Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 087
  • 714
  •   1
Отговори
# 315
аз пък си писах само 1 желание...  Joy Joy Joy

# 316
Kriscne v sortirana statistika@abv.bg тук ли. не мога да вляза......... newsm78

# 317
Ами аз ти бях написала линка, ако беше кликнала на него, щеше да влезеш в блога директно. Информацията от пощата, която цитираш, е качена в блога, който ти дадох в преден мой пост.

# 318
  • my own world....
Медал имаме, но удостоверение - не....Утре са обещали....
И хайде да се записваме вече, стига административни процедури  Laughing

Успех в класирането - всички да се похвалите с ПЪРВО   bouquet

Няма да изброявам всички заслужаващи благодарност - те си се знаят - БЛАГОДАРЯ за подкрепата, информацията  и всичко останало (това взе да звучи като сбогом и благодаря за рибата...) - запознах се с много ценни личности тук - на живо и виртуално Simple Smile

# 319
Медал имаме, но удостоверение - не....Утре са обещали....
И хайде да се записваме вече, стига административни процедури  Laughing

Успех в класирането - всички да се похвалите с ПЪРВО   bouquet

Няма да изброявам всички заслужаващи благодарност - те си се знаят - БЛАГОДАРЯ за подкрепата, информацията  и всичко останало (това взе да звучи като сбогом и благодаря за рибата...) - запознах се с много ценни личности тук - на живо и виртуално Simple Smile
Напълно съм съгласна с теб Peace. Моля ви, все пак не се сбогуваме нали. Догодина ще сме в 8 клас и то в нови училища което  означава, че ще имаме нужда да споделяме, питаме и т.н. сродни души Hug

# 320
  • София
Разбира се, Долорес Simple Smile
Специанлно на мен ми е доста уютно в 7-класната тема Simple Smile

# 321
kriscne ,разгледах всичко .благодаря newsm10

# 322
  • София
Krische, дали се самопределяш като малко лудичка, не ме грее особено..И такава да си, много приятно ми беше да се запознаем  Hug
Хей, мили мами, какви са тези благодарности и излияния като за сбогом... Mr. Green Тепърва имате да споделяте радостта си от класирания, от идването на заслужена почивка след тях, септемврийските емоции около тръгването на гимназистите по новите училища, после притесненията покрай адаптацията им в нов колектив и натоварването с нови езици, по-късно първите сериозни трепети и неусетно ще стигнете  до подобна тема , но с кандидат-студентски тревоги..Тогава вече ви пожелавам, поглеждайки зад гърба си, да кажете уверено , че изборът на детето ви преди 5 години е бил правилен..Подобно нещо пожелавам и на себе си, но се надявам да го изрека една година преди вас..Тоест до края на 12 клас   право на пенсия от темата за набора на децата   нямате.. hahaha Joy

# 323

Данните са за 2010?

# 324
  • out of space
Много се извинявам, че пак нахълтвам  Embarassed От известно време си говорим с дъщерята за нейните желания, тя тепърва ще бъде 4-ти клас обаче. Рано ли е според вас да мислим за кандидатстване след 7ми клас? И ако все пак не, то бихте ли ме насочили към някое училище, в което има профил дигитални технологии или нещо подобно? Не можах да намеря нещо близко като профил  Sad

# 325
Krische, дали се самопределяш като малко лудичка, не ме грее особено..И такава да си, много приятно ми беше да се запознаем  Hug
И на мен и на мен Hug Да не говорим пък, колко приятно ми беше в клуба, където пя Сара - пу пу, да не й е уруки, евала на такива деца, дето съчетават толкоз много интереси и то на ниво  Heart Eyes Иначе като гледам как сме се "пенсионирали" в десетокласната тема - никой не мъцва там Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Много ме притеснява вече липсата на Румен_97, Руменчооооооооооооооооо, къде се губиш бе дете. Ела да ме успокоиш, че всичко е наред и си си получил документите, моляяяяяяяяяяяяяяяяяяя Blush

# 326
Медал имаме, но удостоверение - не....

Какъв медал? На състезание ли сте били сега в края на годината?

# 327
  • София

Предполагам, че медал за отличен успех.Получава го всяко дете, завършило 5, 6 и 7 клас с пълна шестица.

# 328

Предполагам, че медал за отличен успех.Получава го всяко дете, завършило 5, 6 и 7 клас с пълна шестица.

?!? аз всяка година завършвам с 6.00, такъв медал никога не съм и виждал  #Cussing out

# 329

Синът ми завършва всяка учебна година с пълна шестица, но никога не е получавал медал. Дори грамота не са му давали. Тази година съучениците му гласували, избрали го за отличник на класа и класната му направила грамота (неофициална – без подпис и печат на училището). Вчера му я връчи.

Общи условия

Активация на акаунт