Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 074
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
[img]здравейте имам спешна нужда от помощ боядисаха ме с боята на палете натурал 100 и станах рижава моляви кажете какво да правя другата седмица съм на сватба.Насочвам се към боята Велатон 7.0 какво ще кажете

# 706
моля който може да каже нещо че ми иде да заплача като се погледна в огледалото

# 707
Не знам евентулано изпиране на косата дали ще помогне.   newsm78   Мисля, че имаше дама в темата, която скоро прави и беше доволна, но за съжаление не помня потребителското й име. Дано се включи.   Peace

Може би е добра идея, в боята да се съдържа една идея пепелно, за да тушира рижавото.   Peace

# 708
[img]здравейте имам спешна нужда от помощ боядисаха ме с боята на палете натурал 100 и станах рижава моляви кажете какво да правя другата седмица съм на сватба.Насочвам се към боята Велатон 7.0 какво ще кажете
Явно косата Ви е тъмна, щом е станало рижаво. Според мен направо сменете марката, аз лично не използвам Палете и май не бих... Ако бяхте публикували сегашния си цвят можех да Ви помогна какъв цвят да пробвате да си сложите на косата, но без да видя сегашния Ви цвят не мога да дам препоръка. Ако все още не е късно пишете ми ЛС, ако мога ще се радвам да помогна. (Лично аз предпочитам боите на Гарниер, според мен са малко по-щадящи поне по мои наблюдения тъй като косата ми е суха, а от друга страна доста бои съм пробвала и от тези които Вие изброявате не съм доволна те по-скоро са за мазни коси по мое наблюдение)
Приятен ден  bouquet

# 709

взимаш професионална боя  - Индола е добра идея! перлено русо.
не взимай със сив оттенък, има опасност да станеш зелена.  Peace

# 710

не взимай със сив оттенък, има опасност да станеш зелена.  Peace

Зелен отенък не се ли получаваше при обезцветена/силно изсветлена коса?   newsm78
При рижаво не мисля, че ще стане зелена.   newsm78

# 711
  • в 1001-та нощ
да, зелено става, ако липсва червения пигмент, а в рижавото го има - от части

мисля, че пепелното няма да е проблем, но не бива да се прекалява  Peace

# 712
  • София
И според мен трябва с пепеливо, за да убие рижавото. Ако иска по-светъл цвят, изсветляваща с пепелив оттенък.

# 713
аз бях рижава преди и когато реших,че ще ставам руса и пробвах с боя с лек пепелив оттенък, придобих зеленикав оттенък на косата ми Simple Smile
за мен най-добрият вариант е перлено русо в преминаването от рижаво към естествено русо.
разбира се това е много строго индивидуално. Simple Smile

# 714
  • в 1001-та нощ
а не беше ли конкретна марка, за която и В & С имаше такива наблюдения, т.е от самата боя си зеленее  newsm78

# 715
Съгласна съм с Гардже.

При пепеливите бои се получава един мътен цвят... който изобщо не ми допада. Да, тушират рижавото, но крайният резултат е точно туширано рижо.  Няма много общо с натуралното русо.

Хубав натурален цвят се получава като се смеси платинена боя /на лилава основа, перла/  +  натурално русо. Става дума за супер изсветляващите серии.  Получава се дори и на тъмна коса, каквато е моята.  /средно кестенява - 4/  Получава се и върху рижава коса, получена вследствие на неправилно / недостатъчно изсветляване.

# 716
много ви благодаря за съветите искам само да попитам къде в Пловдив мога да си купя от тази боя Индола и каква и е цената.
Само да кажа че при боядисването с Палете исках да получа ето този цвят http://svetleto12.snimka.bg/other/moi-snimki.619380.24939025
но сега като размисля мисля че малко по-тъмно ще е по-добре да кажем нещо такова http://svetleto12.snimka.bg/other/moi-snimki.619380.24939024   или   http://svetleto12.snimka.bg/other/moi-snimki.619380.24939026
А цветът на косата ми сега е ето такъв http://svetleto12.snimka.bg/other/moi-snimki.619380.24931085  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Според вас какъв номер боя трябва да си взема от тази Индола  newsm78

# 717
http://svetleto12.snimka.bg/other/moi-snimki.619380.24939026
това би трябвало да ти се получи с 8.0 /окислител 10%/ 

Проблемът е, че сега косата ти може да не хване боя в това състояние. 
Можеш да пробваш разбира се, може пък да хване.

Светлото русо със сигурност ще стане, но това по-тъмното е много трудно за поддържане и постигане, особено веднъж щом си станала оранжева.

# 718
svetlana89, бих си взела професионален матиращ шампоан, на престиж балсамите или нещо друго и бих опитала кое би матирало цвета, щом трябва да действаш спешно.  След това на фризьор за съвет, но в твоя случай мисля че изпиране ще помогне  Thinking Явно основата ти е доста тъмничка. Туширано рижо с матиращо средство на мен много ми харсева и понякога се получават много естествени цветове.

# 719
svetlana89, косата ти е ярко оранжева в момента и оцветяващите балсами никаква работа няма да ти свършат на този етап. Според мен трябва да "бутнеш" поне още един тон с обезцветител или ремувър, защото в момента, ако се боядисаш със светла боя почти нищо няма да стане, ако е по-тъмна ще ти стане тъмна самата коса.

Общи условия

Активация на акаунт