Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 380
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро.
И ние тази сутрин сме от ранобудните - точно в 6,04 се размрънка и ококори. Естествено дадох вода - пи, пи, пи .... и уж задрема, но уви -  за секунди и после до 7ч едно говорене, напяване, чак накрая го взехме при нас на спалнята. Е, сега спи, ама мама не може - щот има да пере, да зарежда съдомиялня .... и да чете форума hahaha.
На болничките ни дечица - бързо да оздравявате, да не се притесняват маминките ви! Ние днес ще ходим май да ни бият ваксините - за последно, дано да няма реакции, че в събота заминаваме на отдих за 1 седмица в Троянско.
Хубав ден на всички!

# 91

Добре бе момичета от Варна няма ли да се засрамите малко всички си правят срещи ... Crossing Arms  Peace
ПП: Да не ме линчувате сега Blush
Ами няма я, аз само си питам от време на време пък никой не ми се връзва Sad
То и кварталните не ми обръщат внимание, пък на няколко пъти си направих устата  Whistling
Та пак да предложа (тъпо и упорито) Фентъзи ще си идва в края на седмицата или началото на другата, какво ще кажете варненки и ние да се организираме за среща  в Морската градина?

Ади, дано малчовци бързо да се оправят, стискам палци  Praynig

Лори, и за Бобчето стискам да не вдига повече температурка, и ти вземи и кажи на тази майка да те предупреждава да му се невиди като нещо не е наред, няма само болести са си предавате я  #Cussing out

# 92
Добро утро и от нас.Боцнаха ни. Cry Бързам да си взема от кафенцето и бягам да се оправям,че да тръгваме към Пловдив. Незнам къде отиваме, ама ще се оправиме... Mr. Green
Боби днес да не вдига темп. и да му минава кашлицата.  PraynigЛори,Венци вчера чак повърна от кашляне, вдигнах да уригне,в тоз момент се напъваше да ака и се закашля... Whistling Добре,че татко му е отряд за бързо реагиране, щото както си спеше,щеше да бъде залят.... hahaha Днес вече ни е влажна кашлицата, надявам се поне на него АБ да помогне.

# 93
Добро утро,мамички!  Hug
Оставила съм малката да ръмжи по корем!От няколко дни се е научила да ръмжи и да се напъва.След малко давам мляко и марш за приказките на ДИСНИ,после мисля да миткам по улиците докато не завали!  Heart Eyes
Топъл и усмихнат ден,от мен и Албена!  Hug  Hug

# 94
Добро утро мамчета прекрасни!
Онзи ден нали всички се засрамихме за готвенето,та аз тази сутрин рано се отчетох с една мусака от тиквички и таратор   chef.Не за друго,но после да мързелувам,доколкото ми позволят девойките! Crazy
Ади,бързо да оздравяват юнаците! Praynig Hug
Лори,Бобчето и той бързо да оздравява и да пребори този вирус! Praynig Hug
Снежи,това легло с рози и този младок направо те приканват отново да си легнеш и не закусил! Laughing

За срещата в четвъртък не обещавам на 100%,но ще се постарая максимално.Нали сме на 30 км от Борисовата и ни е час и нещо с градски транспорт + каката. Crazy

За говоренето в мн.число-и аз се улавям понякога.Какво да направя като по цял ден девойките си вървят с мен като "гербови марки"?!

# 95
Добро утро, любими мои!  Heart Eyes
Аз чакам да ми преведат паричките от НОИ и паля джапанките, че доста неща трябва да напазарувам за Бобо. Цеднах 100мл кърма след като го нахраних и слагам в хладилник да се съхранява за довечера, че ще пробвам да дам Плазмонските бисквити да видим дали ще спи.
Ади, стискам палци малчовците бързо да се оправят и да не ги боцкат повече Hug
Лори, Бобчето да я бори тая ОВИ и да не се разболява повече, а тая несъобразителната мама да я наредиш едно хубаво.
Детенце пее ария в кошарата, прави серенада на една пеперуда от играчките Mr. Green
Хайде бягам аз да се приготвя, че като видя в интернет банкирането превода да излитам Laughing
Обичам ви всички и много ви целувам, вас и бебоците! Heart Eyes hug

# 96
  • Варна, морето, сините вълни...
А детски помощи получавате ли вие? Че аз не знам кога ги превеждат, а за тях само от банкомата мога да проверя newsm78

# 97
А детски помощи получавате ли вие? Че аз не знам кога ги превеждат, а за тях само от банкомата мога да проверя newsm78
Около 26-30то число ги превеждат тях Peace

# 98
  • Варна, морето, сините вълни...
Около 26-30то число ги превеждат тях Peace
Благодаря  Hug

# 99
Добро утро и от мен!  Hug
Яребичка, кой ден и в колко часа беше срещата пред Мола?  Rolling Eyes

# 100
Не съм ви изчела, но да не е само запис, да дам отчет от консултацията онзи ден - 7,900 кг и 66 см  Simple Smile.
Тук времето е чудно за разходка, оправям дребните и изчезваме след малко.
Целувки от нас!

# 101
  • Mostly in my mind
Ади и Лори, палчета  Hug

# 102
  • Полски Тръмбеш
ДОБРООО УТРООО  Grinning   Praynig  ДНЕС ВЕЧЕ БЕБОЦИТЕ И БОТКОВЦИТЕ/КАКИТЕ ДА СА ЗДРАВИ  Praynig Praynig Praynig

Аз винаге питам първо "здрави ли сте" и чак тогава контактите  Peace  Наистина има мн безотговорни майки  #Cussing out  а в градините пък е ад  #2gunfire пращат ги постоянно болни и става един омагьосан кръг от боледуване  #Cussing out  Не мога да ги разбера с какво спокойствие ги пускат  Shocked  ами ако вдигне мн висока температура и никой не го забележи  Rolling Eyes  Абе има мн тъпи парчета  #2gunfire
сори за "тона" но ми е мн болната тема

я да "шибна"  hahaha и аз едно кафенце с по-опитна компанийка  Mr. Green

+ 18+  Mr. Green

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ!!!

Биричка  Hug ония дни те издирвах  Hug

# 103
Добро утро!
От всичко запомних само, че Ади ще води бебето на невролог и стискам сиииилно палци!  Hug Хайде и на връщане изхвърли филма и зареди друг!  Wink

За Бобо една голяма  Hug и да не кашля повече!

Отивам да бъркам манджа!

Като казах манджа и се сетих за една циганка по телевизията каза, че живеят в Жунгла!  hahaha

# 104
  • Полски Тръмбеш
моята принцеса вместо да й дойде на ума да се обърне по гръб, като я оставя по корем се мъчи да пълзи  ooooh!  - вири дупе,рита с крака и се мъчи да си премества ръцете  Crazy

ето снощните ми творби  Mr. Green

и на двете ръце е един модел, но сниман от различен ъгъл  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт