Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 188
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Това е резултата от вчерашното ми боядисване: на дневна светлина http://elinor1985.snimka.bg/daily/bg-mama.533476.24478883
хубав цвят. струва ми се че имаш кичури?
Благодаря ви момичета  bouquet
Имам кичури Peace Януари ми правиха на цялата коса, тогава постигнах желаното русо от едно гадно рижевеещо и си скъсих косата.Миналия месец  само на горния пласт, за да се  раздвижи цвета.На мен с кичури много ми харесва Peace

# 511
    Отзиви за тази боя? А цвета? На кутията пише че е средно русо, в сайта русо..отговарят ли си цветовете? Само ексълънс не съм пробвала  Laughing 
  Важното е че не е кестеняво и лесно ще се отмие, все е русо дали средно или не Joy

# 512
Здавейте блондита Simple Smile
Аз тук събрах вече цяла колекция от Вела Колестон заради чудене с какво точно да си боядисам корените. Сега се колебая много между 12/81 и 12/11. За 12/81 имам лек страх да не стане нещо лилаво, а за 12/11 дали ще ми убие добре жълтото.
Помагайте със съвети и споделен опит моляяяя  bouquet

# 513
  • София
Пуснали са нови балсамчета на Престиж. Grinning
А аз се подстригах.
Тия дни ще си сложа от балсама и ще се снимам.

# 514
joy_1234 аз съм се боядисвала и с двете,най-дълго с 12/11,която е най-светлата в пепеливия оттенък,харесва ми много,но реших да я сменя,защото ми омръзна един и същ цвят повече от година.Голямо чудене беше и при мен с тая 12/81,точно поради същите притеснения-да не лилавее.Бъди спокойна нищо подобно,съвсем лек и почти незабележим лилав оттенък е ,много приятен бих казала и се забелязва до второто измиване на косата.Но като цяло на мен този повече ми допадна,защото изсветлява повече и боята пада по-бавно.

Незнам ти какъв цвят целиш,но имай в предвид ,че 12/81 е доста светла  Peace

P.S. В предишния си отговор съм посочила 12/89,грешката е моя 12/81 е последният ми цвят  Peace

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 19:25 от Leni24

# 515
Leni, благодаря ти отново за отговора! Hug
Успокоих се, че не съм си дала парите напразно с 12/81, щом няма опасност да стана лилава. А ти как я миксираш 1:2 с оксиданта ли? И какъв оксидант слагаш - в смисъл - марка и %?
Правилно ли разбирам, че 12/81 я преценяш като по-силно изсветляваща от 12/11?
Иначе за цвета, който искам - колкото по-светло, толкова по-добре! Sunglasses

# 516
Тук обаче немога да ти отговоря,защото се боядисвам само в салон и не знам съотношението и %-тите на оксиданта,кото ми слагат,но мога да се обадя да попитам ако искаш.Знам само,че всичко е на Вела.

А иначе да,12/81 е по-изсветляваща от 12/11  Peace

# 517
 Предполагам, че процентът все пак зависи и от основата, аз мисля да го направя 1:2 с 12%. Иначе много ще съм ти задължена ако не представлява трудност за теб да попиташ в салона ти. Знам че доста от фризьорите си пазят ноу-хауто, но... Simple Smile

# 518
Ще се опитам да разбера и ще пиша  Hug

# 519
  • София
Предполагам, че процентът все пак зависи и от основата, аз мисля да го направя 1:2 с 12%. Иначе много ще съм ти задължена ако не представлява трудност за теб да попиташ в салона ти. Знам че доста от фризьорите си пазят ноу-хауто, но... Simple Smile
1:2 се смесва Вела Колестон, 1 част боя, 2 части оксидант (за суперизсветляващите серии само, с 12, които започват). Ако ти е тъмна основата, или целиш много светло русо с 12% оксидант, ако не може и с 9%. Peace

# 520
1:2 се смесва Вела Колестон, 1 част боя, 2 части оксидант (за суперизсветляващите серии само, с 12, които започват). Ако ти е тъмна основата, или целиш много светло русо с 12% оксидант, ако не може и с 9%. Peace
Мерси Аня!
Иначе намерих това инфо:

Special Blonde
MIXING 1:2
1 part Koleston Perfect
2 parts Welloxon Perfect
For 3 tones lighter: 9%
Up to 5 tones lighter: 12%
HINTS & TIPS
When lightening, apply more of the product than for normal colouring
RE-GROWTH APPLICATION
Apply to roots first
With heat: 25-35 mins
Without heat: 50-60 mins

И затова се позамислих - 2 окислителя от 12% за 50-60 минути да не ми дойдат прекалено... newsm78. Но без да пробвам няма как да разбера Simple Smile А и разчитам на това, че все пак е професионален продукт. Sunglasses

# 521
  • София
Ако ще е само за корени, забъркай половин боя, става доста като количество. И, да, трябва да се маже обилно косата - важи за всяка изсветляваща боя.

# 522
Само за корени и на мен фризьорката  ми слага половин боя,стоя 40 мин.,60 ми се виждат много,нищо че е проф.продукт.След това ми пръска топла вода в коренитв за да се разреди боята и размазва по дължините,така стоя 10-15 мин. за освежаване цвета на цялата коса.

# 523
Aня, и аз си го мислех това за количеството. А ако не ми стигне, винаги мога да забъркам и остатъка.

Лени, ще пробвам това с пръскането на вода и разнасяне по дължините. И все пак общото време на действие върху корените става 50-55 мин.

Благодаря ви момичета! Сега се чувствам далеч по-спокойна! Hug
Ще поръчам окислителите и ще действам Sunglasses

# 524
Аз съм страшно доволна от Вела перфект 12/61,смесвам я1:2,стоя 1 час,като дължините само 10 мин Wink

Общи условия

Активация на акаунт