Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 210
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
a.l.e.n.a, ти разбра ли фризьорката с кой номер те боядисва?

# 331
a.l.e.n.a , и аз мисля да не я пипам,пък каквото се измие(аз я мия всеки ден)-измие.
Днес като се видях каква е  станала и ми идваше да хукна до супера за кестенява боя поне да не е сива. Sick
Фризъорката ми каза преди време за пепелните  цветове с .1,че са подходящи за убиване на нежелани -оранжево,жълти оттенъци.Да но аз не съобразих,че дължините са изрусявани,пък и бива ли пък толкоз сиво да се получи.... ooooh!
Нищо де,аз много се харесвам с Алфапарф 9.13.Ще се коригирам следващия път.

http://www.pudra.by/catalog/hair/okraska/evolution-of-the-color-blond/
Предстои и подстригване  така че ще изрежа малко от сивото.

Приятна вечер! Hug

# 332
Блонди.....не грешиш  Peace
Краищата ми са супра,черно,супра,черно,супра.....  Crazy Въобще са адски изтощени,да не кажа по-силна дума.Но ще ходя на фризьор скоро и ще се поправя  Blush Иначе в горната част,където е само моята коса със супрата е ок  Peace
На тези снимки е сушена общо и бухнало  Crazy Аз сега така я суша и си я връзвам на кок или опашка.Не е изправяна,така че затова изглежда заплетена и рошава.Иначе ако си я изсуша малко с четка/колкото да я пригладя/ не изглежда така  Peace

# 333
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, ти разбра ли фризьорката с кой номер те боядисва?

зная това, че е суперизсветляваща на Кюн, като цифри, букви и т.н. означение - не мога да кажа

предния път й казах, че другия път искам с 9% окислител - да видя разликата - според нея ще жълтее, но все пак - искам да видя  newsm78 никога не оставям големи корени, така, че няма да личи много  newsm78

# 334
  • На изток от Ада
Здравейте мацки аз ми престой боядисване скоро времв , че ми поизраснаха корените ,мисля на Граниер да си взема боя каква е разликата между двата им типа бои едната към 4 лв струва а другата е по - скъпа към 7 лв

# 335
  • София
nasito8988 не си взимай гарниер, много бързо пада боята Peace

аз довечера ще се подложа на боя

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 14:34 от elasmen

# 336
Здравейте,момичета!

Искам да ви попитам някой има ли пресни впечатления от боята Фармаколор  newsm78 Знам,че се е обсъждало,но не помня кой и с какво се беше боядисвал.
Ако някой е така любезн да сподели и да сложи снимка с резултат /ако пази/ ще съм истински благодарна   bouquet
Говоря за най-светлите нюасни-10-ки  Peace

# 337
Елфичке, аз преди се боядисвах само с Фармаколор.
От рижаво на русо минах пак с техните бои.
Но да ти кажа според мен с тях не можеш да постигнеш ефекта, който ти търсиш. Жълтеят си.

Защо не пробваш със суперизсветляващите на Индола - последните няколко месеца се правих само с тях и резултатът беше много светло русо без жълти оттенъци.

# 338
Здравейте,момичета!

Искам да ви попитам някой има ли пресни впечатления от боята Фармаколор  newsm78 Знам,че се е обсъждало,но не помня кой и с какво се беше боядисвал.
Ако някой е така любезн да сподели и да сложи снимка с резултат /ако пази/ ще съм истински благодарна   bouquet
Говоря за най-светлите нюасни-10-ки  Peace

Боядисвах се с десетката им, но беше преди около година и половина и не знам дали мнението ми ще ти е от полза.  Hug  За съжаление снимки не пазя, но пазя много добри спомени от боята. Не ми жълтееше, не падаше бързо.  Peace

# 339
Feeling днес докато разглеждах боята случайно попаднах на този цвят,в който се влюбих и сега се оказа,че е точно твоята коса  Laughing
Ето за тази снимка става въпрос:
http://prikachi.com/images/566/2906566k.jpg

Можеш ли да се сетиш с какво е постигнат този цвят?Едно време и аз постигах същия обаче убий ме изобщо не помня какво точно правех  Tired със сигурност беше с блондор,но отгоре какво имаше нямам идея  Tired

Gardje....само веднъж съм се правила с Индола10001/нещо такова/,но върху блондор и станах буквално бяла  Laughing Може да пробвам пак със суперизсветляваща,но без блондор.И на нея съм се наканила ,всъщност то това ми е колебанието,Фармаколор или Индола  Thinking

# 340
Елфичке, докато не пробваш, няма как да разбереш Simple Smile
забравих да ти кажа, че Фармаколор е по-щадяща от Индола. първата е италианска, втората - немска. Simple Smile
и все пак за цветовете, към които ти се целиш, си мисля, че Индола е по-добре. Може би наистина си заслужава да пробваш суперизсветляваща Индола без блондор преди това.

# 341
  • в 1001-та нощ
елфи  newsm78 колко ти е тъмна основата?  Rolling Eyes Blush

# 342
елфи  newsm78 колко ти е тъмна основата?  Rolling Eyes Blush

Мисля,че е 6-ца  newsm78 Като цяло съм блондинка със светли мигли и вежди,също така и коса.Нещо като тъмно пепелно руса е.Едно време от слънцето ми ставаше буквално руса отгоре.Но сега нещо и се е заздравил пигмента и не иска и не иска да се изрусява  Thinking

Нещо такова е ,но много упорита  Laughing
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/56753/56753, … -eyes-1295394.jpg

# 343
elfi4ka, моята основа също е 6.
До колкото си спомням, цветът от снимката е 10-ка +12% окислител. Точно преди него бях мацнала едно Палете 100, предполагам е от значение.
  Peace
Хехе, стана ми странно да се видя така, понеже не пазя снимки като цяло.   Hug

# 344
elfi4ka, моята основа също е 6.
До колкото си спомням, цветът от снимката е 10-ка +12% окислител. Точно преди него бях мацнала едно Палете 100, предполагам е от значение.
  Peace
Хехе, стана ми странно да се видя така, понеже не пазя снимки като цяло.   Hug

Значи ще пробвам със суперизсветляваща с 12%  Thinking Дори корените ми да станат жълти няма значение,ще ги матирам малко с перления на Престиж,но да не са оранж  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт