Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 109
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Такаааа....боядисах се и резултата е.....уау....)
Нищо общо с русото, или поне не с 8та на Лореал. )
Така че дами, ако очаквате рус цвят от Шварцкопф мус...просто забравете.
Снимки, по-късно....още преживявам разликата. )

Confused
Кофти.
Имам спомен, че в други теми се е коментирало, че не се получава очаквания резултат с муса на Шварцкопф.
   newsm78

# 661
  • в 1001-та нощ
е точно думата, която ми хрумна е "кофти"

само корените ли не станаха или изобщо те пробрази навсякъде  newsm78

# 662
а на лореал муса някоя пробвала ли го е? сама си правя корените и ми е много трудно с боя, може би с мус ще е по-лесно

# 663
  • в 1001-та нощ
имаше отделна тема в КМ за някой от мусовете, ама за кой точно  newsm78

пробвай с търсачката  Peace ще излезе  Hug

# 664
знам за темата... за това питам в тази, за тези, които пишат тук дали са пробвали

# 665
алена, изцяло съм с нов цвят. Иначе е хубав,но не е това което очаквах.    

С муса на Лореал се боядисвах преди 2месеца, става супер, мисля че пусках снимки тук.

Ето и снимките от сегашното боядисване.
корени отгоре
пак корени
корени отблизо
дължини
дължини отблизо (това което е на фокус е най-реално като цвят)

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 20:06 от Mirama

# 666
Момоичета искам да ви питам, като те правят със супра лилаво/синя ли е сместа?

# 667
Момичетаа мисля да се изрусявам с тази боя http://prikachi.com/images/48/3765048f.jpg вуйна ми се боядисва с такава нейния естествен цвят е страшно тъмен и като се е боядисала с това е станала платинено русо нещо такова но не е бяло в никакъв случей т.ерусо с жълтенави отенъци и от години само корените боядисва! Аз съм в момента в корените 2 см моя ест. цвят (тъмно рус) и надолу имам остатъци от жълтенаво русо ако се боядисам с тази боя и стоя по-малко дали ще стане сиво или напълно бяло:? Oт амонячните бои ме щтипе там където ме оцапат с боя и леко в скалпа, но не е много силно и след време отминава два пъти съм се боядисвала с различна марка бои и от двете ме щипише но се трае де тъй като мисля ,че това е от изрусителите според вас дали ще има проблем ако се боядисам с тази защото нали е доста русо не е такова с каквото съм се боядисвала

# 668
Според вас дали ще стана чисто бяла защото точно това не искам да стане искам да е много много светло лекооо златичсто с бяло русо не искам нито сиво нито бяло ама и косата ми е доста светла в момента как мислите дали ще съм бяла накрая ако я държа 10 мин най-много?

# 669
  • На острова
Mirama, за мен това е много приятен цвят. Какъв ти е естествения цвят на косата и с какво се боядиса? Пишеш нещо за Шварцкопф мус, а номер?

# 670
  • в 1001-та нощ
Според вас дали ще стана чисто бяла защото точно това не искам да стане искам да е много много светло лекооо златичсто с бяло русо не искам нито сиво нито бяло ама и косата ми е доста светла в момента как мислите дали ще съм бяла накрая ако я държа 10 мин най-много?

за тази на палете нямам идея, но техните са по-силни, от други бои  Peace

също от тази картинка - нищо не виждам, освен, че боята е палете  newsm78

прецени колко тона искаш да изсветлееш и виж колко тона изсветлява боята

не я дръж по-малко, защото ще изтегли твоя пигмент до някъде, но няма да е вложен новия и да е приключил процеса

иначе - от време на време - можеш да поглеждаш какво става, като отместваш малко боя някъде, за да видиш косъма и пак я намазваш (размазваш от страни  Peace)

# 671
Точно това Палете съм ползвала в началото на блондинстването си.
Ако си решила, че това е Боята - действай. Не става бяло и сиво в никакъв случай. Боята е тип "блондор" - със син прах е.

# 672

Да.   Peace

# 673

Да.   Peace
Така си и мислех Close, фризьорката ми ме намацоти с това днес, а не с обичайната боя в шейкър.Предупредих я, че съм в МЦ и тя ми каза, че няма проблем и щяла да пробва нещо ново в/у косата ми.Корените ми станаха много хубави, малко ми щипеше, но ме е яд да ме лъже така Twisted Evil

# 674
А обикновено цвета на боята ти какъв е? Фризьорката нова ли е?
Мажиблонд е лилава.
   Peace

Общи условия

Активация на акаунт