90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №142

• 30 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Момиичетаааа  smile3518 Днес съм ужасно гладна и направо не мога да се понасям.
На протеини съм
3- чай, банан
О- САЛАТА(дом. и краст.)+сирене и кашкавал.
ето го е прегрешението- ФЪСТЪЦИ
В- ПИЦА(Домашна=без месо)
Последните две четворни имам доста голям апетит и се чудя на какво се дължи.обикновено преди режима съм имала и дни, в които имам едно ядене а дори и само солети... Thinking
Дано се стегна от утре(както си казвам всеки ден) А сега отивам да се наливам с вода, че днес не съм изпила повече от литър, литър и половина.......
Приятна и успешна Simple Smile

# 721
  • София
Момиичетаааа  smile3518 Днес съм ужасно гладна и направо не мога да се понасям.
На протеини съм
3- чай, банан
О- САЛАТА(дом. и краст.)+сирене и кашкавал.
ето го е прегрешението- ФЪСТЪЦИ
В- ПИЦА(Домашна=без месо)

Направо го отпиши този ден.
Едно на ръка, че си яла фъстъци, ама таз пица за вечеря откъде я измисли???

# 722
Хем на белтъци, хем пица, пък и без месо  hahaha

# 723
  • Испания и Стара Загора
tinki_15 пица без месо само във въглехидратен ден. Peace

# 724
  • София
Уф,днес съм ужасно гладна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Главата ми цял ден е в фладилника накрая ще хвана синозит.До сега не съм имала такъв ден да ми се яде толкова много  ooooh!

З.банан
О.картофена салата
В.Бакла

lorenka не знам по колко хапваш, ама и аз на картофена салата ще престържа рано рано. Обичаш ли зеленчуци, салата? Защо ги пропускаш, те освен че са полезни все пак засищат повече. Един ф. инструктор преди години ми беше казал, че специално зеленолистните като марули, айсберг и т.н засилват метаболитните процеси в организма,  и че на тялото е необходимо повече количество енергия да ги преработи, от колкото самите те съдържат..или нещо подобно.

Успех!

# 725
Отчет за днес:
о: макарони със зеленчуци и сладко-кисел сос
в: 1/2 от същото + парченце шоколад

Дива котка разсмя ме с глас Joy hahaha

MoCherie, вярно е това за марулите има още няколко зеленчука, които влизат в списъка както и някой плодове Simple Smile

# 726
Дива котка разсмя ме с глас Joy hahaha
bowuu

Мен пък ме уби тоз' цитат на anita29:
Цитат
По принцип съм висока и слаба, ама днес к'во ми стана..?!
smile3532

# 727
оп да се оплача или по скоро да споделя чудя се ...аз още сега  започнах да огладнявам цигулката в мен стърже много здраво как ще издържа утре водния  Shocked  newsm78

# 728
  • София
Здравейте фиданки!Днес пак съм режимна!Закуска - кафе и банан, обяд - пилешко филе с гъби и за вечеря същото + таратор!Много минусчета ви пожелавам!

# 729

Ми аз съм вегетарианка Sad ядох я само с кашкавал и сирене. Днес се олях направо и ми отидоха хубавите 48 кг Sad

# 730

Ми аз съм вегетарианка Sad ядох я само с кашкавал и сирене. Днес се олях направо и ми отидоха хубавите 48 кг Sad

пицата е въглехидрат, не белтък.
вегетарианската пица е за съвсем друг ден.
като си вегетарианка яж сирене, кашкавал, кисело мляко, яйца - това са белтъчини

# 731

пицата е въглехидрат, не белтък.
вегетарианската пица е за съвсем друг ден.
като си вегетарианка яж сирене, кашкавал, кисело мляко, яйца - това са белтъчини

Още май изчиствам някои неточности между сайтовете и инфото. Както някой ми каза горе-отпиши го.......
Лека от мен!

# 732
  • Испания и Стара Загора

Още май изчиствам някои неточности между сайтовете и инфото. Както някой ми каза горе-отпиши го.......
Лека от мен!

От кои сайтове взимаш информация за диетата. Thinking

# 733

Лека от мен!

От кои сайтове взимаш информация за диетата. Thinking
По принцип съм писала в гугъл и съм попадала и на други форуми или сайтове, в които пише за нея. Диетоложка, приятелка на майка ми, също ми е  казвала някои неща и дори ми беше дала няколко разпечатани листа с указания и описания за диетата и това как действа тя. В самото начало информацията получих от колежка която април я започна за втори път.Тя май си позволяваше повечко волности и аз така грешни съм се научила Sad

# 734
Аз също търсих в гугъл преди да започна.
Информацията в сайтовете е абсолютно еднаква.
Белтъчините и въглехидратите са различни групи храни.

Общи условия

Активация на акаунт