Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 070
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
  • Там, където ме обичат
Момичета, не можах да изчета всичко в темата, затова моля да ме извините, ако въпроса ми се повтаря. Чух, че втора АЕГ се местят от септември в нова сграда. Мястото е много удобно като транспорт, но дали ще успеят дотогава? Дали това ще повлияе на бала им тази година?

# 541
Да, местят се. Само не мога да ти потвърдя, дали ще е от септември още. Предполагам, че няма да искат от самото училище да карат няколко месеца на старото място, пък после на новото и ще направят всичко възможно да е още от септември. На моето момиче, най-добрата приятелка от предното училище сега е там 8ми клас и току що я питахме - казали са им, че ще се местят догодина (демек следващата учебна година), но не се ангажира да каже точна дата, просто защото така са им казали и на тях. На мен лично, хич не ми беше "симпатично" сегашното им местоположение, а може би и има и други като мен, на които новото място им изглежда доста по-добро и това може да промени много в положителна посока желанията:)

# 542
  • София
Момичета, не можах да изчета всичко в темата, затова моля да ме извините, ако въпроса ми се повтаря. Чух, че втора АЕГ се местят от септември в нова сграда. Мястото е много удобно като транспорт, но дали ще успеят дотогава? Дали това ще повлияе на бала им тази година?

foxysilver, Дъщеря ми е във 2АЕГ. Още в началото на втори срок ни обявиха официално за това преместване. Тогава се завършваше ремонта на сградата в Стрелбище и поне засега няма сигнали, че няма да успеят.  Peace

Много е интересен въпросът ти за повлияване на бала. Имаш предвид нагоре, нали? Аз мисля така: за тази година едва ли ще окаже особено влияние това, тъй като много от кандидатстващите не знаят за преместването - мисля, че в сайта им това не е отбелязано. А нататък, през следващите години, възможно е и да има покачване на бала. Но това зависи изцяло от училището, не от мястото му! Удивих се колко много хора (и родители, и ученици, и учители!) са недоволни от преместването и врънкаха: "Ама как може така, сега на децата от Люлин и Надежда къде им остава да учат?!? "  Не можело да пътуват толкова много и т.н. За мен пътят не е проблем, дори напротив: аз смятам, че дете, още повече тийн, който учи интензивно и има поставени множество задачи, е добре да пътува по 2 часа на ден, защото така мозъкът разпуска изцяло и се избягва пренатоварване, плюс това спомага за по-добро съсредоточаване вкъщи. За нас досега това беше плюс! Но тъй като живеем близо до новото място на 2АЕГ, от тази ми гледна точка ще ни е по-неудобно.

Относно бала и "материала", надявам се 2АЕГ да цели с преместването си да повдигне И нивото си. Някои учители имат нужда от откровена смяна. Така ми прозвуча, сякаш самите учители се отказваха да пътуват толкова. Тези, които не харесвам, де  Laughing А учителите, които се стараят и милеят за обучението, те на първо място поставят изградения учебен механизъм и резултатите, които виждат. Предполагам, че за тях пътят може да бъде неудобство, но не и пречка да продължат напред  Peace

# 543
  • София
Сандалка, и ние ще пшишем 2АЕГ на 3 място от училищета.
Не мисля, че арзстоянието е чак такава пречка. И ние живеем в Надежда, ама и аз всеки ден трамбовам до Гоце Делчев  Laughing
Няма идеално работно място, но си мисля, че си залужава пътят, заради готините деца Simple Smile

# 544
Действително при подаване на заявленията се оставят копия от другите документи според желанията за прием. Ако настояват да ви вземат оригинал на документ, поискайте да напишат на копието ви, че оригиналът е приет на еди коя си дата от еди кой си служител и да се подпише. Предполагам, че при тази ситуация няма да спорят с вас и ще приемат копието. Ако вече са го взели, доколкото разбирам, върнете се и потърсете същата служителка, като я помолите за горното...  Rolling Eyes Надявам се, че ще проявят разбиране  Praynig

# 545
   Има ли кандидати за Търговско-банковата гимназия? Ние май ще избираме между Търг. банковата и финансово-стопанската. Но чувам различни мнения и се двоумим.
Ми аз лично, не виждам разлика. Ако питаш едните, те са велики, ако питаш другите те.

Медицинско да не забравиш.

По просторна сграда НТБГ, по аристократична НФСГ. Аз съм учила и в двете сгради. Бяхме в една и после ни преместиха в новата. Гледам НТБГ има доста изяви в чужбина.
На нас ни издадоха "Здравна профилактична карта" - нещо като картонче, сгунато надве. Купува се от книжарница и се попълва, подписва и подпечатва от личния лекар на детето.

# 546
  • София и там където не се пуши
  Има ли кандидати за Търговско-банковата гимназия? Ние май ще избираме между Търг. банковата и финансово-стопанската. Но чувам различни мнения и се двоумим.
Ми аз лично, не виждам разлика. Ако питаш едните, те са велики, ако питаш другите те.

Медицинско да не забравиш.

По просторна сграда НТБГ, по аристократична НФСГ. Аз съм учила и в двете сгради. Бяхме в една и после ни преместиха в новата. Гледам НТБГ има доста изяви в чужбина.
На нас ни издадоха "Здравна профилактична карта" - нещо като картонче, сгунато надве. Купува се от книжарница и се попълва, подписва и подпечатва от личния лекар на детето.

Стой малко - приеха ли ви го, защото непрекъснато говорим, че формуляра за техникумите трябва да е като за започване на работа - такова медицинско.

Тези здравно-профилактични карти, са за всички останали паралелки. Те се носят на 15 септември в новото училище.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 14:17 от Dorothy

# 547
Благодаря за отговорите на

forttuna
Dorothy

bouquet   bouquet

Наистина ще пътувам по-спокойно  Laughing Sunglasses

# 548
Е, това е. При нас възникна голям проблем. Отиваме днес с детето да пуснем документите и забравихме да се подпише. На заявлението има подпис само от родителя. След 1ч. се върнахме, но се оказа,че вече са предали документите, но ни успокоиха, че няма проблем.
Няма, няма, ама аз до 26-ти как да спя и ако не го класират.

# 549
six sense наистина няма проблем, дори да не сте сложили нито един подпис.

# 550
Имам едно такова чудене Thinking дали според вас има вероятност да побликуват класирането по-рано от 24ти? А ако е на 24ти след обяд ли ще е?Simple Smile

# 551
six sense наистина няма проблем, дори да не сте сложили нито един подпис.
Благодаря за успокоението, но това сигурно ли е. Защото ако няма никакъв подпис, то тогава какво заявление е подадено?
Ох, незнам докато не излезе това класиране няма да мога да спя. Детето цяла година ходи на уроци - събота по БЕЛ, в неделя - по математика, а аз накрая да проваля нещата. Просто не мога да си го простя.

# 552
 Jayshree -  Работят хората и веднага въвеждат. Назад Ия точно тава писа. Ако успеят ще пуснат веднага..

six sense нали прочете назад, че при Ия е имало грешка и са я викнали да я корегира. Ако толкова подписа им е проблем, ще те викнат, бъди сигурна.

Ия извинявай, че толкова те цитирам.   bouquet

# 553
  • София
six sense, няма никакъв проблем, спокойно Simple Smile

# 554
Дороти, една паралелка се закрива, не сле 1-во, а след 2-ро класиране, при положение, че след 2-ро не е попълнила 18 места.
Добре, какво става тогава с вече приетите деца? Дават ли им някаква друга възможност? Нашето трето желание е география и информатика с немски. Знам, че през последните 3-4 години веднъж или два пъти паралелката е "падала" заради малко ученици. Явно децата с висок бал избират подобен профил, но с английски, а тези с нисък не я пишат, защото смятат, че няма да се класират за там.

Общи условия

Активация на акаунт