Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 532
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • София
това е звета ми в момента
но май малко поизсветля напоследък.дали ще стане с тази боя като на кутията
страхотен цвят, много ми харесва!

... зеления реконструктор на Yunsey ...Онзи ден се зачетох в упътването и видях, че е с UV филтри, .... Само се чудя дали е достатъчно като защита от слънч. лъчи или все пак си трябва и специален продукт. ....

според мен да! все пак е и продукт без отмиване  Peace

Мерси!  Hug макар и със закъснение, ама нещо пак не получавах известия за темата

# 271
Цитат
еми не се получи цвета от каталога съдейки по корените ми се получи точно рижаво
А аз разбрах, че и в корените не се е получило добре  newsm78

Не знам..........тези неща не се вършат по Интернет. А когато се взима съвет, то винаги може да стане грешка и недоразумение.

# 272
Момичета, ако някоя от вас е тук, моля да ми помогне.
Абослютно сигурно ли е, че когато се прави преколорация първата боя, която се маже разредена с боя, не се измива, а веднага се намазва втората боя с оксиданта?

ще правя процедурата тази вечер.

# 273
gardje, да сигурно е Peace
Специално за това можеш да бъдеш спокойна и сигурна, че така се прави.

Правила съм го многократно, но аз не разреждам боята с вода.

# 274
B & C ,
благодаря много за отговора.  Hug
Взела съм 10 /не е суперизсветляваща/, ще я разредя с вода, но не точно 1:1 , повече боя ще сложа.
разнасям добре по косата и масажирам, нали така?
и след това веднага нанасям другата боя с оксидант 20 вол - тя ми е девятка.
Стоя с боята около 30 минути.

ок ли е така?

притеснявам се малко да не стана мн тъмна или кафява.

# 275
Кафява няма да ти стане в никакъв случай   Simple Smile

Аз нанасям боята, стоя с нея и тогава нанасям боя смесена с оксидант, директно върху нанесената вече боя.
Само с боята стоя 15-20 минути и тогава мажа  боя+оксидант и стоя колкото е оказана в упътването при нормално боядисване.

# 276
Май пак ще стана червенокоса! Simple Smile
Боята, която сложих с оксиданта е 9ка, води се карамел. Simple Smile
Мнооооооооооооого ми харесва, дано като измия пак да изглежда така.

# 277
  • в 1001-та нощ
дано  Peace стискаме палци и да докладваш  Heart Eyes

# 278
  • Пловдив
Супер! Покажи снимка  Simple Smile

# 279
  • Варна
Утре смятам пак да се боядисам,ако се подстрижа непосредствено преди боядисването,ще окаже ли някакво влияние върху резултата ?

# 280
  • в 1001-та нощ
не  Peace много хора така процедират в салон  Peace

# 281
Утре смятам пак да се боядисам,ако се подстрижа непосредствено преди боядисването,ще окаже ли някакво влияние върху резултата ?

Не, няма да окаже влияние, но аз те съветвам да се подстрижеш след боядисването.

За салоните това, което аз знам е, че подстригват след боядисването. Естествено зависи за какво подстригване става въпрос. Ако косата е много дълга и дамата желае много къса коса, то тогава е нормално да се подстриже преди самото боядисване.

# 282
  • Варна
ще ми вземат връхчета и леко филиране на краища и бритон и ще се боядисам в нас,просто смяна на нюанса,нищо специално.Ще им кажа само да не ми мият косата.

# 283
ще ми вземат връхчета и леко филиране на краища и бритон и ще се боядисам в нас,просто смяна на нюанса,нищо специално.Ще им кажа само да не ми мият косата.

А не може ли първо ти да си се боядисаш в къщи и тогава да отидеш на фризьор?

Дали си се подстригвала или не, няма значение при боядисването, но ако си се подстригала и косата вземе че ти пострада по време на боядисването, означава отново да ходиш да те подстригват.

Една боядисана коса на която са ѝ подстригани връхчета, според мен изглежда по-добре.

# 284
  • София
Цитат
еми не се получи цвета от каталога съдейки по корените ми се получи точно рижаво
А аз разбрах, че и в корените не се е получило добре  newsm78

Не знам..........тези неща не се вършат по Интернет. А когато се взима съвет, то винаги може да стане грешка и недоразумение.
получи се цвета, но в последствие не ми харесва  Rolling Eyes та сега ще пробвам първо да махна поне предишната боя с римувъра само по краищата и да нанеса другия цвят боя дано се получи  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт