90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №142

• 30 896
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Със всеки изминал ден се чувставм много бодра и пълна с енергия, режима определено ми влияе чудесно!

Днес варива
3- 4 праскови
О- черен боб със салата краставици и може би малко хляб
В- боба ми свършва и мисля да е варен ориз със зеленчуци

Стана ми интересно за този хляб Вита за който пишете, че в ГДР-то го нямаме, та да видя какво съдържа и първата тема която ми отваря гугъл е  “Измама! И хлябът Вита се оказа менте!”  newsm78

Успех фиданки!

# 691

Стана ми интересно за този хляб Вита за който пишете, че в ГДР-то го нямаме, та да видя какво съдържа и първата тема която ми отваря гугъл е  “Измама! И хлябът Вита се оказа менте!”  newsm78

След като изгледах клипчето прикачено към статията глада ми изчезна + не мисля, че някога ще се престраша да ям хляб без предварително да го разчовъркам като кокошка за да се УВЕРЯ на 100%, че няма НИЩО там... Параноя до живот.  ooooh! Cry

# 692
”Измама! И хлябът Вита се оказа менте!”
И аз гледах клипа и със сигурност оттук нататък няма да пропусна да кисна хляба, който ям, във вода, за да видя дали ще пусне нещо.  Twisted Evil
А именно "Вита" го търся от доста време по магазините, защото видях в сайта им, че имат хубави видове здравословен хляб.  Днес го намерих, но добре че не си купих. #2gunfire

# 693
  • София
elleee да не би да си пред цикъл или си увеличила порциите? Опитай да намалиш малко грамажа, спазвай вчерята да е наполовина на обяда и виж дали ще има размърдване. Най-важното е да пиеш много вода, че без нея трудно се сваля. Успех!

Ванеска, чакам го към края на седмицата, ама не е ли рано това да оказва влияние  newsm78 Порциите не съм увеличила (освен малко повече боклуци дето ядох бъглхидратния), ама чак пък и след белтъчен никога не съм била на +  Shocked
А предната седмица заради малката си бяхме вкъщи и там почти не се сещам да пия вода....НО днес пак в офиса и досега съм изпила 1.5л.

# 694
О: три филийки Вита ...
В: две филийки Вита
Само на мен ли ми се струва малко? newsm78
Две филийки от този хляб нямат и една бял.  Grinning

Аз си мислех че са много! преди да почна диетата така преяждах и ядях по всяко време каквото ми падна, че сега каквото и да ям все ми се струва много! Но като погледне човек с три филийки от този хляб е нормално да се заситиш, и  с малко салатка Hug!

# 695
Но като погледне човек с три филийки от този хляб е нормално да се заситиш, и  с малко салатка Hug!

Кой е определил колко филийки е нормално да изядеш.
Храни се, докато се заситиш, изобщо не мисли много ли е, малко ли е, или до колко е нормално според някой си.

# 696
Здравейте и от мен!
Днес - бобов
з-1 круша
о-400 гр царевица на пара с подправки
в-200 гр царевица на пара,салата (1 домат,1краставичка) с оцет и чубрица
Лек и минусов ден  Hug

# 697
Аз си мислех че са много! преди да почна диетата така преяждах и ядях по всяко време каквото ми падна, че сега каквото и да ям все ми се струва много! Но като погледне човек с три филийки от този хляб е нормално да се заситиш, и  с малко салатка Hug!
Абе, не знам за теб, но на мен 1-2 филийки подобен хляб са ми доникъде.
Онзи ден изядох половин такова хлебче (6 филийки) на едно хранене, останалата половина - на вечеря.  Grinning
Коментирах ти порцията, защото си във въглехидратен и можеш да си позволиш повече хляб, за разлика от белтъчния и варивата, когато допустимото е 1 филийка на обяд. Но всеки огранизъм сам определя с какво количество се засища - важното е да не се гладува! Peace

# 698
Здравейте момичета,
започнах систематизацията порецеприте от форума, но ще ми трябва доста време.
ето и линка:
http://90dni-recepti.blogspot.com/

# 699
Иринке, браво на теб!  bouquet

# 700
  • София
elleee дано след МЦ се размърдат нещата.  newsm10

А относни хляба - аз лично винаги ям половин или най-много една филия в невъглехидратните дни. Без неговия вкус ми  е адски трудно Sad

Но пък за мой късмет свалям след въглехидратен ден, тъй че не си го слагам на сърцето много.  newsm53

# 701
еllee, и аз съм с 800гр.+ ,спрямо последната четворка,след воден ден.Чакам и цикъл до седмица,дано наистина това е причината.

# 702
Стана ми интересно за този хляб Вита за който пишете, че в ГДР-то го нямаме, та да видя какво съдържа и първата тема която ми отваря гугъл е  ”Измама! И хлябът Вита се оказа менте!”  newsm78
Мисля, че в ГДР-то може да намериш много голямо разнообразие пълнозърнести хлябове, сухари и крекери.

В Пикадили и Кауфланд със сигурност го има, мисля в Била също.

eli_r-va, една препоръка освен в етикета, може да добавиш отделна точка за кой ден е подходяща рецептата Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 16:25 от ronic_st

# 703
Стана ми интересно за този хляб Вита за който пишете, че в ГДР-то го нямаме, та да видя какво съдържа и първата тема която ми отваря гугъл е  ”Измама! И хлябът Вита се оказа менте!”  newsm78
Мисля, че в ГДР-то може да намериш много голямо разнообразие пълнозърнести хлябове, сухари и крекери.

В Пикадили и Кауфланд със сигурност го има, мисля в Била също.

eli_r-va, една препоръка освен в етикета, може да добавиш отделна точка за кой ден е подходяща рецептата Heart Eyes
хахах сори за  спаменето но когато аз бях по гдр-то и ходихме на ресторанти само ние ядохме хляб интересно ми стана че там местните набиват само манджи без хляб  Laughing

# 704
Говорите за добър хляб....Книга мога да напиша...  Simple Smile

Вита за мен не е качествен здравословен хляб. Не ми харесва и Бонус.
Истинският задравословен хляб, не е с кафява боя сладкарска, не е лек и пухкав(да не кажа гаден) като дунапрен, не е наблъскан с консерванти... тук говоря по принцип, не става дума за Вита.

След много опити, порверки, проучвания...единстевно хлябовете на унипек ми харесват...има пълнозърнест, има типов и със семена и хлябът със семена на лидъл...прекрсен..цената е 3лв...но, какво като повечето са 1,20 и са за кофата директно. Позволявам си да говоря така, защото съм от хората, които така и не приемам абсолютния срив в производството на хляб, мляко, сирене...Такова занижено качество, такива боклуци ни се предлагат...срам срам срам! Не заслужаваме това! Голяма част от проблемите с теглото са благодарение на лошите храни на нашия пазар....кисело мляко наблъскано с нишесте, и вредна палмова мазнина, то хляб ли е пълен с набухватели и консерванти, то пилета ли са с глове и вода и сол за да тежат....думи нямам.
А ти Mochere, живееш в Мюнхен и имаш прекрасната възможност да избереш качествен пълнозърнест или ръжен хляб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт