Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 033
  • 714
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Тц. Не се гледат май. Когато ученик се записва, дори и след 7 клас (поне миналата година беше така в 73 СОУ), никой не ги е искал.

# 16
Лени благодаря за новата тема..... smile3525 УСПЕХ НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ newsm10

# 17
  • София
Е, човек да има малко повече работа и какво става - влиза в любимия форум, на любимата тема и хоп нова тема #Crazy
Лени, поклон за теб. Постоянно се убеждавам, че си страхотна мацка  bouquet

На всички дечица успешно приключване на учебната година и да мислят за желанията си за училище за следващите 5 години.

Айде разписах се и чао, отивам пак да бачкам.

# 18
  • гр.Варна
Момичета,да ви попитам нещо от статистиката.Ние  сме в интервала 9,000 - 9,500,в този интервал има 310 оценки ,а с натрупване 866.Това означава ,че преди нас с по-висок бал са 866 деца? Или 866 + 310 ,които имат оценка в нашия интервал, общо 1176 ? newsm78

# 19
  • София
С пожелание за един щастлив край след броени дни, много сбъднати желания и детски усмивки ви поздравявам с любимия ми Крис Сферис

http://vbox7.com/play:99e61ed4

# 20
  • навсякъде
Лени благодаря за новата тема..... smile3525 УСПЕХ НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ newsm10
Благодаря и от мен   bouquet
Ние утре сме на родителска среща да ни раздават "документите", кои и какви девойката съответно незнае. Днес само се разхожда, ходила да си купи "бална" рокля за завършването. Вече купон тече.
Успех на всички и класиране по първо желание на първо класиране  Hug

# 21
  • гр.Варна
Ганис,благодаря ти.  bouquet

# 22
Малко информация.
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obrazovanie/story/1960618541-375 … _sled_7_klas.html

Странно е, че има обобщена информация за медиите, а няма никакави обобщени резултати на страницата на МОМН.

Ето още допълнение към информацията - http://bnr.bg/sites/horizont/News/Bulgaria/Pages/0613izpit_gimnazii.aspx

Не очаквам МОМН да пусне някаква официална като за сайта си, не им хрумва ли, друга причина ли има, но не го правят - от години! А колко му е - нали зам.-министърът е била с текста на пресконференцията  Mr. Green

Момичета,да ви попитам нещо от статистиката.Ние  сме в интервала 9,000 - 9,500,в този интервал има 310 оценки ,а с натрупване 866.Това означава ,че преди нас с по-висок бал са 866 деца? Или 866 + 310 ,които имат оценка в нашия интервал, общо 1176 ? newsm78

Горе-долу е така - можеш да извадиш някаква част от децата от вашия интервал, ако предположиш, че са равномерно разпределени, но имат по-нисък успех от вашия (в рамките на интервала) - например извашдаш половината от децата във вашия интервал, ако имате 9.25. Simple Smile

# 23
  • гр.Варна

Белмекенска,благодаря,просто не бях сигурна и реших да попитам.  bouquet

# 24
ganis, благодаря за поздрава - много разтоварващо, а малкият наостри уши   bouquet

Лени си знае, че е върха!   bouquet

На всички желая спокойствие и разум   bouquet

ПП Пуснете ме да публикувам бре  Laughing

# 25
# 26
И моя син го оставиха с 5-ца за годината, въпреки че с оценката от ВО е м/у 5 и 6  за съжаление може да се окаже, че заради тази 5-ца съвсем  няма да му стигне бала за така мечтаната испанска гимназия

Ия,като чета поста ти,се сещам за ситуацията ,в която се намираше синът ми миналата година.Голямата му мечта беше 164 ИСПАНСКА ГИМНАЗИЯ,но заради оставена петица за срока по БЕЛ,балът не му достигна с 0.4, за да влезе испански с английски.Беше приет по второ желание-НПМГ -биология с английски.
Да ти кажа ,изобщо не съжалява вече за испанската.Даже тази година си избра,догодина да учи руски ,като втори език,при положение,че имаше и испански като опция.Като го питам,защо не избра така мечтания испански ,той ми се подхилква.Така че споко.Каквото трябва да стане ще стане.И всяко зло е за добро.

# 27
Благодаря на Лени за новата тема и УСПЕХ НА ВСИЧКИ НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 28
  • Пловдив
Успех и от мен!

# 29
  • дълбоката провинция
заставам на 100% зад мнението на eni33

с голямото ми дете имаше подобна ситуация, сега не само не съжаляваме, ами дори настръхвам като си помисля, че нещата можеха да се развият по друг начин

Общи условия

Активация на акаунт