We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 26 424
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Льош и секси, мммм-мммм Heart Eyes !
Пускам една изключително лесна загадка Peace :

# 376
S01E03 - Dead in the water?

# 377
Хи-хи, да! Давай следващата, пък Розето Heart Eyes да му мисли Mr. Green .

# 378
здравейте
само да кажа, че концертът беше супер!!!!
срещата преди това също!!!!

малко снимки

Инчето се лигави

Розето умира от смях

аз,Танчето и сестра й

пак

в очакване

и след като сме слушали песента на живоооо

клипчетата ми са доста треперещи, ама то не може и да снимаш и да пееш и да подскачаш от кеф !!!!!

освен това любимата песен съм я накъсала в цели три клипчета

но пак е нещо

ето

и тук

и тук

# 379
Ооо, да концертът беше супер, направо върхът. Най-смешни ми бяха Бела и Дейна, които в очакване на всяка следваща песен скачаха да запишат клип на Carry on Joy

П.С  Белс, да ми махнеш снимките, че...

# 380
Много сте хубави, момичета Hug Радвам се, че концертът ви е харесал Grinning Ей, сигурно е супер да чуеш Carry on... на живо Heart Eyes

Ето загадка, лесна е пак Laughing

# 381
това не е ли от серията дето Дийн се беше попикал от страх от всичкооо

# 382
това не е ли от серията дето Дийн се беше попикал от страх от всичкооо
От там е, да Laughing Знаех си, че не може да се сбърка този изцъклен поглед Laughing

# 383
аз обаче изчезвам, че ме гонят от компютъра... така че Стич давай пак ги загадка пък аз ще си запазя правото да пусна утре една...

П.С. Инче писах ти на лични, но явно по-късно ще четеш, ако държиш, утре изтривам снимките

Hug

отивам да сънувам Канзас

# 384
  • В средата на времето
Ето загадка, лесна е пак Laughing

E това и аз го познах, ама Бела ме изпревари Grinning

# 385
Пускам и лягам, лека нощ Laughing

# 386
Eх, че сте сладкиии Heart Eyes . "Така като ви гледам, ми се ще да бях 10 години по-млад Joy " (да се знае - това е цитат!)

3.11 Mystery Spot, да му се не види - не мога да се спра!

Поредна 'лъжичка' от интервюто за Sky Living HD TV с невероятните крака и V-деколте:

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 01:48 от Impala

# 387
...
- Роза! - изкрещя той и се събуди в леглото си в хотелската стая.
Беше рано сутринта, слънчевите лъчи си пробиваха път през тежките спуснати завеси и оповестяваха за раждането на новия ден. Сам стоеше до леглото на брат си и изглеждаше разтревожен. Сякаш не беше спал цялата нощ.
Дийн се изправи и със смесица от ужас и вълнение установи, че цялого му легло е покрито с розови листенца - същите като тези от съня му.
- Бълнуваше. - каза Сам тихо. - Опитах да те събудя, но не можах. Сякаш беше изпаднал в транс.. или нещо подобно.
- Роза... - прошепна Дийн отново, не беше чул нито дума от това, което каза брат му. - Роза, Сами. Трябва да й помогна.[/b]

Дийн разказа целия сън на Сам с най малките подробности. Учуди се сам на себе си колко красноречив може да бъде, но истината бе че съня го притесняваше. Сам го слушаше без да  го прекъсва и когато Дийн свърши, си взе якето и излезна. Каза че се връща след малко и затвори вратата.
След час, когато се върна, Дийн бе под душа. Сам отвори портативния хладилник и си взе една кока кола. Излезна на тераса и се загледа в малкия двор. Представи си мъжете и жените които са седели в същия двор и са пиели чай, приемите които са се давали ... и тогава я видя. Красива, слаба, точно такава каквато я описваше Дийн. Роза!!! Тя разговаряше с някой, видимо притеснена. След секунда, до нея се приближи накуцвайки мъж, висок, слаб, с черна къдрава коса, която лъщеше на слънцето, като гланциран абанос. Мъжа ръкомахаше, яда извираше от всяка негова пора. Постоянно се оглеждаше да види дали някой не ги наблюдава. Погледна нагоре към Сам и спря погледа си на него, но след секунда го отмести. Сам се напрегна да ги чуе, но това бе невъзможно. Даде си сметка, че всичко това е нереално, но не можеше да излезе от това състояние. Разговора и самото присъствие на жената явно бяха нежелани и мъжа искаше час по скоро да си тръгне.Внезапно, Сам видя как Роза се сви на две и вдигна ръце за да се предпази и ръката на мъжа, която със всичка сила се стовари върху нея. Сам се извика, протегна ръка напред в стремежа си да я предпази и за малко да падне. Точно в този момент Дийн излезна от банята и взе разстоянието на две крачки, хвана Сам за тениската и го издърпа.
- Какво ти става човече? Вярно е че Херби я няма, но това не е повод да се хвърляш през  - Дийн се надвеси над терасата - ... през два метра височина.
- Какви ги говориш!!! Явно имах халюцинации. Видях Роза да спори с някой. Мисля, че беше Байрон, от това което съм виждал в интернет ... и той я нападна,  ... присъствието й бе нежелано. Може би за това ти е искала помощ. Явно любовния триъгълник е бил доста голям - зачуди се Сам.
- Какво стана? Разбра ли нещо? И , изобщо къде беше?- Дийн се хвърли върху леглото и си отвори бира.
- Разпитах рецепсионистката за старинни гробници и по точно за такива, които са вече паметници. В цял Париж има само две които са направени от чисто бял мрамор. Датират от 16век и в тях са били погребвани само видни личности или по точно хора с потекло. - Сам се настани на стола срещу леглото на Дийн, и си вдигна краката на въпросното.
- Значи трябва да търсим там. Но мисля, че първо трябва да разберем коя точно е Роза!!! -

Импалка, немаш спирачна течност ...  Mr. Green
А иначе относно загадката (не я знам), но гледайки снимката ми иде да му плесна един шамар и после да го скъсам от целувки за извинение  Blush

Алоуууу тайфатаааа на концертааааааа, много сте хубавииииии.Надявам се сте пили по едно заради нас .... иначе ще си дърпаме ушитИMr. Green
Сериозно, много сте хубави, ама даите повече снимки де  Praynig

# 388
Импалка, пускай нова Peace

# 389
добро утро

пускам аз една лесна!

Би, страхотно е!!!!

Общи условия

Активация на акаунт