Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 080
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
То много нередни неща стават. Познати пък твърдят, че в тяхното училище са намалили оценките по български на всички деца представили се добре на националния изпит. Това им намалява бала с 1

В нашето училище също намалиха оценките на децата по БЕЛ, дори отказваха да им впишат оценките от ВО. Съжалявам, че когато съпруга ми отиде да се разправя, вече беше късно.

# 511
  • my own world....
Шум трябва да се вдига са всички нередности! Иначе нередностите и безхаберието ще са повсеместни - което и сега не е далече от истината!  Close

Чудя се по моя си случай - дали да не се обадя в понеделник в РИО и да ги попитам с това сбъркано и поправено ЕГН в заявлението да не стане беля....колко му е да ида и да подам ново заявление - без задрасквано и поправяно и със същия входящ номер.... newsm78

# 512
  • София
Шум трябва да се вдига са всички нередности! Иначе нередностите и безхаберието ще са повсеместни - което и сега не е далече от истината!  Close

Чудя се по моя си случай - дали да не се обадя в понеделник в РИО и да ги попитам с това сбъркано и поправено ЕГН в заявлението да не стане беля....колко му е да ида и да подам ново заявление - без задрасквано и поправяно и със същия входящ номер.... newsm78
Не знам дали ще стане, защото подадените заявления се вкарват всеки ден периодично в системата за класиране.

# 513
  • София и там където не се пуши

Аз мисля, че няма да имаш проблем. Все пак има и тел за контакт.

# 514
  • my own world....
Гани, Дороти  Hug Те ако ме вкарат в системата ще е ок - нямам възражения - това е целта.  Чудя се само дали може да ме оставят исвън системата  newsm78 Че тогава отиде НПМГ-то на кино....

# 515
Гани, Дороти  Hug Те ако ме вкарат в системата ще е ок - нямам възражения - това е целта.  Чудя се само дали може да ме оставят исвън системата  newsm78 Че тогава отиде НПМГ-то на кино....
Не се вкарвай във филми.

# 516
  • София
Lady_A моят съвет е все пак са се обадиш в РИО за да ти е мирна главата.Поне аз така бих постъпила.

# 517

Е винаги можете да влезете в СМГ - поне при вас бала не е драма Simple Smile))))

То много нередни неща стават. Познати пък твърдят, че в тяхното училище са намалили оценките по български на всички деца представили се добре на националния изпит. Това им намалява бала с 1

Ако в намаляването има умисъл, не е зле да се сигнализира РИО. Иначе в нашето училище 5-цата е масова оценка по БЕЛ и доста от децата излизат с малко по-нисък бал. Аз лично не протестирам, защото за мен оценката е реална и отразява знанията им. Лошото е друго, че докато при нас оценяването е реално има доста училища, в които на кило се пишат 6-ци в 7-ми клас и това прави децата неравностойни при класиранията... но при тази несъвършена система - толкова!

# 518
  • my own world....
Е как ще влезем в СМГ  Joy Хем го нямаме в желанията, хем ако останем извън системата до 3то класиране, всички местенца ще са заети....

Ще звънна в РИО в  понеделник -  това е сигурно. А защо днес не звъннах - амиии хората си ми приеха заявлението и аз спокойно си отидох на работа и чааак след като се прибрах и ми остана време да си помисля и се стреснах ....

# 519
Да припомня, че някои хора не си честят пощата, за да мога да отговоря.

# 520
  • my own world....
Да припомня, че някои хора не си честят пощата, за да мога да отговоря.

тия хора са си за убиване  #2gunfire

Проблемът е отстранен  Laughing

# 521
  • София
Е как ще влезем в СМГ  Joy Хем го нямаме в желанията, хем ако останем извън системата до 3то класиране, всички местенца ще са заети....

Ще звънна в РИО в  понеделник -  това е сигурно. А защо днес не звъннах - амиии хората си ми приеха заявлението и аз спокойно си отидох на работа и чааак след като се прибрах и ми остана време да си помисля и се стреснах ....
Споко Лейди, всичко ще е наред Wink
Няма да има проблем с егн-то Simple Smile

# 522
  • София
Лейди, бъди сигурна, че филма с НПМГ ще го гледаш цели 5 години Wink   bouquet

# 523
Може би е глупав въпроса ми, но възможно ли е детето да е прието да кажем по второ желание за едно училище и същевременно по третото си желание за друго училище,защото там балът му стига и да има избор, в случай,че се размисли за поредността на желанията си./това ми каза като възможност една майка на вече 8-класник/. Rolling Eyes Thinking

# 524
  • София
Може би е глупав въпроса ми, но възможно ли е детето да е прието да кажем по второ желание за едно училище и същевременно по третото си желание за друго училище,защото там балът му стига и да има избор, в случай,че се размисли за поредността на желанията си./това ми каза като възможност една майка на вече 8-класник/. Rolling Eyes Thinking
Кратко, ясно и точно
ТЦ! Не!

Общи условия

Активация на акаунт