Какво е отношението ви към роднините на БНД?

• 6 705
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
  • Сопот, Пловдив
На мен пък мног ми се иска синът ми да можеше да се познава поне с някой от роднините на БНД или поне с полусестрата, която има, все пак и те са негова кръв, но уви всички са в Бразилия и едва ли.

# 31
В добри,ама най вероятно,защото са в лоши със сина си!

# 32
Нямам забележки. Предполагам, че не ме обичат особено, но за сметка на това обичат внука си и винаги когато могат го взимат и се грижат за него. Абсолютно спокойна съм когато е с тях. Добри и възпитани хора са.

# 33
В никакви. Не бяха виждали внучката си 3 год., миналата година дойдоха за няколко часа. Държаха се добре и с нея и с мен, говорихме, но от куртоазия. Никой никога не ми честити празници, нито лични, нито на детето. Изпращат някакви пари за рождения и ден по БНД, за Коледа пак така.

# 34
  • София
Бившата ми свекърва е уникално готин човек/за разлика от сина си Mr. Green/ и много си я обичам.
Поддържам отношения с нея, основно заради детето, което си е моя грешка. Просто няма как да избегна чуството на неудобство от факта, че аз бях тази, която инициира раздялата.

# 35
Ми то при мен е МНД..отношение никакво.И преди нямахме,и сега нямаме.

# 36
Отношенията ни винаги са били прекрасни. Сега също - бившата ми свекърва звъни поне веднъж в седмицата да пита как сме, днес пихме кафе и си подарихме коледните подаръци.
Детето преди ходеше по-често при тях, сега не толкова, защото баща й си има ново семейство и като я вземе е при него.

# 37
в никакви от две години не съм се виждали, детето ходи при свекърва ми само когато баща и я заведе, ако не я заведе въобще не прави контакт с мен да я види........все едно я няма

# 38
  • София
Запазихме добри отношения. Миналото лято беше при баба/дядо за 2 седмици....Малко множо  й дойдоха накрая на дъщеря ми, но имаше много деца и ираеше от зори до здрач.
За всички празници се чуваме, сега дребната пак трябва да ходи да ги види...но нещо тя не иска. Скучно й било....А много добре знам, че баба й угажда всичките й капризи...

# 39
Ако те искат да имаме отношения, ще имаме, аз нямам нищо против. След раздялата свекърва ми не ме е търсила, аз нея също..Но тя е такъв човек - саможива е. Със свекър ми (те са разведени) нямах възможността да се запозная за 6,5 години съвместен живот.

# 40
Пиша им тройка за усилието. Като се разделихме, все ме обвиняваха, че криво-ляво съм гледала детето и само съм висяла в нета, то само се гледало, кошута го кърми, вятър го люлее.

Сега по съдебно решение го взеха за пет дни. Крайно неадекватни грижи, а уж много разбира от деца. Да, ама жената е на 70 и отгоре години и вече дава заето. Уж трепери за внуче, уж чакат посещение от месеци, а да  не вземе да му изпере и изглади дрехи. Беше облечен с дрехи, престояли по шкафовете, откакто напуснах мъжа си. Миришеха неописуемо. А имаше чанта с достатъчно нови и изгладени дрехи, но не- пет дни е бил с един и същи панталон.

Детето се върна, гладно като вълк. Изяде веднага три белтъка. Те уж са вегетарианци, но детето расте, явно не са успели да го нахранят, както трябва. Давали са му да пие сок и чай с мед, така че не може да изгладнее и да яде истинска храна. Да, ама то иска четене в нета, за да знаеш, че растящо дете не се гледа със сок и мед.

Изобщо- краен хаос цари в главите им, но за съжаление трябва да имам контакт. Следващия път ще го пратя с рецептурник и правилна хранителна пирамида, да знаят какво да му дават.

# 41
Мамасита,

колко е голямо детето ти? То не може ли да им каже, че е гладно и какво му се яде?

# 42
Две и осем месеца и по принцип си казва, но трябва и възрастните да проявят внимание и да предлагат подходяща храна.

На тази възраст не е проблем детето да се напие със сок и сладки напитки и после да не огладнее добре. Така не може да прецени какво наистина му се яде. Е, поискал си е месце, но той не може да се сети за цялото си меню. Освен това непрекъснато предлагат закуски и почерпки, а това хич не е полезно- човек става силен, ако яде с апетит и в нормално количество, а не да "пасе" и храносмила непрекъснато.

Следващия път- с рецепти и примерно меню за деня.

Толкова беше изгладнял за истинска храна, че вчера изяде цял котлет от сьомга.

# 43
  • София
Опитвам се да издиря телефона на свекъра, ако така може да нарека бащата на БНД.
Той единствен има желание да вижда детето, но БНД го държи настрана и не ми позволява да имам контакти с него. Имам съмнения, че дядото праща пари за малката по баща й, но БНД си ги задържа и си ги харчи за себе си.
Не ми е зор да контактувам със свекъра, но след като дядото си иска внучката и си личи, че й се радва, в интерес на детето е да контактува с него.

# 44
Аз съм в много добри отношения със свекървата си.  БНД не е виждал майка си поне от 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт