Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 184
  • 714
  •   1
Отговори
# 210
Ясмина благодаря  Hug
Чета ви редовно, но не се сещам да е споменавано работното време на гнездата за подаването на документите за кандидатстване. Peace

# 211
  • София

Училищата-гнезда приемат ли заявления през почивните дни?

Неее  Naughty Понеделник - последен ден.
Не е ли вторник?  Thinking
ganis, Аз нали тази година не съм пряко на пангара, та вие, мамите на седмокласници знаете най-добре, разбира се! Моля да ме извиниш, ако пак съм внесла някаква неточна информация... Уф, трябва да се въздържам да пиша, наистина, защото не е добре така да ви притеснявам излишно поради моята си разсеяност!

Но виж аз как разсъждавам. 3 дни е приема на заявления, нали така? От 15 до 18-ти. 18 е събота, съответно, понеделник е денят, който го заменя  Thinking

# 212
Аз си мислех , че е вторник . Нали документи се приемат от 15 до 21-ви. Не е ли включително?

# 213
Подаването не е ли от 15 до 21?
Върти ми се някакво работно време от 8-18 , но не съм много сигурна.

# 214
  • София
Аз си мислех , че е вторник . Нали документи се приемат от 15 до 21-ви. Не е ли включително?
Включително Wink

# 215
Здравйте! Тези дни нямах възможността да ви чета и незнам дали е коментирано преди мен. Извинявам се, ако да!
Та въпроса ми е: Кога трябва да ни дадат службените бележки според МОН и удостоверенията за завършен 7 клас и вашите деца получиха ли ги вече?!

# 216
Здравйте! Тези дни нямах възможността да ви чета и незнам дали е коментирано преди мен. Извинявам се, ако да!
Та въпроса ми е: Кога трябва да ни дадат службените бележки според МОН и удостоверенията за завършен 7 клас и вашите деца получиха ли ги вече?!
Не знам какво пише в МОН, но нашите ще ги връчат утре- 15.06.

# 217
на 15 последен учебен ден....

# 218
  • София

Румене,утре трябва да ти дадат всички документи,които си изредил.Желая ти успех в подредбата на желанията!

# 219
Разглеждам баловете за Варна - явно 2008 и 2009 са били по-високи от 2010. За 2011 се изказа мнение, че ще са малко по-ниски баловете, но едва ли това касае елитните гимназии. Освен това се разкриха още 1-2 паралелки. Абе, какъвто ни е късмета. Успех на всички.

# 220
Разглеждам баловете за Варна - явно 2008 и 2009 са били по-високи от 2010. За 2011 се изказа мнение, че ще са малко по-ниски баловете, но едва ли това касае елитните гимназии. Освен това се разкриха още 1-2 паралелки. Абе, какъвто ни е късмета. Успех на всички.

Не гледайте баловете от 2009 и 2008 - тогава изпитът беше друг и оценките - съвсем различни. Не може да се прави аналогия. само 2010 донякъде. А и през 2009 Английската още бяха в обща сграда с Френската. Когато ги разделиха преди 2 г. и в двете елитни гимназии бяха открити по още паралелки в 4-те преподавани там езика, което също се отрази на баловете.

# 221
Я да внеса нещо романско в развилата се в твърде германска насока разговорка.
Знае ли някои кои предмети се изучават на испански в 164 (т.нар. 1-ва испанска)?

http://www.ibbcervantes-bg.com/?cid=21

По вътрешна информация в 9ти клас - химия, физика, биология. В 10ти клас - история, география, психология.

Хайде чакаме зайците Heart Eyes Grinning

Успех. Дано да сте класирани на първо класиране по първо желание!
Благодаря ти, Цвете!
Хич не се сетих да надзърна в сайта, макар да знам, че е много хубав.
Много се надявам да сме в списъка на класираните - балът е 34, 9..
Имаш ли впечатления как се учи френски като втори чужд, защото имам добри отзиви само за португалски. Grinning

# 222
  • София
За 8 клас става ли?
Нека Н е ортоцентърът на триъгълник АВС ( ако ви е удобно, приемете, че АВС е остроъгълен).
Да се докаже, че окръжностите, описани около АВС и АНВ имат равни радиуси.  Heart Eyes
Може ли и други освен Динчо да се пробват... newsm78
Ако да - решение от осмокласничката с доказване на два еднакви равнобедрени триъгълника,чиито бедра са радиусите на двете окръжности, а от майка й още по-мързеливо ползване на  мъничко тригонометрия.Предполагам обаче второто не се признава, тъй като  виртуалната ни преподавателка по мат е написала ясно, че  иска решение за 8 клас.  Hug

Пожелавам, мили мами, на децата ви един емоционален, изпълнен с хубави спомени , последен 15 юни с настоящия им клас!  Дано през новата учебна година попаднат в желаното училище, там да се формира един още по-хубав клас, в който щастливо  да прекарат  5-те си гимназиални години!   bouquet

# 223
Нали от днес започва попълването на желания?

# 224
  • Пловдив
Това е публикувано в РИО - Пловдив:
Работното време на комисиите е от 08.00 часа до 18.00 часа всеки работен ден за периода от 15.06.2011 г. до 21.06.2011 г.Заявленията по образец се предоставят от училищата – центрове.

Общи условия

Активация на акаунт