90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №142

• 30 804
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
11.   Ден въглехидрати :
З – 2 малки нектарини
О – 5 брокола панирани и печени гевречета ( брашно, сол, зехтин)
В- гевречета и сладолед ( може и само сладоледа)

Доволна съм, вярно че не е хубаво да се яде пържено, но цял ден бях на вън и не се изкуших от нищо, а държах да намеря, нещо което ще се впише в днешните разрешени храни !
Ииии завърших семестриално!!!

# 706
  • sofia
Аз упортебявам пълнозърнест хляб на Унипек през въглехидратния ден. Намазан с лютеница дето пише на етикета - без оцветители и консерванти - (до колко е така не знам обаче)

# 707
Браво Санитка, за завършването!!!!! Поздравления   bouquet

КиФла, и аз него взимам, както и останалите(за въглехидратния ден). Права си, не знам до колко може да се вярва, ала го намирам за вкусен, а децата и съпругът ми хапват техния ръчен. Мога да мина абсолютно и без хляб, но и той е важен за организма...следователно една филийка нека бъде, но добър.

# 708
  • София
Така е, тук има много голям избор на пълнозърнсти хлябове, белите са по голяма рядкост. Просто ми стана интересно за този Вита какъв е, че гледам много момичета го употребяват, и като видях статията през гугъл ви препратих за да знаете. Изобщо не съм запозната с храните в БГ.
 А тук се доверявам на такива които ми изсъхват и мухлясват на 2рия ден, но сега съм накиснала да видя дали няма да пусне кафевичко и моя хлебец. Определено преди не се наяждах с 2 филии, а сега въпреки началния стадий на режима 1 ми е напълно достатъчна.
Много съм доволна, режима е страхотен, чувствам се много по позитивна като цяло.  Единственото което ми липса е кръцкането пред телевизора вечер..пуканки, сладичко, ядчици..и всякакви от сорта.. Аз съм със слаби ангели и лесно се изкушавам, факт обаче до сега твърдо и само на пред. Някак си тоя моя вълчи апетит се е скрил някаде, и дано там да си стои и да не ми се показва повече никога!

Довечера така любимата ми лещичка! Бобовия ми е любим!

Успех и много минуси за утре!

# 709
аз сама си пека пълнозърнест хляб. Поне знам какво точно слагам вътре
А иначе днес съм на бобови
З ябълка
О боб
В боб

В сравнение с вчера съм -200г

# 710
Ден 4 - Плодов
З: ягоди; О и СЗ: 2 банана; В: 3 праскови.

Чудесно се чувствам. Heart Eyes

Браво за блога! Hug

# 711
И аз плодов  Mr. Green
з: банан
о: нямах
с.з: череши + 50гр ядки
в: изядох един резан пъпеш, но бях гладна и хапнах прясна чушка и домат.  Rolling Eyes

# 712
З ябълка
О боб
В боб

И аз Деси, има много хубави пълнозърнести брашна...скоро гледах в Кауфланд немски от по половин килограм....Само че сега лятото избягвам да пускам често фурната... Simple Smile
Ох, защо така ми е трудно с тази вода....едва 1 л до сега....мъка мъка  hahaha

# 713
И аз плодов, пак ми стана лошо, но полегнах за малко и отмина..  Confused

Закуска - 2 нектарини
О - няколко кайсии
С.о - шепа бадеми и чай
2ра с.о - 2 нектарини

и сега вечерям салата - домат и краставица.

Надявам се да отшумее това прилошаване, че иначе крайния вариянт е плодовите дни да си стоя вкъщи и да не мърдам...

Пак доста хранения ми се събраха, но не мисля, че е фатално  newsm78 В книгата не съм видяла да пише че е забранено да са повече в плодовия ден. Даже обратното - Хапвайте на всеки 2 часа...

И за другите дни до обяд можеш да имаш колкото искаш закуски, стига да са на 2 часа..  newsm78

Продължаваме с нагаждането..

# 714
З ябълка
О боб
В боб

И аз Деси, има много хубави пълнозърнести брашна...скоро гледах в Кауфланд немски от по половин килограм....Само че сега лятото избягвам да пускам често фурната... Simple Smile

може и в хлебопекарна  Wink

# 715
И аз плодов.  Grinning
Днес бях на ябълка (закуска), банани (обяд), 50 гр. орехи (следобедна закуска) и вишни за вечеря. Пиша си деня стриктен, макар че си позволих 50 гр. сурови фъстъци, защото нещо трябваше да компенсира вида на цяла купичка вишни с червеи. Sick

# 716
Диво коте, но ти не ги яде нали....тези вишнички с месо?....после нережимни са  Joy

# 717
 Joy hahaha Joy
Не, наточих вилицата и ножа да ги ям  newsm22, но ми щукна да ги проверявам за мръвка - ами, изхвърлих 90%. Twisted Evil

# 718
Joy hahaha Joy
Не, наточих вилицата и ножа да ги ям  newsm22, но ми щукна да ги проверявам за мръвка - ами, изхвърлих 90%. Twisted Evil
newsm62 язък пропдна ти вечерята  hahaha

# 719
Уф,днес съм ужасно гладна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Главата ми цял ден е в фладилника накрая ще хвана синозит.До сега не съм имала такъв ден да ми се яде толкова много  ooooh!

З.банан
О.картофена салата
В.Бакла

Общи условия

Активация на акаунт