Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 188
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна, морето, сините вълни...
Тук съм го повдигнала малко, не е на пълно легнало (което пак е под наклон) обаче той не се е облегнал а се е навел напред  ooooh!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1747727103266&set=a.1 … ype=1&theater

Ади честит рожденник и честита месечинка на Венци Hug

# 616
  • Русе/Germany
Сладуранки, Боби ви моли ако може да пуснете по едно гласче Simple Smile http://www.facebook.com/photo.php?fbid=225717084114568&set=p … ype=1&theater Hug

Аз отивам да спинкам.
Лека на всички и много сладко спящи бебенца

# 617
Софи - добре си дошла  Hug

Снежи - ама разбира се, че ще гласуваме за красивото зайче-байче  Hug

И на нас тиквата май най-най ни се услажда, а и ни действа много добре на коремчето, та гледам всеки ден да присъства в менюто ни/то нали е много разнообразно, ама айде... Laughing/

Ние пък си лочиме вода без проблеми, колкото и да дам си пийва и сам не се отказва... Whistling Така е откакто се е родил, явно си е до дете  PeaceГледам да не минаваме 120-130 мл. на денонощие, то само нощно време като се 'лъжеме" пийваме по 50-60...

Утре го дават малко да поразхлади и от вторник - пак жегички...ще търсим сенчици дебели вече...

Лорита
, само да вметна, че виждам, че ти липсвт онези емоутикончета  Wink - на мен от месеци през Мозилата не ми се отварят също, но през Експлоъра излизат, така че пробвай  Wink

Лекинка от нас, утре с нови силици  Hug

# 618
Добър вечер и от нас  Hug Hug Hug / то работата вече е за приятни сънища  Wink, но .... /

Честити месечинки на малките бебоци, който празнуват днес.
Честит рожденик на Ади. Да ти е жив и здрав.

Аз днес изпратих каката на Бургас с баба си и ходих на погача на една мацка. Леле колко бързо минава времето, Симеон ми се видя много голям след това и ми стана едно мъчно  Sad

За гласуването Много искам да подкрепя бебчетата ви но не виждам бутон "Харесва ми". Може би трябва първо да се хареса определена страница ли какво не знам. Моля някой да ме светне на ЛС.

Днес егати и жегата, направо съм гроги . Лягам и умирам 

# 619
Що не лягам да ме пита човек... Tired

СЕга се ровя в нета за пюрета - ми то има такива хубави комбинации с картоф - картоф с тиква, с карфиол, с пащърнак, със спанак - ми то няма смисъл да ги мъчим с чист  картоф тогава  newsm78

# 620
Добър вечер и от мен. Приспах челядта, изчетох ви и да взема да драсна и аз нЕкой ред преди лягане  Simple Smile.
Снежи, имате и моя глас   Hug
Ади, честити ти рожденик и месечинко, много да те радват и най-вече да са ти здрави!
Софи, добре дошла и ти на родна земя!
Мим, отново страхотен маникюр! Като ти гледам красотите и всеки път се ядосвам, че тука в Царево има три козметични салона на кръст, ама маникюристките им не могат да ти стъпят на малкия пръст. А така ми се ще и на мен нещо по-така на ноктенцата!
Мими джобното, Дани не се надига сам да сяда, но в количката легнал често му доскучава, почва да хленчи и млъква, чак когато го понадигна да клюкари  Laughing.

И Краси иска постоянно или да седи или да е права, държа я в мен леко седнала и в количката от време на време я надигам да клюкари. И правичка я држа, а като има кой да я разнася на ръце е най-щастливото дете, ама и да се разхожда и да наблюдава. Joy
Бендж, ей това все едно аз съм го писала   Joy.

На количката с каката си ползвах пълното легнало положение до последно, включително и през лятото. За мен е много важно да има такова, за да му е удобно на детето да спи в нея. А със зимния кош с Дани бяхме до третия месец - оставихме го в Норге и хич не ни липсва  Wink, джиткаме си тука с Пчеличката и ни е супер (не нашата Пчеличка  Wink, количката е Bugaboo Bee).

