We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 25 333
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • В средата на времето
Аз се предавам за загадката, но вижте на какво забавно нещо попаднах:

Това с зеленкото трябва да е Дийн, нали? Grinning

# 316
Това е 22ри епизод на втори сезон, когато Дийн се разкрещя на Боби.
Още в началото на епизода, преди Дийно да призове демона на кръстопътя и да съживи Сами.

Peace

# 317
Все още търся манипки с кожено-метален Диййн, но не намирам. Оплак, оплак Cry .
Намерих обаче тези двете:

Първата - лллеле, къф профил и релеф на ханша и бедрата , много я обичам тази извивка smile3544 .
За втората, отидох на сайта и се опитах да комбинирам две други снимки, слагах 10 минути разни точки и после цък, за да се морфне, ама нъц. Не ми е ден Confused .

# 318
само да кажа
утре е кноцертът на Канзас и с Дейна и Апокалиптик ще се срещнем преди това, ако някой иска да се включи на импровизирана среща между 18 и 20 часа някъде в центъра, да пише...

отивам да ви чета сега Simple Smile

# 319
  • # супернатурална #
Много искам да се включа, но няма да ми се получи  Tired Надявам се за посрещането на Би  Grinning
Да пиете едно-две три за нас, и да не забравите да се снимате.

Айяя, как обичам мъже с татуси! И не само с татуси. И не само мъже  Joy Шегувам се. Но съвсем сериозно, много бих искала да видя Сам/Джаред ТОЧНО с такова бельо

# 320
Мога да ти предложа това, но само ако делим: за теб бельото, за мен - останалото Mr. Green .

# 321
  • гр. София
Бичито, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава! Пожелавам ти всякакви хубавини и много сбъднати мечти!!!

Хихихихихи, Розичка прекрасна, ще се наложи да напише мини форумски епизод с всички  познали като награда  Joy Joy Joy

Иначе, горката Розичка, наистина, много награди й се насъбраха за раздаване.  Joy Joy Joy[/b]

Вие не ме мислете мен, Wink аз такава групова награда съм ви замислила, хихихи...Само дано обичате сладко  Laughing

# 322
Розичка, благодаря мила,  Hug , а сладкото, направо го убужавам.

Мога да ти предложа това, но само ако делим: за теб бельото, за мен - останалото Mr. Green .

аааааааа споделете с другарче  Crossing Arms .... аз искам само главата  Twisted Evil

# 323
Скромната ми тя, ама 'айде, от мен да мине, заради юбилея.

# 324
оле... исках толкова неща да напиша, ама Импала ме шашна с този аватар...

какъв е този мъж? не те е срам... не е нито Дийн, нито Сам....

ще има наказания...

Би, писала си, че гледаш Деветата порта... аз скоро го изгледах, май Мирка го беше препоръчала в един коментар под твой пост във фейса. Интересен беше. Май очаквах повече, но все пак чух Джони Деп да говори на френски и мога да кажа, че произношението му е перфектно  Grinning

а иначе по повод това

не ме бийте, обаче аз не харесвам точно такива колажи.... те са си достатъчно хубави, за да трябва да им слагаме и чужди тела.... малко на изневяра ми мяза (като Импала и новия й аватар)

иначе ако колажът е забавен, приемам, но иначе наистина ми е малко гузно

# 325
Скромната ми тя, ама 'айде, от мен да мине, заради юбилея.

, иииии то с такива "компромиси" с кеф да имаш всеки ден юбилей ... Връщам жеста   Hug

Бела, аз го гледам все още филма, но покрай малката не ми остава време. Изгледах 1ва част (че ми е разделен на две), а втора все още я мъча. Но и аз очаквах малко повече от филма ... до тук.

# 326
  • гр. София
Мога ли да помоля за нещо като списъче на всички, които заслужават наградка от строителната площадка и бетона насам? Че нещо четох, четох, но май пропускам някого  newsm78 Да няма обидени след това.

# 327
Дейна, аз  Embarassed, Галето и Солти ...  newsm78 май пропускам и аз някой  newsm78 , чакай пак да проверя.

# 328
Бела,
С този изневерявах по Коледа и сега, след като най-накрая ме навиха да изгледам един епизод от неговия сериал, пак ми се изневерява Crazy . Ще ми мине, скоро надявам се.
Наказанията от братята ще понеса стоически: само 'Ох!', 'Ах' и 'Анкор!' ще се чува.

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 23:17 от Impala

# 329
Аз май познах... Така че, ето ви загадка.

Общи условия

Активация на акаунт