Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 161
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро мамита Hug!
Дивчо се опитва да спи,а мама си цъка на лаптопа!

И аз ги попривърших пюретата ама имам един пащърнак ще го дам него и това е,или да взема да пробвам и аз да намачкам картофа както казвате   chefще видя!Вие по колко пъти давате пюре аз понеже все още давам само на обяд и се чудя от кога да почвам и следобед плодче  newsm78

Стокето са много хубави,но нямахме възможност да вземем Peace

# 646
Zelda да не останем само двете днес .Беше ли на обиколка около блока, че аз още се чудя , хем не е за дълъг ръкав, хем не е за къс  newsm78

# 647
Здравейте мами,
Да почерпим, че ставаме на 4 месеца днес  Heart Eyes
Пирожки с айранче и ...малко лятна почерпка за разкош Simple Smile

Пловдивчанки, днес ще се отвеем направо Mr. Green
Отивам, че месечинковеца мрънка

# 648
Наистина много лош вятър има! Какво ще правим??? Ще го отлагаме ли?

# 649
Един бърз отчет - пюрето стна страхотно/само дано и малчо мисли така, ше видим в 12... Mr. Green/, направих го д джаждата, не с пасатор, цакатра е да се намачка веднага щом се махне от котлона, чисто топло, и не само се мачка, ами и се разбива, все едно яйца разбиваме.../дали го обясних правилно... newsm78 в смисъл - не само нагоре-надолу джаджата, ами и си се "бие" все едно... Peace/, добавих малко АМ , но сухо,щото си имаше водичка от варенето, после като стане време за ядене ше сложа и малко направено АМ и мангото и - лапай маме  Mr. Green Ако ли пък не ще е  - лапай мамо...Simple Smile

# 650
ами и аз не знам какво да правим, ако го отложим да не би да остане някой недоразбрал, от друга страна пък ако не става за разходка .. ама сме едни късметлийки

# 651
Миленка, картофчето беше обелено нали. Защото, ако е цяло с обелката и си го варила така във водата отива соланин, който е вреден  Hug Да кажеш мнението на синчето за пюрето  Party

Ние пък с Бобо ще ядем следобяд ябълка  Party Sunglasses

допълнителните иконки ми се отварят само на големия компютър, от лаптопчето изобщо не се отварят  Thinking незнам защо, но благодаря   bouquet

# 652
Миленка, картофчето беше обелено нали.

да, обеленко беше  Peace Ето малко рецепти, на които попаднах за бебета до 1 годинка  Peace

http://www.zadecata.com/vkuhniata/Recepti/RB1g.htm

# 653
Честито на месечинковците днес!

Мами, по колко време съхранявате преварената вода?
Нали се запасявам за из път - купих минерална вода заради шишетата, да са чисти и нови, но се чудя от кога да почна да преварявам.  newsm78

# 654
Ако имаме тел на Софи и Ели, както и Зелда май можем да отложим. То иначе трябва вътре само да стоим и хич няма да е разходка  Confused
Какво ли правят Надето и Борянка, дано са добре  Hug

# 655
Zelda до преди малко беше на балкона.Ако не се появи пак мога да и звънна.На другите нямям телефон.Наистина няма смисъл май за днес  Cry

# 656
Здравейте,
 тук духа ....стоим си вкъщи
Лятна количка няма да вземам...мисля като Евредика за голфчето  Mr. Green

Светле-напомняш ми за първата бременност с баткото,бях така като теб ....ама с втори номер ЙОК нещо не се получава newsm78. Супер са ти дечицата а и ти си прекрасна майка Simple Smile

Еспинозка-добре дошли у дома Simple Smile

много ми е минорно днес...заради мрачното време може би
Качвам снимки от вчера в ФБ ако му се гледа на някой моляяяяяя

# 657
Мами, какво ще кажете да насрочим друг ден и час за среща, че така стоим в неведение?

# 658
Софи има моя тел. номер. Дано се обади или влезе да види!
ОТЛАГАМЕ ПЛОВДИВСКАТА СРЕЩА ПОРАДИ СИЛНИЯ ВЯТЪР!

# 659
Ако искате утре по същото време . Оспамихме темата тук, да ни прощават другите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт