Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 164
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • Mostly in my mind
Светле, къде го скри тоя корем ?  #Crazyя, кажи каква е тайната  Mr. Green

# 631
Добро утро! Какъв е този вятър, какво е това чудо?
И аз много се съмнявам , че Светла нещо ни менти , че е раждала.  И не е само тя...А Bugaboo са най-страхотните детски колички и ако имаме момиченце някой ден ще си изпрося едно Cameleon-че розовичко или червеничко  Flutter
Мерси за кафенцето!Отивам да си направя и аз едно 3 в едно.Цунки

# 632
  • Варна, морето, сините вълни...
Сега я видях тази количка Лена че ми беше интересно. Е изобщо не ми харесва, много е груба нещо. за толкова пари Стокето по ми харесва. Макар че и 2те не бих си взела, те да не са позлатени ooooh! плата и железата им не струват и 1/4 от парите които е ooooh! Ама както и да е де  Peace Поне да ми харесваше Simple Smile

Мъжете спят, аз снощи наготвих и ще полегна и аз, че нчма какво да правя Crossing Arms

# 633
Светле, къде го скри тоя корем ?  #Crazyя, кажи каква е тайната  Mr. Green
Я па ти...На теб да не би да ти личи.?? Mr. Green

А сега, Добро утро.
Стани, мерси за кафенцето.Взимам си с кеф и чакам бати да се събуди да ходим до педката да каже,че сме здрави вече.  Simple Smile Бебо е буден и врещи нещо в другата стая... Mr. Green
Ели, не мисля че е рано за лятна количка,стига да си има пълно легнало.  Peace Ама за лятна количка толкова пари... Whistling Ти си знаеш разбира се.
Лори, трябва ли да имам ЛС?  newsm78

# 634
Добър ден!
Лятна количка незнам дали да вземам,нашата е комбинирана,ще помисля още.
Обича да стои полуседнала,също я слагам в мен седнала за кратко,обича права,като е по корем прави опити за пълзене.Много се набира,сигурно вече от месец си поддържа коремните мускули,почти успява да седне сама.
Ако знаете тук какъв е кефффф-от посреднощ вали дъжд и е супер прохладно,дано още малко да повали  Praynig
Засега толкова!
Лека и прохладна седмица на всички  bowuu

# 635
ПЛОВДИВВЧАНКИ, ОСТАВА СРЕЩАТА ЗА 13.00 ЧАСА ПРЕД МОЛ ПЛОВДИВ, НАЛИ ? АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ПРАТИ ТЕЛЕФОН НА ЛС ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ   Hug

# 636
Добро утро,
И повече да не сте качили такива снимки на слаби жени рано сутрин, че самочувствието ми падна под нулата Crossing Arms (шегувам се) Светле, много добре изглеждаш, направо си супер Hug
Ама какви са тия колички за по 500-600 и 1000 лв, аз ще си купя голф за тия пари и ще си возя детето в него Joy
Честито на месечинките днес  love001
Май няма да излизаме скоро, какъв вятър духа ooooh!

# 637
Пратих номер Hug
Много гаден вятър изглежда навън Crossing Arms Идея си нямам как да го облека в такова време. Сега ще направим кръгче около блока да видим.
Цунки от нас и до скоро на Филебилийки Mr. Green

# 638
Забравих да питам мамите от Пловдив...Ако ми се наложи да остана другата седмица, мога ли да качвам количката в градския транспорт?

# 639
Аз да ви почерпя с една песничка и после ще пиша, че Свинчо е гладен.  Wink

# 640
добро утро, ние се опитахме да излезнем с Бобо, но разходката беше 25 минути. Такъв вятър има пък иначе слънчевко.
Ади, как да имаш лс, като ме домързя вчера вечерта да пиша  Blush ей сега ще имаш  Hug

Светлето си знаем  тъничка и кпраасивичка bouquet Двата бонбона пък са ти толкова сладурски  Heart Eyes

Сложих за Бобо тиквички в уреда за пара, та да видим какво ще излезне.

Стоккето-дааа златна ми е количката. Грам не съжалявам, дори и за миг за парите дадени за нея. Толкова ми е удобна, лекичка-упората е много добра и взима цялата тежест и е най-маневрената количка на света. Пък и моята не е най-новия модел. Е разказахме й играта с Бобо през лунните пътища, ама  Whistling
 Хайде хубав ден с много усмивчици по личицата на малките заьовци  Hug
а къде е Бобчо  Thinking

# 641
Мими, на мен Bugaboo-то много ми харесват, защото са направени с мисъл за детето и може да се ползва и с по-голямо дете„ а Стокке-то са по-скоро за мама. Преди година си побутах едно и от тогава ме кефи , а и много ми я хвалят зад океана. А че нашите пътища и тротоари са безумни и свръх неподходящи за толково фенси колички-спор няма  ooooh! То едва едно дете ще отгледаш преди да се разпаднат гуми, железа...а бе абсурдно си е тука , ама си е наше  Hug

Моето дете не спира за минута- ако не е отслабнал мноооого ще се изненадам...
Пловдивските мами да си забавлявате  и да не ви отвее вятъра нанякъде!

# 642
аааа Стоккето не е само за мама. Онзи ден разревахме едно дете в парка, точно годинка по-голямо от бобчето. Малкото излезнало с една триколка с мамата си, обаче нещеш ли си разпозна количката в нашата-затичва се то ухилено и нещеш ли обаче вижда Бобо да спи доволно вътре-еее няма такъв рев... hahaha кой знае какво си е мислило-това защо ми спи в количката  hahaha
Супер удобни са-детето всичко вижда, на една ръка разстояние от мама, абе нахвалих си яко количката  hahaha
аааа е  :Cameleon /айде ще я копна/, love: виждала съм розовка  Heart Eyes е прекрасна е. Супер возилото на Бенджи и тя е  Heart Eyes

Ади имаш лс  Hug

# 643
Хай милички  Hug

Днес май няма да се излиза...и при нас духа много силно, направо студен вятър, а иначе е слънчево... Sunglasses

Аз съм сложила картофчета да се варят, ама пусто съм попривършила пюретата , за да смеся с нещо, имам само запичащи, а не ми се рискува, че той картофа си е достатъчно стягащ и затова Иван ще яде картоф с манго... hahaha МИ кво пък...

Днеска  дойде поръчката, дето направих на шега  петък от един магазин във Варна, ето линка:

http://kangaroobg.com/index.php/cart/

Е много сладурски неща, пак ше поръчам нещо , доставката за над 30 лева е фрии  Peace

Светлето какво и се чудите - тя и през бременноста си беше фина мацка, не като... Rolling Eyes

Ели , душко, как ще дадеш толко пари за лятна количка, не се излагай, те са за по стотина лева някъде нормално, все пак ше я ползваш още има-няма 2-3 месеца, догодина я седи в нея, я не  Peace Плюс това сега масово като станат годинка им вземат от тея триколките със сенник, дето мама ги бута с дръжка  Peace

Моя иначе откак се обръща е неща страшно... ooooh! Само се търкаля , през нощта в какви пози само застава на спалнята, редовно се събуждам с някое краче в носа  hahaha, а той - напречно, главата му някъде си...

Пиятна срещичка на пловдивчанки, тука клюкарките чакаме снимки веднага нали си знаете  Wink

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 10:44 от amidala13

# 644

Аз съм сложила картофчета да се варят, ама пусто съм попривършила пюретата , за да смеся с нещо, имам само запичащи, а не ми се рискува, че той картофа си е достатъчно стягащ и затова Иван ще яде картоф с манго... hahaha МИ кво пък...
  Joy Миленка, много си сладка  Joy ми че кво тъкмо ще му е сладко на Ванката, пък и със сигурност няма да се запече  Hug
В Стара Загора много от мамите си купуват някви супер скъпи лятни колички и което ми е най-странното возят децата от 4-5 месечни в такива до края  newsm78 Като преди това са купили и някоя Пиколино или Галикс Галиани  newsm78 Ми то като на смяташ накрая  newsm78
айде край от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт