Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 586
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Palette 100 Скандинавско русо

Използвах го,за да ми изсветли корените.Добре се получи според мен.

# 256
  • София
Къде сте блондинки отидохме чак на 3-та страница  Rolling Eyes

viksdesire хубав цвят, на мен ми харесва    Peace

# 257
Къде сте блондинки отидохме чак на 3-та страница  Rolling Eyes

viksdesire хубав цвят, на мен ми харесва    Peace

Май всички сме се боядисали, доволни сме и всяка си трае.  Hug

# 258
От мен едно Голямо Благодаря на a.l.e.n.a.
Преди 2-3 седмици бях питала за един цвят на Лореал, как е, дали жълтее или е ок и ме посъветва да го вземам.
Доволна съм  Mr. Green
Получи се нормално както очаквах, нямам грозновато жълто, възприех се от раз.
  bouquet

# 259
  • София
Къде сте блондинки отидохме чак на 3-та страница  Rolling Eyes

viksdesire хубав цвят, на мен ми харесва    Peace

Май всички сме се боядисали, доволни сме и всяка си трае.  Hug
кой е каза, че има доволни  Laughing аз не съм  Twisted Evil ама нямам време да реша кога да се намажа боята я купих вече, все още се чудя дали да ползвам ремувър преди да се намацотя или не  newsm78 вие какво ще ме посъветвате, веднъж ми казахте да не ползвам защото имало опасност да стана черна  Shocked обаче само с боя не става, тази която съм взела е с 1 тон по-светла от моята и мисля че ми е нужен римувър поне в краищата  newsm78 там където е по-тъмна

# 260
  • в 1001-та нощ
 newsm78 а какъв е случая  newsm78 от римувър да станешчерна  newsm78 да не би за тъмен тонер да е ставало въпрос - сребро за коса или  newsm78

Браво anny_    Blush Heart Eyes много е хубаво, като си доволен  Peace

# 261
  • София
ами бях светло кестенява и исках да стана лешник, но явно представите на всеки за това какво преставлява цвят лешник са различни, отидох в един магазин за проф козметика и питах продавачката тя ме посъветва да си взема Лонда 8/71 click не помня вече кой каза, че ако се изсветля и се боядисам лешник ще стана черна Shocked и послушах съвета, но не стана с боя цвета се получи само в корените, сега съм взела 8/1 и мисля преди да го сложа да махна предишната с римувър този с малко топла вода, пише че смъква до 1-2 тона цвета на косата, в корените съм 8/71, а по краищата е по-тъмно някъде между 8 и 7  Rolling Eyes
цялата работа е че стана рижаво, а аз исках да е пепеляво, та за това питам какво да правя Rolling Eyes

# 262
  • в 1001-та нощ
а това кестеняваво по дължините - не е ест. цвят, а от боя  newsm78

# 263
  • София
да Sayoss светло кестеняво и от горе Лонда 8/71 Rolling Eyes

# 264
  • в 1001-та нощ
ами явно има нужда, но пък и с римувъра трябва да се действа деликатно, да не изгори косъма  Rolling Eyes

може би е правилно да третираш с различни комбинации бои корените и дължините, но пак няма гаранция как ще се уцели  newsm78

ако искаш изчакай някой с повече опит да се включи  Hug

# 265
  • София
ами аз си мисля, че няма да ми увреди кой знае колко косъма, тъй като мисля да го правя с вода не с оксидант, ама знам ли Rolling Eyes
Благодаря ти   bouquet

# 266
  • в 1001-та нощ
да, наистина с вода е по-леката стъпка  Hug

пишеш, че си искала по-матов тон, а е рижавеело  newsm78 някакво тониране опита ли?

като цяло - май наистина е по-добре да свалиш малко боя от тъмната  Peace с вода - да е по-постепенно и леко  Peace

# 267
  • София
еми не се получи цвета от каталога съдейки по корените ми се получи точно рижаво, а на каталога е леко пепелно, може би се получи така от пигментацията на косъма ми, сигурно е червена  newsm78
не съм опитвала тониране Simple Smile

# 268
elasmen, ако си изсветлиш многооооо косата и сложиш 8\71 тогава ще станеш доста по-тъмна от цвета, който е показан в каталога.
Когато косата веднъж е боядисана, то изсветляването с боя не е толкова лесно и за това се получава тази разлика между корени и дължини. Колкото един цвят е по-тъмен, толкова по-трудно се справя с изсветляването на вече боядисаната коса.
Ако състоянието на косата ти е добро, то няма нищо лошо в това да смъкнеш малко от цвета и да помогнеш на боята.
До колкото разбирам при теб и в корените не се е получило добре, което означава, че трябва да избереш друга боя/цвят.

# 269
  • в 1001-та нощ
аз разбрах, че само в корените е станало (защото не са третирани и боята действа "на чисто"  Hug

... цвета се получи само в корените...

Rolling Eyes   Hug

Общи условия

Активация на акаунт