Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 152
  • 714
  •   1
Отговори
# 240
И при нас се оказа, че днешния ден няма как да бъде ползван за подаване на заявление, защото ще ни връчат документите утре и то на обяд. Нямам вече нерви  ooooh!

# 241
# 242
  • София
ПОследно, кога излизаше резултатът от 1 класиране? На 24 или на 25?

# 243
  • София
ПОследно, кога излизаше резултатът от 1 класиране? На 24 или на 25?

Пише, че до 24, значи предполагам, че на 24 в 16:30(в някои градове излезе с 1-2 часа по-рано)
Ако не съм права да ме поправи някой

# 244
ВЕСЕЛА ВАКАНЦИЯ!
КЪСМЕТ  Flowers Four Leaf Clover и на 24 юни - ПРИЕМ ПО ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ!

# 245
  • София
10х Simple Smile
Аз понеже на 25 и 26 няма да съм в Сф:), та изтръпнах, като се сетих, че може да излязат на 25.

# 246
  • София

Благодаря ти, Цвете!
Хич не се сетих да надзърна в сайта, макар да знам, че е много хубав.
Много се надявам да сме в списъка на класираните - балът е 34, 9..
Имаш ли впечатления как се учи френски като втори чужд, защото имам добри отзиви само за португалски. Grinning
[/quote]

За френския не мога в момента да ти отговоря, дъщеря ми е с английски, а и сега завършва 8ми клас и още не е наясно (от личен опит). Но пък мога да я поразпитам, тя има доста приятелки вече от френските. Миналата година френската паралелка беше с най-високия бал, но твоя е достатъчно висок. Вътре си според мен още на първото раздаване. Успех!

# 247
  • София
ВЕСЕЛА ВАКАНЦИЯ!
КЪСМЕТ  Flowers Four Leaf Clover и на 24 юни - ПРИЕМ ПО ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ!

Не знам дали ще почивам докато не се запишем Wink, но се присъединявам се към пожеланието!!!  bouquet

Благодаря ти, Цвете!
Хич не се сетих да надзърна в сайта, макар да знам, че е много хубав.
Много се надявам да сме в списъка на класираните - балът е 34, 9..
Имаш ли впечатления как се учи френски като втори чужд, защото имам добри отзиви само за португалски. Grinning

За френския не мога в момента да ти отговоря, дъщеря ми е с английски, а и сега завършва 8ми клас и още не е наясно (от личен опит). Но пък мога да я поразпитам, тя има доста приятелки вече от френските. Миналата година френската паралелка беше с най-високия бал, но твоя е достатъчно висок. Вътре си според мен още на първото раздаване. Успех!
[/quote]

За 164 говорите, нали?
За френската имаме приятелка - с много добро впечатление, но от преди 5 години!

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 12:00 от AnMary

# 248
Дали ще ги качат някъде в нета, или всеки ден трябва да ходя до училището, където ще кандидатствам  Laughing

# 249
Dorothy, Already, да не сте посмели да ни оставите!   Hug  bouquet  bouquet

Хайде, момичета и момчета, успешно подреждане!

# 250
Мами, чета, чета и все разни въпроси ми се въртят. Прочетох по-горе, че трябва да представим и копия от удостоверенията. Това така ли е? Освен това нови ли служебни бележки ще се раздават от МОМН или входящите номера са от старите за изпитите. Заявленията да ги разпечатаме попълнени на компютър, а там ще ни допълнят кодовете и входящите номера на ръка. Детето се притеснява и иска всичко да попълва на ръка. Видях образеца, който сте пратили. Не трябва ли оценките да се пишат до втория десетичен знак, както е дадено в списъците. С думи само отличен и пр. или самите оценки да се пишат. Благодаря и успех на всички.   bouquet Харесва ми това за Наречен  Joy

# 251
  • София
Дали ще ги качат някъде в нета, или всеки ден трябва да ходя до училището, където ще кандидатствам  Laughing
Разбира се, че ги качват в нета. Peace На същия сайт, на който си видяхте оценките, ще видите и класирането си.
Dorothy, Already, да не сте посмели да ни оставите!   Hug  bouquet  bouquet

Хайде, момичета и момчета, успешно подреждане!
Нямааа, та на нас ни е приятно да съпреживяваме тези емоции. След някоя и друга година само, ще сменим ролите. Питания за училищата, вторите езици, профилите и т.н ще задаваме аз, Дороти и Белмекенска за по-малките си екземпляри, а вие ще отговаряте.. Hug

# 252
  • София и там където не се пуши

Белмекенска, точно за чукча си мислех и аз, изпревари ме.  bouquet
:
1. Кодовете се попълват в гнездата! Не от вас!
2. Медицинско се взима от ЛЛ, бланка за кандидатстване за работа, важи за професионалните гимназии!
3. Статистиките са на сайтовете на РИО - отваряте и четете!
4. Сравненията между ЕГ и МГ са напълно несъстоятелни!
5. Редете желания без оглед на бала, според това какво иска детето!
6. Дали ще се качат или ще паднат баловете, ще видим на 24.06.
7. Когато се отвори нова тема, пишете в нея, а не в която ви попадне.

към често задаваните въпроси прибавям попълнено ПРИМЕРНО заявление.

http://tranz.it/load.php?id=TEebNRLP0KmJqkfV879308

Правете си копие на удостоверението, копието оставя в гнездото, оригиналът при записването в училище  - да добавя.

При проверка на резултатите, да кажат миналогодишните мами, при нас номера беше един и същ, но все пак ние кандидатствахме първо в гнездата и после изпит.

# 253
  • София
Мами, чета, чета и все разни въпроси ми се въртят. Прочетох по-горе, че трябва да представим и копия от удостоверенията. Това така ли е? Освен това нови ли служебни бележки ще се раздават от МОМН или входящите номера са от старите за изпитите. Заявленията да ги разпечатаме попълнени на компютър, а там ще ни допълнят кодовете и входящите номера на ръка. Детето се притеснява и иска всичко да попълва на ръка. Видях образеца, който сте пратили. Не трябва ли оценките да се пишат до втория десетичен знак, както е дадено в списъците. С думи само отличен и пр. или самите оценки да се пишат. Благодаря и успех на всички.   bouquet Харесва ми това за Наречен  Joy
Копие от удостоверението остава в гнездото.Оригиналът си го взимате, тъй като той ще ви трябва при записването в училище. Бележката не е старата,  друга е, тъй като в случая не става дума за входящите номера, а за официалното отразяване на двете изпитни оценки в нея. За кодовете вече се уточни, че се попълват от служителите в гнездото. Иначе входящият номер си остава същият.

# 254
Едно въпросче - заявленията ги има по училищата-гнезда или трябва допълнително да си гу купуваме или печатим??
Мерси предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт