Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 075
  • 714
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Тези призове зависят от училището.
 При нас всяка година се дават грамоти на пълните отличници, независимо кой клас са завършили.

# 331
  • София
Тези призове зависят от училището.
 При нас всяка година се дават грамоти на пълните отличници, независимо кой клас са завършили.
И в основното на дъщеря ми се даваха грамоти за пълно отличие във всеки клас, но медалът е еднократен и  е сборно за трите прогимназиални години.  Grinning

# 332
Излезнаха резултатите от изпита за ТУЕС:

http://www.elsys-bg.org/admission/admission2011/math-exam/

# 333
....От известно време си говорим с дъщерята за нейните желания, тя тепърва ще бъде 4-ти клас обаче. Рано ли е според вас да мислим за кандидатстване след 7ми клас? И ако все пак не, то бихте ли ме насочили към някое училище, в което има профил дигитални технологии или нещо подобно? Не можах да намеря нещо близко като профил  Sad

Arayа    bouquet мнооооооооооооого ви е рано!
Остави детето да си почине още 1-2 години, тогава се запътвайте напред назад, но иначе на въпроса ти има няклоко такива училища ( или поне ако аз правилно си интерпретирам Дигитални технологии).
ТУЕС, ЧПГ по Мултимедия, графичен дизайн и анимация ... върти ми се из главата още едно в Дървеница, но не му откривам сайта. Бях се интересувала от тях преди време, но няма много мнения. Пак ти казвам много ви е рано, но най-добре е да отидеш на място и да видиш за какво става дума.

Супер стискам палци форумските деца да са вътре!

# 334
  • София

Даже напоследък, имам лична мисия, когато съм доволна от фирма, услуга, нещо което ми е харесало, да пиша благодарствено писмо, което си е супер искрено, точно защото смятам, че сме много силни, когато трябва да се оплачем от нещо, а не се сещаме да благодарим и кажем добра дума на тези, които са си свършили работата страхотно и са ни зарадвали малко, или много. Така усмихвам и себе си, когато получа обратно писмо, в което хората споделят, как ги е зарадвало моето Simple Smile ееее аз съм си малко лудичка де, ама не ми обръщайте внимание Simple Smile

newsm74  СИ !!!!

Повече хора да си поставят подобни мисии, и светът ще се промени!

Чакам щастливите мами да се хвалят с резултатите в ТУЕС  Peace
На всички останали - късмет, късмет, успех, успех и скоро да почвате с ГОЛЕМИТЕ иконки !!!  newsm44 newsm44 newsm44

# 335
  • Пловдив
Здравейте,

със сина празнувахме края на годината - оценки, медали и т.н. Simple Smile
скромен като татко си ...

Имам въпрос. Ако квестора сбърка кода на при попълване на желанията. Кое е определящото - написаното с думи или кода? Simple Smile

# 336
Медал имаме, но удостоверение - не....

Какъв медал? На състезание ли сте били сега в края на годината?
Предполагам, че медал за отличен успех.Получава го всяко дете, завършило 5, 6 и 7 клас с пълна шестица.

За пръв път чувам. На нас не са ни дали.

# 337
  • София и там където не се пуши
Моят син като беше в 107-мо също дадоха на децата, които и трите години са имали 6.

# 338
  • София
Здравейте,

със сина празнувахме края на годината - оценки, медали и т.н. Simple Smile
скромен като татко си ...

Имам въпрос. Ако квестора сбърка кода на при попълване на желанията. Кое е определящото - написаното с думи или кода? Simple Smile

tatiVladi, поне миналата година важеше кодът. Имаше по тв репортаж за едно момченце от Велинград, което го приели в Пазарджик поради объркан код. Или обратното, но няма значение.
Затова, никак, ама никак не пречи самият родител любезно да се надвеси над главите на записващите кода (те са винаги двама човека - единият пита, другият диктува кодовете) и мълчаливо да проверява в своята листа. Ако забележи грешка, да се обади.

Честито и за медалите, и за оценките!  Peace Радост си е!

Черна станция, и на нас не са давали медали, ама яяяя, да не сме за едните медали бе!  Mr. Green

# 339
  • София
Много се извинявам, че пак нахълтвам  Embarassed От известно време си говорим с дъщерята за нейните желания, тя тепърва ще бъде 4-ти клас обаче. Рано ли е според вас да мислим за кандидатстване след 7ми клас? И ако все пак не, то бихте ли ме насочили към някое училище, в което има профил дигитални технологии или нещо подобно? Не можах да намеря нещо близко като профил  Sad

Araya според мен е рано още.Остави детето да си почине.Моето дете например преди три години имаше интерес в една област.Днес три години по-късно,макар да е съхранило старите си интереси,има интереси и ще кандидатства в съвсем друга област.

LadyA честит Ви медал!

Черна Станция вероятно всяко училище си има практика дали да раздава медали или не.Сигурно вашето в Чирпан не е раздавало и предните години,затова дъщеря ти не се е сдобила с такъв.

tativladi определящо е написаното с думи.

# 340
  • София
Няма ли кандидати за ТУЕС да се похвалят? newsm78 newsm78 newsm78

# 341
Резултат от изпит ТУЕС 5,50 ; Бал 44,139 . Сега започва голямото чудене СМГ или ТУЕС Thinking.

# 342
  • София
Резултат от изпит ТУЕС 5,50 ; Бал 44,139 . Сега започва голямото чудене СМГ или ТУЕС Thinking.

БРАВООООО! newsm10
По-добре да се чудите, отколкото да не ви стига бала за никъде! Успех с избора!

# 343
LadyA честит Ви медал!

Черна Станция вероятно всяко училище си има практика дали да раздава медали или не.Сигурно вашето в Чирпан не е раздавало и предните години,затова дъщеря ти не се е сдобила с такъв.

И в нашето училище няма медали, но има грамоти и завършилите с отлични оценки деца ги  получават с похвали пред цялото училище.  Peace

Честито и голямо БРАВО!
Не ви завиждам за избора пред, който сте изправени!
Наистина не бих могла да посоча, кое е по-доброто от двете училища - просто всяко има специфика, трябва сериозно да отсеете какво и как иска да прави занапред младежа.  Peace
Ще ми е интересно, какво сте решили на финала.

# 344
  • Бургас
Ние в Бургас (ама наистина Бургас) също не сме имали медали през трите години, само грамоти за отличен успех. В пети клас, като зайци, имаха ленти с надпис ОТЛИЧНИК.

Общи условия

Активация на акаунт