Свободни боеве - ММА

• 13 698
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
Ами аз щото нали трябва да си говорим и като не мога да си говоря за бой, мога за поезия  Joy
Ма викате нещо по-лесно да дам, Ботев, Вазов... Laughing

# 106
Ами аз щото нали трябва да си говорим и като не мога да си говоря за бой, мога за поезия  Joy
Ма викате нещо по-лесно да дам, Ботев, Вазов... Laughing

Най-лесно е да се образоваш и да си говорите за бой. Стига претенции...па Далчев, па Ботев, па Вазов, тия знаят ли как се тушира а? Ляво кроше, дясно кроше - това е истината. Къде си тръгнала и аз не знам  Laughing

# 107
Явно да се срамувам в ъгъла най-отзад на опашката Blush

# 108
Така, така...с тези интереси не попадаш в класациите  Whistling

# 109
Няма кой да го загащи, горкичкия.
СкъсА ми се сърцето 'начи. Cry
Я ни виж, колко кандидатски сме. Все някоя ще му услужи на момчето.
Подозирам, че Клонка ще ни отсвири обаче. Първа си го заплю  Crossing Arms

# 110
Я ни виж, колко кандидатски сме. Все някоя ще му услужи на момчето.
Подозирам, че Клонка ще ни отсвири обаче. Първа си го заплю  Crossing Arms
Ео ако държи да го запознае с Далчев, като нищо ще самоубие момчето.
Или най-малкото ще го депресира.
Иди го загащвай после. Crossing Arms

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 22:49 от Бианkа

# 111
Малко ме изненадвате с коментарите си и начина на мислене, признавам... Как да ви го кажа... излиза , че въпросният Любо ако научи кой е Далчев, ще го вземте.. Ок. Но проблема е, че погледнато реципрочно, ако вие, дори и да научите кой е Рони Колман, той пак няма да ви вземе.. Надявам се, че ме разбирате.  Hug

# 112
Ех, трудно, но ще го преживеем някак си Sad

# 113
  • София
Подозирам, че Клонка ще ни отсвири обаче. Първа си го заплю  Crossing Arms
E, ще ме прощавате, ама вие доскоро даже не знаехте какво е ММА, а аз не само редовно ходя на състезания, но и детето водя на тренировки. Не ще ви отсвиря, направо съм ви издухала всичките.

погледнато реципрочно, ако вие, дори и да научите кой е Рони Колман, той пак няма да ви вземе.. Надявам се, че ме разбирате.  Hug
Рьоне си го имам във фейса. Много е як. Детето тренира за десен долен параболичен бицепс по неговата методика. Мъжът ми ревнува яко от него, защото той редовно ми натиска лайк бутона. Ако ме разбираш...

# 114
Е, Клонка, то и аз имам във фейса Риана, най-вече защото много си приличаме визуално, но това не значи, че тя самата отговаря на л.с.-тата ми... според мен тези неща се правят от пи ар-и... Иначе би било твърде хубаво да е истина , ех...  Heart Eyes

# 115
  • София
Искаш да ми кажеш, че всичко, което Селена Гомез публикува на стената на сина ми, не е лично за него и дори не е от нея???
А така си приличаме. А синът ми прилича на Джъстин Бийбър. Прекрасна двойка ще са със Селена. Вчера, след тренировката го водих на един многообещаващ кастинг на Дисни ченъл. Стискайте палци, дано да стане Praynig.
Много се гордея с това дете. Обаче той мисли Джъстин за гей и затова тренира усилено ММА, за да избегне излъчването му на педе*гел.
Това всъщност е и единственото ми притеснение като майка. Дали тази изумителна мощ, която той генерира в тялото си, ще бъде адекватно канализирана и дали няма да стане някакъв тъп ултрас.
Аз го виждам като един масивен, мускулест, хармонично развит интелектуалец. Затова и на балет ходи. И на флейта, въпреки че иска на китара, но аз съм непоколебима - само с мускули не става! Трябва да развие и женското начало у себе си. Никога не се знае...

Всъщност, мамо Рали, извинявай, сега се замислям за Риана и теб, ако нещо те влече, да знаеш, че аз лесбийките много ги харесвам по принцип и изобщо не съм некъв тъп хомофоб. Затова и детето така го възпитавам. Я пусни една снимка, да те видим, че ми стана любопитно.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 23:28 от КЛОНКА

# 116
Здравейте. Имам един въпрос. Някой знае ли къде мога да запиша сина ми да тренира свободни боеве  ММА. На последък стана модерно, а и искам да израстне здрав и със самочувствие, защото расте малко слабичък и от сега в училище го тормозят. А освен всичко друго, съм чела, че добрите в този спорт се радват на висок стандарт и уважение в обществото. Ще се радвам също така да споделите и вашето мнение за тази нова мода - ММА.

Племенникът ми ходи вече два пъти да се бие на тези свободни боеве (голяма глупост според мен). Само че това не е нещо което се тренира. Той тренира Муай Тай и беше един от двамата участници с такъв спорт на боевете през миналата година в София. Повечето от останалите бяха самбисти. По принцип правят селекция от всякакви бойни спортове.

Иначе темата е пълна с клишета. Точно тези момчета не са летва за чалга звездите.

Бойните спортове са хубаво нещо, но като се мине на професионално ниво става опасно. Видях как се върна племенникът ми и се притесних, но като видях по-късно видеото с опонента му се уплаших. Имаше и едно момче от Бургас на което вадиха хематом от мозъка, треньор на който след спаринг на тренировка му отстраниха тестис и въобще всеки момент може да стане нещо необратимо. В България се бият професионално почти за едната слава. Хонорарите на победителите при професионалните боеве са по-ниски от билетите във ВИП ложите.

# 117

Мама Рали пак е намерила прокси, ураааааа! Laughing

Познавам човек, трениращ свободни боеве....ми...меко казано, е нестандартен! Laughing

# 118
  • София
Познавам човек, трениращ свободни боеве....ми...меко казано, е нестандартен! Laughing
В какъв смисъл - духовен или физически?

# 119
Духовен.
Ама не ми се навлиза в повече подробности.

П.С. Много добри приятели сме, иначе, и сме си говорили дълго и напоително. Обаче...е извън всякакви стандарти! Laughing

П.П.С. Иначе, във физически аспект, е много здравословно живеещ човек, уважава тялото си и се грижи за него.

Общи условия

Активация на акаунт