Ето и малко плажни снимки от нас  Sunglasses
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/daniel-na-sssvetla.568276.23947975

Лека нощ, мацки  Heart Eyes

# 621
Мнооого сладък ден!
Отивам да си направя спа- то...

Лекинка и сладичка от нас и много цунки гунки!!!

Къде изчезна Дидишончето?

# 622
Май сте прави, че още ни е рано за лятна количка, но аз много съм си харесала тази http://modernobebe.com/product.php?id_product=97  Blush Силно се надявам да има полулегналото положение за което споменахте...
Моя дундьо днеска плака 4 часа...оказа се бъдещо зъбче...  Cry сега имаме колики и зъбни болки...  Shocked
лека и от мен, че все едно са ме били с лопати днеска...

# 623
Софи, добре дошли на трима Ви на родна земя  Hug
След два пъти прочитане на иснструкциите за употреба на уреда ми, викнах милото. МъжО ме обяви за Екс бременлийски мозък.
Вале, радвам се че се писа  Hug
На мен ми липсва тарторът на пчелния кошер. Да вземе да се разпише, че ми е малко пусто без тях с бобъра.

лекинка от нас с Боби от шушулката  Hug

# 624
Здравейте момичета! Да не ни забравите, ей Simple Smile

Не смогвам да пиша, но поне успявам да ви дочета.

Да се похваля, че беб днес се обърна от гръб по корем. Много смешно се извърта, но после не може да се върне обратно - това успява да го прави само на много твърда повърхност.

Чета ви с голям интерес и тих ужас за захранването Simple Smile колко ми е лесно сега...

Хайде лека нощ и спокойни бебоци на всички!

# 625
  • област Варна
Ние се завърнахме. Голям купон беше... особено с малко дете по цял ден по пътищата  Joy . Имаше малко безутешен рев снощи като се прибрахме. Дано днес сутринта сме забравили всичко. Имам 15 страници да изчитам и един куп снимки и клипове да гледам.
Честито на всички с поводи през изминалите три дни и да почерпя за четвъртата ни месечинка със закъснение.

# 626
Добро утро!Хайде поспаланки на кафе и закуска!

Софи,добре дошли на родна земя!
Светле,много сте готини,ама ти въобще раждала ли си?!

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 07:09 от Стани~87

# 627
Привет, момичета!
Събота и неделя не ми остана време да ви попрочета. А и тази седмица явно няма да мога да се включвам, че баткото ми е болнав и ще си е вкъщи.
Честито на месечинките ни от тези дни и днешните.
Целувки на всички  Hug

# 628
  • Варна, морето, сините вълни...
Май сте прави, че още ни е рано за лятна количка, но аз много съм си харесала тази http://modernobebe.com/product.php?id_product=97  Blush Силно се надявам да има полулегналото положение за което споменахте...
Моя дундьо днеска плака 4 часа...оказа се бъдещо зъбче...  Cry сега имаме колики и зъбни болки...  Shocked
лека и от мен, че все едно са ме били с лопати днеска...

Кой каза че било рано за лятна количка newsm78 Ние сме с такава:
още преди да направи 4 месеца. Пълно легнало положение си има, което обаче е малко под наклон, но е идеално Peace
А 500лв. за лятна количка Shocked не са ли малко множко Embarassed

Стани невероятна закуска, веднага си вземам Crazy
Еспинозка вземам и от тортичката за десерт Blush
Светле много хубави снимки, а къде е това?

# 629
  • Sofia
Привет, момичета!

Почивните дни свършиха и аз вече мога да се добера до компютъра. Такива разходки направихме, че чак краката ме болят. Сега като си погледнах къщата, лошо ми стана Sad

Добре дошла на родна земя на Софи.
За малко бях започнала да отварям снимките от албумчетата от публикуваните линкове и сега пак не мога Sad Ще ровя следобед Simple Smile

Лори, това с ЕКСбременлийския мозък при мен е страшно... Такива дивотии върша, че чак се плаша сама от себе си Sad А лошото е, че милото е още по-зле. Ужас...

Пожелавам на всички прохладен ден!!!!

Общи условия

Активация на акаунт