Какво е отношението ви към роднините на БНД?

• 6 703
  • 47
  •   1
Отговори
 С БНД сме разделени от 6 месеца и неговите роднини до сега уж се правеха на разбрани, но периодично аз и майка ми получаваме обаждания с всякакви обвинения, после пак утихват.
 Днес си внесох молбата в съда за режим на виждане и издръжка, и когато БНД я получи очаквам пак куп обаждания...Лошото е, че детето ме свързва и с БНД и с тях #Cussing out
 Вие как се разбирате с тази страна?
 Поддържате ли контакт?

# 1
Никакъв контакт не поддържаме.
И майка му и баща му потънаха в дън земя след като се разделихме.
Вече 3 години и половина не съм ги виждала и чувала.
Жалко за тях, че не познават внуците си.

# 2
Въобще не ме интересува тяхното отношение, нито пък имам мнение за тях, нито за БНД. Всяко чудо за 3 дни.

# 3
Със свекърите си останахме в прекрасни отношения ( светла им памет  Flowers Rose Flowers Rose ).
Със сестра му се познаваме бегло , но не се виждаме , те живеят далече .
Други роднини почти не познавам .

# 4
Свекърва ми не беше виждала детето от Коледа до Рождения му ден, както и леля му, която живее през улицата отатък. Очудих се, че звъннаха да вземат детето на празник на леля му, а то било защото баща му отново останал без жена и дете.  ooooh!
Иначе не мога да си изкривя душата, последния път свекърва ми ми преведе издръжката от името на сина си, за да не го осъдя. То не знам и чия услуга е това де.

# 5
В началото, след като се разделихме с БНД, имаше обиди и каквото се сетиш, сега - 4 години по-късно отношенията ни с него и неговите родители са прекрасни. Грижат се много за внука си и всеки път когато могат го вземат при тях. Общо взето всички са доволни  Peace

С времето нещата се оправят и хората осъзнават кое е по-важно. В случая не е важно кой какво е правил преди 1-2 -5 години, а детето, което няма вина за случилото се.

# 6
Аз нямам никакви проблеми с роднините на моя бивш.Живеем в един квартал  и със свекърите и със семейството на брат му .Разбираме се ,е виждаме се рядко ,но нямаме грижа.Даже се събираме по разни празници.Винаги ме канят.

# 7
 Днес моето "любимо" свеки ми извъртя поредния номер!
 Преди три години ме помоли да стана поръчител на вече бившия й мъж, днес получих запор н заплатата си за 2200лв!
 Не мога да си намеря място цял ден, утре свекървата имала среща с него, но изобщо не се надявам!
Най ме е яд, че го направих заради нея, а тя днес дори не ми предложи да ми плаща запора smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 8
Нормално е отношението...Сигурно не ме долюбват, но поне не го показват..пряко.. Wink
Някви реплики се долавят от време на време, ама на кого му пука..))

# 9
  • София
Преди си мислех, че няма по-голям темерут от БНД. Разбрах, че съм грешила след като се запознах с майка му. Изглежда БНД е наследил нейния характер. Баща му ми се стори добър човек, но не го познавам добре.

# 10
  • На черешата
 Никакви. Никога за тази една година не се обадиха да ме питат как са децата, каката как се справя в училище, имат ли нужда от нещо. Майка ми звънеше по празниците на БНД да му честити, сега съм и забранила. Тя леко възропта, че не трябвало да им падаме до нивото и да се държим като тях. Обясних и, че не ми пука как изглежда отстрани, не може да се държи толкова мило с човек, който я обижда. Прие с неохота. Така че сега никой с никого не говори, това е.

# 11
Чела, недочела...  Crazy

Моето отношение си го изградих на принципа "Каквото повикало, това се и обадило". Разбрах че няма смисъл да се държа по друг начин. Те ме игнорират, аз им правя реверанси и... пак същото. Нацупените надути физиономии и пренебрежение към мен и детето... Сори!

Торнадо,... Писах ти пример... Реших да не те затрупвам с един тон думи.
Такива хора се втрещават от отношение към себе си, каквото имат към другите

# 12
  • Far away from here...
Не поддържам никакви отношения. Никога не са били особено близки нито с мен, нито с детето.
А твоите проблеми от БНД ли идват или само от роднините му? Ако е второто, може би ще е добре да поговориш с него.

# 13
уж бяха привързани към детето...то беше слънчицето на баба, но това  само докато  не си събрах багажа ....Живях 6 месеца на  една аулица с тях и те не ми се обадиха, не  ме потърсиха, а знаеха колко ми е трудно сама, финансово и с времето( бебе и университет трудно ..)...Когато ме видеха с количката  и забързваха крачката,за да избягат ....стана ми ясно , че не искат  да видят детето...прав им път!Чаках ги достатъчно, сега и да поискат -няма да се случи! Simple Smile

# 14
Не поддържам никакви отношения. Никога не са били особено близки нито с мен, нито с детето.
А твоите проблеми от БНД ли идват или само от роднините му? Ако е второто, може би ще е добре да поговориш с него.
Моите проблеми са си главно свързани с БНД, но и роднините не пропускат шанс да "хвърлят масло в огъня". Вчера дъртото свеки имаше РД и аз примерната отидох с едно подаръче, пих едно кафенце и изчезнах. Нямаше как да се направя там на луда, защото бабето много ми е помагала за малкия като беше бебе, но така като БНД ходеше по чужбините уж да изкарва пари.

Общи условия

Активация на акаунт