We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 25 383
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • гр. София
Галче, човек цял живот губи любими неща и хора. Но ако ни е страх от загубата никога няма да имаме нищо  Rolling Eyes Ако не се осмелим да рискуваме няма да губим, но няма и да сме щастливи. Двете са свързани, мисля си...
Оф, не знам дали се изразих ясно  Confused

# 481
Всички се страхуват, някои си признават, някои не, нормално е.

Леле, Стиче, знам я тази снимка, но нещо ми пречи да кажа откъде е, полудявам вече. Спри, моля те, да подсказваш, че стана страшно Laughing

# 482
Ох, Инче, много подло си си декорирала профила, преглъщам на сухо Blush

Няма да подсказвам повече, че явно само влошавам положението Twisted Evil

# 483
О, това е демонично Сами, което си упражнява силите върху някого Twisted Evil

Само на усет го карам, не съм измислила още отговора, ама случайно да е Самито на срещата с Глад? Thinking

# 484
Мдам, подла твар съм аз Mr. Green

Дойде ми мисъл... Сам и Лилит? Четвърти сезон?

# 485
Дойде ми мисъл... Сам и Лилит? Четвърти сезон?
Ех, Инче, позна го бре Laughing Надявах се да дам на съфорумките още някой множествен поне Laughing Е, ти ги спаси Laughing

# 486
Ох, слава богу, че от сутринта ми е мъка тази снимка. Сега си отдъхнах. Съжалявам за съфорумките, но близо 6 часа мисля, че са им били достатъчни като продължителност Laughing

# 487
Ох, слава богу, че от сутринта ми е мъка тази снимка. Сега си отдъхнах. Съжалявам за съфорумките, но близо 6 часа мисля, че са им били достатъчни като продължителност Laughing
Да, права си и ти, все пак при удължена продължителност можеше да се стигне до тежка дехидратация Laughing

# 488
Здравейте, искам да попитам фен-фикшъна дето го пишете, къде мога да го прочета целия сглобен, докъдето сте го докарали де, нещо загубих връзката из страниците на темата.

А, и не съм отлетяла безвъзвратно оттук, чета ви и се наслаждавам на прекрасност от балкончето...

# 489
  • гр. София
Данир, къде се загуби като ланшния сняг?
В първия пост Импалка Heart Eyes е дала линкове за досегашните епизоди. Пети го няма, но скоро го довършихме. Шести в момента го пишем.

# 490
Розе, благодаря ти  Hug

# 491
  • гр. София
За нищо. Но ти не гледай от балкона как долу пред блока децата играят, а слизай при тях   Grinning

Редактирам се: тук е пети епизод.

Ето го и него епизод 5  Hug Благодаря на всички ви, страхотни сте  Hug

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 16:43 от Зимна роза

# 492
Нали се сещате, че Сам и Дийн без да са тъжни, яростни, измъчващи се, борещи се, Сам и Дийн намерили щастието или поне измамното такова, Сам и Дийн газейки в плиткото няма да са мъжете, които обичаме, те просто ще са други мъже.

Толкова истински си го описала... точно така е!
Но от друга страна мисля, че Розето е добра писателка, никога до сега не ни е разочаровала, така че съм сигурна, че има нещо предвид, така че Галче, остави я тя да реши какво да прави с Херито, тя я създаде, нека й оставим свободата да я как беше "пръжне на тавана", когато и както тя реши... сигурна съм че е намислила нещо

# 493
Добър ден,
аз днес като човек в почивка (тук е някакъв празник, та не работим, ... юпи за мен  Mr. Green) та се влачехме с щерката да се пличкаме ... И, цял ден ми звучу в главата една песен, та я намерих с клипче на СПН.
Поздрав за всички ви прекрасни   bouquet

П.С. коя е следващата загадка ....

# 494
  • # супернатурална #
Би, завид и за почивката и за пличкането. Така ми се искат и двете, но ще потърпя до събота. Само дето май ще се разваля времето  Tired
Белс, разбира се, вярвам в таланта на Розето и на всички останали, които пишете. Не съм си и помисляла, че ще ме разочарова някой, тука основно се очаровам като вляза  Hug
Нещо много красиво, не знам заради таланта или заради модела  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт