Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 092
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
  • дълбоката провинция
Dorothy, в гнездото - не,  в новото училище се представят.

# 376
  • София
Аз все тюхках, че се притеснявам, че мога да объркам нещо.
Най-накрая мъжът ми не извържа и отиде сега с Миленка да подават документите Mr. Green

# 377
  • София и там където не се пуши
Аз все тюхках, че се притеснявам, че мога да объркам нещо.
Най-накрая мъжът ми не извържа и отиде сега с Миленка да подават документите Mr. Green

Joy   Joy Joy Joy Joy Joy така е най-добре, сега ако той сбърка нещо ще му пилиш на главата.

За характеристиките и аз питах - евентуално в училище, но и това не било сигурно.

# 378
  • София
Аз на всеки случай накарах ги да вземат характеристиката, знам, че не трябва, ама...

# 379
Dorothy, в гнездото - не,  в новото училище се представят.

Утре ще подавам документи, от гнездото ми казаха, че им трябва копие на медицинското, а оригиналът при записване в училището. Искам да прочета нормативно къде го пише, в Регалия гледах, в МОМН, нищо не открих.

От регионалния инспекторат ми казаха, че трябва да се подаде медицинско при подаване на заявление.

# 380
  • дълбоката провинция
Dorothy, в гнездото - не,  в новото училище се представят.

Утре ще подавам документи, от гнездото ми казаха, че им трябва копие на медицинското, а оригиналът при записване в училището. Искам да прочета нормативно къде го пише, в Регалия гледах, в МОМН, нищо не открих.

говоря за характеристиката

# 381
  • София и там където не се пуши
Dorothy, в гнездото - не,  в новото училище се представят.

jof погрешно си цитирала - пишем за характеристиката.

За медицинското все повтарям трябва да, но дали копие, подробности, - проверявайте - ние само подсказваме.

# 382
  • София
Върна се детето.
Имаше голяма организация, 7 маси , помогнали със всичко, били са любезни.

# 383
Здравейте мами! Пожелавам успех на децата Ви и да ги приемат още на първото желание. Пише Ви притеснена майка на седмокласничка. С дъщеря ми вчера подадохме документите-всичко точно, но забравихме да напишем датата и градът на служебната бележка с оценките. Знаете ли дали това ще ни направи проблем? Ние искаме да ни приемат в НТБГ-балът ни стига. Ще ни кажете ли някакви отзиви относно това училище? Видях, че пишете за характеристики-в нашето училище не са им дали и няма изгледи да го направят. Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 09:57 от anna16

# 384
  • София
anna16 мога те посъветвам да се обадиш в гнездото или да отидеш до там най-добре за да си сигурна,че няма да имаш проблем.
За училището не мога да споделя отзиви,но чета,че е една от предпочитаните професионални гимназии.

Да попитам за характеристиките-нашата е запечатана в плик без печат.Искам да я прочета,макар да съм сигурна какво пише вътре.Дали ще бъде проблем?

# 385
Забравих да напиша, че гнездото, в което подадохме документите е нейното училище, в което учи в момента.

# 386
Али, чети смело, изобщо не се тревожи за плика.

# 387
  • София
Забравих да напиша, че гнездото, в което подадохме документите е нейното училище, в което учи в момента.

Ами още по-добре.Вероятно е на удобно място,познаваш учителите,които са приели заявлението,иди и говори с тях.Друг варинат е да се обадиш в РИО на съответния град.
Честно казано не ми се вярва да има проблем.Нали са ти дали документ,който удостоверява,че си подала заявление.А и самото заявление се отнася за училища,които са на територията на съответното РИО.Например в Пловдив не можеш да подадеш документи за училище в София.

# 388
  • София

Да попитам за характеристиките-нашата е запечатана в плик без печат.Искам да я прочета,макар да съм сигурна какво пише вътре.Дали ще бъде проблем?

Ама нали тези характеристики са, за да знаеш детето ти какво представлява в у-ще? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Още повече, че тя трябваше да се получи лично от родител и той да се разпише на втория екземпляр, който остава в у-щето??  newsm78 newsm78 Какви са тези печати ... пликове ....

# 389
  • София
Али, чети смело, изобщо не се тревожи за плика.

Thinking Уфф, като чета - запечатани пликове, пък печати, пък чудеса потайни и ... почвам аз пък да се тревожа, че въобще нямаме плик!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт