We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 25 288
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • # супернатурална #
Добър вечер, мили мои  Hug
Чета откъсите на Инчето и Розето и си мисля колко добре предавате характерите им, как всеки от двамата реагира "според себе си" в конктретната ситуация. Сякаш Крипке и компания са дали живот на истински хора, с много характерни черти и те вече могат да живеят свой живот чрез феновете. Май го обясних малко неясно, извинете, ако съм останала неразбрана. Разказите наистина стават уникални, жалко че няма да ги видим филмирани, освен в главите ни, де, което никак не е малко. Само защо така го влюбихте Самито  Crossing Arms  Laughing Надявах се да е мимолетна авантюра, та да ощастливи и известен брой европейки, а то...Чак се чудя дали да не я пръжна Херби на тавана  Twisted Evil Ама ми е жал за Сам и няма.
Люс, не си казвала как си се присламчила към темата. Драго ми е да го чуя  Laughing

По загадката - Сам между втори и трети сезон, и определено в Импала. За по-конкретен отговор съм прекалено уморена да мисля.

# 451
Ох на мен ми бие на по мъжествен Сами ... като за 4ти сезон  newsm78
Импалка слънчице, дай жокерче  Praynig

# 452
къде се изгуби Дейна....

след концерта я оставихме в Студентски град и след това ни вест, ни кост (нещо като нито сол, нито запалка)

да не би да се е качила на тролей 11 и да се вози цял ден и нощ в него

П.С обаче най-върлите фенки на Дженсън нищо не казаха за бившите

Импала и дума не обели... сигурно мечтае как да ги гази

# 453
  • # супернатурална #
Като говорим за изгори, вижте като какви им се виждат на  феновете (или по-скоро на фенките)  Mr. Green

# 454
Като говорим за изгори, вижте като какви им се виждат на  феновете (или по-скоро на фенките)  Mr. Green

Aма човек би казал и че са се наговорили как да застанат за снимката .... или просто са си идеални  newsm78
Дженсън и Данийл с леко отврени устни, а Джен и Джаред със стиснати ....

# 455
Стиче,
Позна от първия път и без подсказване. Браво Hug .

Бела,
Не ми пречат бившите на J2, виж някои бивши на Диййн ме Rage все още, а самият Диййн заслужава Rage + наказания, наказания Whistling .

PS. Никой не ми отбеляза гифчето в новия подпис, а го творих цели 4 минути -  Crossing Arms *нацуп* Crossing Arms *нацуп* Crossing Arms *нацуп* .

# 456
  • # супернатурална #
М-м-м, очарователно въртиш дупИ  Flutter Почти колкото Дийн въртеше-к'во беше...ръка и език  Shocked  Laughing

# 457
Не разбрах newsm78 . Питаш с какво ми върти волана ли Joy ? 'Щото има и още няколко начина Whistling ...

# 458
  • # супернатурална #
Не питам  Laughing Припомням си предишния ти подпис. Нещо ми е като в мъгла  Outta Joint

# 459
Или ти се спинка. Ето ти възглавничка, а за утре - по обяд Wink , предполагам - кафенце.
(цък)
Сещам се за онова гифче - голямо въртене на много неща падаше. Пак ще си го сложа някой път, само да се поукротя и да не ме разсейва толкова.

# 460
Не питам  Laughing Припомням си предишния ти подпис. Нещо ми е като в мъгла  Outta Joint

Joy Joy Whistling 

Импалка, аз цял ден се чудя на кое ми напомня подписа ти и най накрая се сетих ... на това  Hug

# 461
добро утро

само да кажа, че днес ще имам работа цял ден, така че,
ако някой има огромното желание да пише по форумския епизод и не може да ме изчака до утре,
разрешавам Simple Smile
нека да пише
аз ще се включа утре !!!!

Импала, както е казала Краули, добре въртиш Simple Smile)))

Не ми пречат бившите на J2, виж някои бивши на Диййн ме Rage все още, а самият Диййн заслужава Rage + наказания, наказания Whistling

ех, трябва и този списък да го направя, но виж той ще ми отнеме дни Simple Smile)))))

# 462
 Joy  Бичи, ей това е въртене, че и с чувство. Аз си пийвам кафенцето на Джаред и се радвам на микрофон снимката.

Ами да, Галче, аз участвах само в Здрача, защото се видя, че не мога ангажиращо да огрея на повече от 1 място  Grinning  Обаче Сити веднъж ми показа една твоя история  и залепнах тук, реших да се върна към Свръх темата. Пристрастена съм, макар че на загадките съм пълна двойкаджийка  Grinning Айде хубав ви ден  Hug

# 463
Добро утро и от мен.

Открих разни красоти и да ги споделя...

А това ме утрепа Grinning

А така, Люси, кажи как действам, шепна нежно и настойчиво на ушенце и показвам разни неща докато пристрастя обекта Laughing

# 464
Стиче,
Позна от първия път и без подсказване. Браво Hug
В такъв случай да пусна една нова загадка, да видим колко ще ви затрудни и дали може да бъде разгадана без жокери Grinning

Общи условия

Активация на акаунт