Емир ги е пратил?

# 128
Ааа къде без Джансуто, тя скоро не е полудявала. Joy Време е да се развихри отново. Crazy

# 129
Ами ако побойниците не кажат, че Феяз стои зад това и Мехмед каже-да те са, но Емир ги е пратил?
С/д мен те вече  са казали че Ф е виновен, иначе какво ще търси той в полицията  Peace

# 130
Вили, какви са тези надписи по време на клипа, освен че се споменава за края на сезона?
Ами не разбирам турски как да ти кажа  Wink

# 131
Габи, за Зехра си права, но разбирам реакцията й донякъде - видя сина си окървавен и смазан от бой, а нали е майка... Но вярно е, че не трябваше да е толкова рязка. Но най-виновен за ситуацията е Мехмед, обвинява без да е сигурен. Ако се отмъщава, наистина трябва да е на него. Много ме подразни в последните 2 серии. #2gunfire

снимките в Хилс продължават и Джансу е там Peace  и всички #Crazy само Хазал я няма

Хм, какво ли ще става там без Хазал? newsm78

Вили, страхотно клипче.
   bouquet

С/д мен те вече  са казали че Ф е виновен, иначе какво ще търси той в полицията  Peace

Вярно, ако не е разкрит, няма причина да е там и кака Ц. да се обажда на Мехмед. Peace

# 132
Како, ти нещо си насъбрала негативни емоции към Мехмедчо още от когато започна да флиртува с "мис бюст". hahaha

# 133
 Hug Снежи  снимат финала и вс са там  #Crazy ей сега ще сложа и имената Санем, Джансу, Хайдун, Корай, Ханде, Нехир, Чагатай #Crazy

аз си мисля че истината ще излезе в кр на сезона, м би нарочно пуснаха слух че ще е др кр на сезона Thinking

# 134
Како, ти нещо си насъбрала негативни емоции към Мехмедчо още от когато започна да флиртува с "мис бюст". hahaha
Ще му покажа аз на него един флирт.  Laughing Ще се съюзя с Юнал и ще гние в затвора. hahaha hahaha hahaha

Hug Снежи  снимат финала и вс са там  #Crazy ей сега ще сложа и имената Санем, Джансу, Хайдун, Корай, Ханде, Нехир, Чагатай #Crazy

аз си мисля че истината ще излезе в кр на сезона, м би нарочно пуснаха слух че ще е др кр на сезона Thinking

Обаче истината ще я разкрие някой друг,  Sad не Фериха, щом Хазал я няма при другите.

Общи условия

Активация на акаунт