La Redoute.fr - 198 - В очакване на намаленията!

• 51 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Много благодаря за бързите отговори!   bouquet Повече пълни кошнички ви пожелавам от утре  Simple Smile

# 376
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
камъче, може ли размери на коженото яке? Praynig

# 377
камъче, може ли размери на коженото яке? Praynig
Размери Л:
ширина (точно при подмишниците) - 59 см
рамене - 49-50 см
ширина в долната част - 56 см
ръкав - 66
дължина от рамото до долу - 70см
------
За размерите на ХЛ виж в старите ми постове.
Дано съм била полезна!  bouquet

# 378
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
много, много благодаря! Hug Hug Hug

# 379
Може ли да ми кажете кои дънки и панталони са за слаби момичета( деца)? Благодаря много!  bouquet

# 380
  • София
Може ли да ми кажете кои дънки и панталони са за слаби момичета( деца)? Благодаря много!  bouquet

Имат надпис- tres mince Peace

# 381
  • София
Здравейте. При предното намаление имаше статия с референтни номера на изгодните покупки, някой ако може да даде линк ще му бъда много благодарна.
Тези файлове се правят от услужливи съфорумки след като са направили съответните изгодни покупки, или поне са успели за кратко да ги вкарат в кошниците си след началото на намаленията.  Такъв линк/файл няма към настоящият момент.

Мисля, че става въпрос за линка от предното намаление. Някъде бяха качени реф. номера, малка снимка, цена и отзив за даден артикул от зимното намаление.

# 382
Реф № от каталога ли ги вземате или?

# 383
nanu4e , благодаря!  bouquet

# 384
  • София
Предлагам да успокоим малко топката с тези реф№ Simple Smile

Камъчето е отговорила най-точно.

Не ми се е случвало старите реф№ от миналото намаление да са активни през новото намаление.

Реф№ на изгодните артикули ще ги видим утре/поне така се надявам ,да не стане като при зимното- интересните намалени неща да ги пуснат 3 дни след началото /. Peace

# 385
Праве е Теди, ама пА записвайте си де, къде са ви тетрадките, аз измъкнах моята разкъсана и оръфана тетрадка от предното намаление  hahaha поне да знам на кой акаунт коя карта съм ползвала, че може и това да се наложи, макар да съм с никакви идеи за необходими неща за пазаруване, та и реф от предните намаления не се хващат, ама нали съм "прибрана" ей на линка на момичетата, които а си направили труда:
https://docs.google.com/document/d/1u8KGREDSTFRPWgk0Dr6wB_hMBP48 … CCnOQK&pli=1#

# 386
  • София
Линкът към сайта, където бяха събрани референтните номера не е активен...

И Ларедут пусна кепенците....
Очаквайте изненади!

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 00:04 от Evа

# 387
  • Все на втория етаж
Адреса на всяка поръчка ли се сменява или сега като го сменя и ще си остане той?

# 388
Адреса на всяка поръчка ли се сменява или сега като го сменя и ще си остане той?

Като се въведе и потвърди веднъж, си остава новият адрес.............. погледни и в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588550.0  Wink

# 389
.......Наскоро едно момиче беше писало,че не са могли да си изтеглят парите и поръчката и е била върната.С ПП няма проблем,но аз чакам вече 3 седмица и още нямам този 4 цифрен код.

От кого чакаш код? Кодът за верифициране на картата, трябва да вземеш от банката си.

Или да го видиш в електронното си банкиране (ако имаш), поне моя от там го видях миналата година като се регистрирах в ПП.
Nqmam kod.Imam zastoporeni 1.37lw i ne sa oschetowodeni.Izwinqwam se za latinicata.
Писах ти и на ЛС...
Но това, което ти е блокирано не е за кода. За кода блокират 1.50 евро, около 2.97лв.
Отиди си в профила в ПП и отново натисни линка за код и чакай отново, дано до края на седмицата стане!  Peace
Тази такса от 1.37 лв. е равностойността на 1 долар, която вече ПП вземат при регистрация. Тя е невъзвращаема.

Общи условия

Активация на акаунт