Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 070
  • 714
  •   1
Отговори
# 360
  • София и там където не се пуши
Да днес една мама, учителка, която синът и тя временно са в провинцията и ще ми прати документите да им ги подам, точно това ми обясняваше, че не било редно да дават така характеристиките, както са я дали на синът и и затова ще ми прати плик за всеки случай.

# 361
   Има ли кандидати за Търговско-банковата гимназия? Ние май ще избираме между Търг. банковата и финансово-стопанската. Но чувам различни мнения и се двоумим.

# 362
   Има ли кандидати за Търговско-банковата гимназия? Ние май ще избираме между Търг. банковата и финансово-стопанската. Но чувам различни мнения и се двоумим.
Ми аз лично, не виждам разлика. Ако питаш едните, те са велики, ако питаш другите те.

Медицинско да не забравиш.

По просторна сграда НТБГ, по аристократична НФСГ. Аз съм учила и в двете сгради. Бяхме в една и после ни преместиха в новата. Гледам НТБГ има доста изяви в чужбина.

# 363
  • София
Моля някой да ми каже нормално ли е характеристиката на детето да е в залепен плик, с печати на гърба /да не би да го отворим и да я поправим???/, така са ги дали в нашето училище и казали на децата да не ги отварят. Вие разказвате, че сте видели вашите, а нашият запечатан плик ме учудва много...
И нашата характеристика е в запечатан плик и уж не трябвало да се отваря.Много странно ми се стори. newsm78

# 364
нашата характеристика не мога да я намеря...ужас....дадоха ни ги прееди два месеца и къде съм я забутала незнам  newsm78...трябва да моля за нова ли?  много интересното е,че на малкия със свидетелството дадоха втора , а на каката- не ?

# 365
На характеристиката трябвало да има подпис и печат. Каката да не е затрила нещо  newsm78.

# 366
  • София
На характеристиката трябвало да има подпис и печат. Каката да не е затрила нещо  newsm78.

Нашият плик е запечатан без печат върху него.Тази характеристика за новото училище ли е?Нещо ми се губи този момент...

# 367
Само да уточня - в нашето заявление има следната забележка:
5. При несъответствие между текста на пълното наименование на училището, профила или специалността от професията и на кода, водещ е текстът!

# 368

Нашият плик е запечатан без печат върху него.Тази характеристика за новото училище ли е?Нещо ми се губи този момент...

Значи, доколкото разбирам, дори не е задължително да е в плик. Просто коментирам, а този печат имам предвид, че трябва да е върху характеристиката, а след като е запечатан, според мен не бива да се тревожиш за нищо.

# 369
  • София
Какви са тез щурутии! Тези х-ки да не би да са държавна тайна?
Аз вчера най-спокойно си я прочетох, още повече че пликът не беше залепен, а и класната в него освен х-та беше сложила и бележника.

# 370
  • София
Ох, Божеее! А нашата дори не е и в плик - просто хвърчащ лист! Laughing Laughing

# 371
  • дълбоката провинция
две години подред (откакто въведоха характеристиките) подписвам характеристика - при нас се издава  в два екземпляра, с изходящ номер, подпис на директор, на класен ръководител и на родител. Чета и, ако съм съгласна, тогава подписвам и връщам единия екземпляр за училището. Не знам как е по закон, но знам, ч е всяко училище има някаква самостоятелност при издаването на характеристики, така че е нормално да споделяме различни практики. Но, не ми се вижда много в реда на нещата да не можете да прочетете характеристиката на детето си, много ми е комунистическо...

# 372
Ми аз лично, не виждам разлика. Ако питаш едните, те са велики, ако питаш другите те.

Медицинско да не забравиш.

По просторна сграда НТБГ, по аристократична НФСГ. Аз съм учила и в двете сгради. Бяхме в една и после ни преместиха в новата. Гледам НТБГ има доста изяви в чужбина.

Не знам за медицинско-при подаването на заявлението ли трябва да се представи? Какво да кажа на личната лекарка-какво медицинско ми трябва-какъв формуляр е нужен или тя знае? На нашата характеристика има само подпис, а печат липсва.

# 373
Здравейте,

със сина празнувахме края на годината - оценки, медали и т.н. Simple Smile
скромен като татко си ...

Имам въпрос. Ако квестора сбърка кода на при попълване на желанията. Кое е определящото - написаното с думи или кода? Simple Smile

Определящото е написаното с думи. Ще имаш възможност и да упражниш контрол,  като следиш и слушаш кой код се диктува срещу изписаната паралелката.

Успех!

Любопитно ми е да разбера, къде ще учат синовете на умните татковци Simple Smile

# 374

Не знам за медицинско-при подаването на заявлението ли трябва да се представи? Какво да кажа на личната лекарка-какво медицинско ми трябва-какъв формуляр е нужен или тя знае? На нашата характеристика има само подпис, а печат липсва.

Знам си аз да повтарям - вчера го обсъждахме. Опитните мами казаха, такова като при започване на работа и да при подаване в гнездото. Такъв тип с много печати.  Най-добре обади се в гимназията или в гнездото. Със сигурност трябва.

А тези характеристики, за какво са  newsm78 . Дават се в новото училище ли  newsm78 . Логически погледнато, не би трябвало да трябват за гнездото.

Общи условия

Активация на акаунт