90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №142

• 30 891
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
ДУ
Кантара показа -1 кг за първата четворка кило и 1/2
Мидичке правя си пилинг с едно на евлин-душ гелче,после се мажа с розова дева.
Днес белтъци-З-череши,на обед ще смеся белтъци яде ми се салата със сирене и яйце.Но за вечеря ще оставя само един от двата компонента.

# 46
Добро утро и от мен! И аз съм на белтъци днес:
з - кафе и две праскови
о - сирене, кашкавал, малко луканка и домати, и краставици
в - тиквички с кисело мляко
Все още няма кантар, но се чувствам добре. МЦ си дойде по график с болки и нормално кръвотечение. Аз пък имам следния проблем може би - за второ път по време на плодов ден ме болят венците.

# 47
Здравейте  Hug,
Да се отчета с успешно приключен режим:
тегло: -8
талия: -9
ханш: -5
бедро: -5
ръст: -1 newsm62
Ще продължавам да спазвам правилата на режима: закуска-плодове, часовете за хранене и между храненията. Остават още 5 кг за сваляне, но най- вероятно ще повторя режима след зимните празници.
На всички - много минуси!! newsm10

# 48
Леле, че сте бързи  Shocked

Вчера бях на плодове, ама вечерта хапнах нещо леко, за първи път неиздържах плодовият, може би защото бях у дома целия т ден и готвих две любими мой манджи  Crazy

Днес ми е супер хубав денят.
з: банан
о: чушки пълнени с сирене и яйца
в: пиле със сирена и гъби

Ако някой вижда нещо нередно в днешното ми меню, моля да сподели  Praynig

# 49
  • София,
Добро утро
Иве браво страхотен резултат, и почваш още в началото така - дано все така ти върви Peace
Роник - аз мога да покажа снимки само от преди, имам и една две от март, малко след като  приключих първото тримесечие което изкарах на диетата, но за съжаление сега нямам, прецака ин се батерията на фотоапарата и вече няколко месеца немога да намеря да купя, такава, май ще трябва направо апарата да сменям Tired. Иначе бях обещала на момичетат тук да покажа снимки от морето, точно Преди и След Mr. Green, ама май няма да стане точно така, щото като гледам как неотслабвам вече, май на морето ще си отида със същите килограми  Joy.
И аз онзи ден в плодовия заложих основно на череши, е не бях плюс, но нямах и минус ooooh!, вече се отчайвам дайте идея какво да направя да задвижа колелото, че режима е по средата вече а аз съм си на същото място.
Мислех от днес драстично да се опитам да намаля порциите, сигурно ще има ефект, но пък се страхувам после да не се получи йойо и да си ги върна двойно, та то и това не си е работа.
Днес съм на въгрлехидрати
з-кафе
о- и в- незная още не съм измислила , но това ми е най трудния ден, писна ми от спагети и филии с лютеница, от салати също. Мисля да изкарам днес само на кроасанчета и тортичка Joy.
Лек и минусов ден на всички

# 50
Здравейте, фиданки! Днес варива:
З - ябълка
О и В - ориз със зеленчуци
Да се оплача, че и аз задържам от известно време, но не се отказвам  Joy

# 51
Ето ме и мен + 800 гр. днес!!! Crazy
То вярно,че трябва да мина през ВЦ,че все още съм в чуденка цикъл ли ми дойде след 17 дни или някакво неидентифицирано кръвотечение/само дано не е каквото си мисля Praynig/.Чудя се дали и вчерашното смесване/за 1-ви път/ на белтъци оказа вляние.Много съм недоволна,а имах надежди до четвъртък да съм закръглила 5кг. за първи цикъл на режима.
Днес варива.Имам боб и ориз.Ще видя какво ще ям от двете.Лека и успешна нова седмица.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 10:09 от ДХ3

# 52
  • София
Добро утро и от мен!

Благодаря за новата тема, нека само минуси да има!   bouquet

Днес плодов

З: кафе и ягоди
О: 2 банана
В: ще са домати и краставица, че вечер плодове не ми действат добре. От тях качвам. Плодове най-късно до 14 часа гледам да хапвам.

Хубава и спорна седмица!  Hug

# 53
добро утро!
Аз задържам последната 4-ка...
Днес съм на белтъчини- мисля да хапвам едно и също на о и в. че досега са ми били различни.
Моят цикъл също е по-оскъден....

# 54
Здравейте момичета, на средата на втория месец съм. От водния до сега задържам, но се надявам скоро да се размърдат.
Успех на всички   bouquet

# 55
  • Пловдив
Добро утро, пак много сте изписали.
Днес въглехидрати:
З: банан, кафе без захар
О: крекери и кроасан
В: май ще са чудни филийки или макарони със зеленчуци

Днес като се теглих сутринта видях, че последния ми свален кг. не е сигурен и съм върнала малко. Мисля че е от МЦ, който днес трябва да свърши и се надявам всичко пак да е наред.

Успешна нова седмица и мнооого минуси  Laughing Laughing Laughing

# 56
  • София
Добро утро мадами  Hug

Отчет за вчерашните въглехидрати:
З - 10тина череши и кафе
О - 1 1/2 препечена филия с масло и домат (обожавам я!)
В - 3 големи парчета кекс (много ранна, около 17,30, после - вода)

Резултат - 200-300 гр.  Crazy Невероятно.

Днес труден, но любим плодов (втори поред). След първия бях - 1 кг. Сега ще видим.

З - Грейфрукт и кафе
Обяд и вечеря не спазвам, ям си плодовете когато съм гладна, но малко, защото не обичам особено.
Ядки днес няма да ям.

Семирамида, давам идея за раздвижване на метаболизма.

Включи лютичко нещо, увеличи порциите за 1 четворка примерно, и ако нямаш много движение - пробвай да го увеличиш (упражнения ли ще е, стълби ли, или ако имаш възможност за нещо по-хард - кардио и т.н). Ако не хапваш много калорични неща във въглехидратния - включи ги.
Също така - зелен чай (истински). Евентуално някои фет бърнър ...
Смятам, че така биха се раздвижили нещата.

При мен примерно, винаги има раздвижване на застоя когато прегреша здраво по време на диета.
Преди няколко години правих и шоколадова диета  Laughing с която за два дни свалих 2 кг. Разбира се, това действа при мен, и е само идея.    bouquet

# 57
  • София-Младост
След белтъчени съм +-0 Simple Smile Днес ще ми е оризов ден+гъбки или тиквички, салата и плодове то се знае Simple Smile
Връщам се да ви чета.

# 58
Добро утро!

Относно цикъла...май при всеки е индивидуално, обаче промените са най-често свързани със свалянето на килограмите. След месец-два ще се нормализират нещата.

И аз днес съм на въглехидратен ден:
з: 1 големичка куп. череши
о: спаначени спагети + салата
в: сигурно пак спагети+салата

Струва ми се, че дънките са ми по-свободни вече  Simple Smile Дано  така продължават нещата. Вече ще се опитвам и да тичам 3-4 пъти седмично освен другото движение.

Пожелавам ви успешна и приятна седмица!

# 59
Здравейте, момичета!
Днес за закуска ягоди и кафе за мен.
За обяд и вечеря ще си сготвя талятели с доматен сос.
Утре отивам на море и дано не прегреша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт