Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 449
  • 719
  •   1
Отговори
# 315
Между другото да ви кажа, поставих портрета на Къванч във форума на Дизи Филм. Да видим ще има ли отзиви. Thinking

# 316
Между другото да ви кажа, поставих портрета на Къванч във форума на Дизи Филм. Да видим ще има ли отзиви. Thinking
Извинявай,това турски сайт ли е?Може ли да ми обясниш,ако не те затруднявам Praynig.

# 317
Извинявай,това турски сайт ли е?Може ли да ми обясниш,ако не те затруднявам Praynig.

Да, ето : http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=114486&page=47 Peace

# 318
  • Stuck in a moment
Толга Карел отпада от сериала по отказ на Къванч да участват заедно в проекта

Някаква вражда ли има между двамата, каква е клюката?

# 319
Тази вечер отново силно впечатление ми направиха думите на Бюлент когато говореше с мадмоазел. Много точно охарактеризира Бихтер"или тя ни е заблуждавала през цялото време или ние изобщо не сме я познавали ". Колко истина има в думите на това дете . Той май излиза най наблюдателен от всички

# 320
Бехлюл много смел с Фирдевс ! Чудя се , защо не е такъв юнак , когато е с Бихтер !?

Преди време бях сложила един много красив колаж , на него имаше и стих ! Благодарение на emely  Heart Eyes , сега ще можем да се насладим и на прекрасното стихотворение ! Благодаря от сърце ! newsm51

А това е стихотворението ! Peace

В този момент ушите ти да почервенеят,
когато те споменавам от тук.
В никакъв случай недей да плачеш.
Скрий ни(пази ни) в сълзите си.
Незабравимо.Незабравимо.
Това,което изживяхме е незабравимо.
Как е възможно да забравим това,
което изживяхме.
В онзи момент устните ти да трепнат,
когато друг ги целуне.
В никакъв случай недей да викаш.
Скрий болаката си в устните си.
Незабравимо.Незабравимо.
което изживяхме.
Какво да правим
Веднъж вече избяга този кораб на любовта.
Ами тези брегове могат ли да се забравят?
Незабравимо.Незабравимо.
което изживяхме.

# 321
 Всеки човек си има ценностна система и когато на върха на тая ценностна система стои Любовта,която осмисля съществуването му,а не парите,славата и т.н. съвсем естествено е,когато този основен стълб рухне, този човек да си отиде.Жалко е,че животът ни отдалечава от това,защото е труден и тежък,но все си мисля,че човек никога не трябва да го забравя.  Вярно е,че борбата за оцеляване ни води до това-да забравим,че има и други светове освен нашият триизмерен свят.
  Не искам да звучи като нападка към никого,това просто е моето виждане Peace

За съжаление на върха на ценностната система на Бихтер стои желанието да си единствена и неповторима, да достигнеш върха на егоизма си, изкачвайки се по стъпала от унизени и наранени хора, да живееш напук на света , но не за да се докажеш , а за да се наложиш. Това не е любов!
Не искам да звучи като нападка към никого,това просто е моето виждане  Peace
Дори и Фифи разбра , че Мадмоазел е класи над щерка и.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 22:32 от platinum

# 322
Тази вечер отново силно впечатление ми направиха думите на Бюлент когато говореше с мадмоазел. Много точно охарактеризира Бихтер"или тя ни е заблуждавала през цялото време или ние изобщо не сме я познавали ". Колко истина има в думите на това дете . Той май излиза най наблюдателен от всички
Да наистина,а също така ме поразява изключително адекватното му поведение,да се чудиш как едно толкова малко момче съчетава в себе си всички тези качества,които ни разкрива поведението му.

# 323
Тази вечер не само Бюлент ми хареса . Най после и други и се опънаха на Господарката . Браво на Джемиле - вярно и тя не беше отишла там от много честни подбуди но  се иправи срещу Бих.   А дениз по много Фин и възпитан начин за разлика от Бихтер също този път не и отстъпи Браво

# 324
Толга Карел отпада от сериала по отказ на Къванч да участват заедно в проекта

Някаква вражда ли има между двамата, каква е клюката?

Да, двамата не се понасят, защото, според клюката, често бъркали Толга Карел с Къванч, който бил доста по-известен. Говори се още, че делили общо гадже  - модела Седар Евджану, която излизала едновременно с двамата.

Систър, мен ми се струва глупава постъпка да се откажат да участват двамата. Ако се бяха навили можеха да изкопчат тройно по - голям хонорар, пресата щеше неотлъчно да публикува неща за тях,  не че не го прави и сега де  ... и т.н. Това щеше да е сензационно събитие. Ама ... дано да е добро. Thinking Какво да се прави, не ми се сбъдна мерака да гледам двамата хубавци в общ продукт. Confused

А с турския си дъ бест. Hug

Права си, систър. Щеше да е интересно, а и голяма реклама за тях и за филма, ама на, наш Киво не го иска. Laughing  Ама що му е тоя, дето орезили сем. Текин, кажи ми?! hahaha hahaha hahaha
За портрета - добра идея  bouquet

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 22:43 от ·٠•Snejka•٠·

# 325
Е, баджанаци, какво да ги правиш Joy

# 326

Днешният портрет ли ? Ще е интересно каква ще е реакцията , нали ще пишеш , ако има нещо ? Praynig

Бюлент има отчаяна нужда да сподели с някого , да намери подкрепа , за това и сподели с Дениз .Харесва ми , че въпреки че се извини , не промени отношението си към Бихтер и открито демонстрира отношението си !
Джемиле , ако не беше отишла без никакво право да рови във вещите на Бешир , също заслужаваше адмирации , но по никакъв начин не мога да оправдая присъствието и там !

Отново "чуждият " човек Нихат  изрече очевидната истина ! А Пейкер никак не беше убедителна като се направи ,че не предполага за това ! От доста време насам  тя има същиге подозрения и така и не разбрах защо се нави на номерата на майка си ! Трябваше да я отреже веднага ! Ама - филм !

# 327
 Госпожата ами  Пейкер се нави на номера на фифи защото не знам но имам чувство че тя винаги и за всичко я е слушала не е смеела да и се опълчи , тя е била покорната и послушната . И затова може би и никой не и обръща нужното внимание .

# 328
Сигурно е така , тя по принцип никога не противоречи на никого , но можеше и да е по - настоятелна , а не да се задоволи само с " Важно е за Бихтер ". Можеше и на Бихтер да се обади , да я попита защо и е толкова важно , аджеба ! Ама няма да пишем нов сценарий сега ! Wink
Ядосах се пак на Аднан - веднага и прости на Фиредвс "гафа " с Катя , добре ,че поне пред Бихтер не си премълча !

# 329

Общи условия

Активация на акаунт