Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 483
  • 719
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив

Как си представяте заради някаква любов пък било то и най голямата да легнете да мрете(имам предвид и Бихтер и Бешир)
Вкрайна сметка в живота и има и много други важни неща освен любовта
за мен това с"ох той не ме обича -значи ще мра" е лигавня и глезене!
Това могат да го направят слабохаректерни хора които не знаят какво е да се  бориш за живота на близките си или твоя, да се бориш за оцеляването си всеки божи ден

bouquet Подкрепям !
А в тази серия Бихтер ми стана още по-омразна. Разглезена кифла със самочувствие без покритие, основано на чужди пари и обществено положение, как всички са по-долни от нея, отвращава ме.

# 331
gospojata,много е хубаво стихотворението  bouquet

Как си представяте заради някаква любов пък било то и най голямата да легнете да мрете(имам предвид и Бихтер и Бешир)
Това могат да го направят слабохаректерни хора които не знаят какво е да се  бориш за живота на близките си или твоя, да се бориш за оцеляването си всеки божи ден

bouquet Подкрепям !
А в тази серия Бихтер ми стана още по-омразна. Разглезена кифла със самочувствие без покритие, основано на чужди пари и обществено положение, как всички са по-долни от нея, отвращава ме.

В живота на Бихтер няма нито един човек,за когото тя да живее,единствено Бехлюл.

# 332

rubiq ,  Hug съгласна съм с теб ! Peace

# 333
gospojata,много е хубаво стихотворението  bouquet

bouquet Подкрепям !

В живота на Бихтер няма нито един човек,за когото тя да живее,единствено Бехлюл.
Напротив има-Аднан,Нихал,Бюлент,тя е тази,която им обърна гръб.А и въобще не мисля,че има право да се вкопчва така в човек,който и казва,че не я иска.

# 334
  • Пловдив
gospojata,много е хубаво стихотворението  bouquet

Това могат да го направят слабохаректерни хора които не знаят какво е да се  бориш за живота на близките си или твоя, да се бориш за оцеляването си всеки божи ден

bouquet Подкрепям !

Това е странното и притеснителното : според мен нормалният здрав човек не влага 100 % енергията си САМО в 1 единствено нещо (някой) в живота си (тогава става мания), а си има поне 2-3 "сламки", че ако пропадне нещо, към което се стреми, да остане друго, за което да живее и да се бори.

Това на Бихтер, ако и да е тръгнало от любов, придобива такива размери на опасност и толкова се изражда, че вече може да се нарече всичко, но не и "любов" ! А други чувства (наранена е, иска да не загуби, желае да отмъсти, гази всички по пътя си), все разрушителни чувства, това ако е истинска любов, аз съм трактор.

# 335
pufi80,мислиш ли,че Бихтер я интересува Аднан и семейството му,тя отдавна вече не живее с тях,освен физически,разбира се.Виж Бехлюл живее заради тях,защото те са неговият свят,откакто се помни.А Бихтер е в друг свят,който е забранен за него.

# 336
Това състояние на Бихтер едва ли щеше да е за цял живот.Ако не се беше самоубила,може би щеше да превъзмогне всичко.Времето лекува и най-дълбоките рани,времето те кара да забравиш.

# 337
Ьх как ме кефи Бихтерчето!Сее бяс отвсякъде!Ама ако бях аз досега да съм в Централния софийски кауш поне за двойно убийство! В най-добрия случай в Карлуково!

# 338
Абсолютно разбирам Бихтер затова че се самоуби, тя загуби всичко колкото и малко да е било то. Бех с любовта си към нея и обеща бъдеще което знаеше вътрешно в себе си че неможе да и даде, но тя не  знаеше това Peace
Майка и не я обича, сестра и си има свое семейство , развежда се с Аднан и ..........тя няма никой и нищо. Дори и малкото което е имала любовта и с Бехлюл е на път да изчезне с неговото заминаване и женитба.
Според мен за Бихтер най-важното нещо е да я обичат и когато разбира че неможе да има това тя невижда път пред себе си. За Фирдевс най-важното са парите и положението в обществото и затова когато ги нямаше се опита на 2 пъти да се самоубие . Peace
Все пак всичко е гени, нали са майка и дъщеря.

# 339
pufi80,мислиш ли,че Бихтер я интересува Аднан и семейството му,тя отдавна вече не живее с тях,освен физически,разбира се.Виж Бехлюл живее заради тях,защото те са неговият свят,откакто се помни.А Бихтер е в друг свят,който е забранен за него.
Истината е,че тя никога не е живяла с тях,никога не опита наистина да стане част от това семейство,единственото което постигна е да го унищожи.А за това,че не се интересува от никой и нищо с изключение на Бехлюл,наистина е жалко.Как може само един мъж да осмисля живота ти?Да речем,че в момент на разочарование можеш да изпаднеш в подобна на нейната криза,но би трябвало поне да се опиташ да се съвземеш.Наистина мисля,че тя стигна до тук заради егоизма си, а не защото няма заради какво да живее,тя дори не се опита да намери причина.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 00:22 от pufi80

# 340
Абсолютно разбирам Бихтер затова че се самоуби, тя загуби всичко колкото и малко да е било то. Бех с любовта си към нея и обеща бъдеще което знаеше вътрешно в себе си че неможе да и даде, но тя не  знаеше това Peace
Майка и не я обича, сестра и си има свое семейство , развежда се с Аднан и ..........тя няма никой и нищо. Дори и малкото което е имала любовта и с Бехлюл е на път да изчезне с неговото заминаване и женитба.
Според мен за Бихтер най-важното нещо е да я обичат и когато разбира че неможе да има това тя невижда път пред себе си. За Фирдевс най-важното са парите и положението в обществото и затова когато ги нямаше се опита на 2 пъти да се самоубие . Peace
Тя не изгуби всичко,а сама се отказа от всичко,вкопчи се в единственото нещо,което и беше забранено-Бехлюл.А за Аднан,Нихал,Бюлент и сестра си сама си е виновна.

# 341
Любовта беше единственият свят на Бихтер , а любовта и беше Бехлюл ! Тя не пожела да живее в друг свят , затова и избра да си отиде от този .
Не мисля , че е от егоизъм , ако беше по- себична , щеше да оцелее . По- скоро не пожела да намери причина да остане , друга , освен Бехлюл , имам предвид ! Да не забравяме и факта , че вече не разсъждава трезво и няма адекватен поглед върху случващото се . Peace

# 342
pufi80 Каква причина  би намерила ти ако си Бихтер , като изключим живота като такъв? Тя не обича Аднан и ако Бех е първата и истинска любов може би е разбрала че неможе да живее както преди Peace
 Според мен с това че Фирдевс се опита на 2 пъти да се самоубие небеше случайно, нали знаете че всичко се предава по гените ,та предполагам че и с това ни показаха че и Бихтер би направила същото когато изпадне в подобна ситуация Peace

# 343
Тя не изгуби всичко,а сама се отказа от всичко,вкопчи се в единственото нещо,което и беше забранено-Бехлюл.А за Аднан,Нихал,Бюлент и сестра си сама си е виновна.
Тя никога не ги е имала, като изключим сестра и. за мен тя винаги си остана чужда в тази къща Peace

# 344
pufi80 Каква причина  би намерила ти ако си Бихтер , като изключим живота като такъв? Тя не обича Аднан и ако Бех е първата и истинска любов може би е разбрала че неможе да живее както преди Peace
 Според мен с това че Фирдевс се опита на 2 пъти да се самоубие небеше случайно, нали знаете че всичко се предава по гените ,та предполагам че и с това ни показаха че и Бихтер би направила същото когато изпадне в подобна ситуация Peace
Случвало ми се е първата ми любов да ме зареже след сериозна връзка от 3г.,аз се вкопчих в ученето и си казах,че трябва да продължа.Вярно,че за 3 седмици отслабнах с повече от 6кг. и въобще не можех да спя,но всичко минава.Не се вкопчих в него,а го оставих да си тръгне.След време той осъзна,че е сбъркал и отново се събрахме,сега вече сме семейство с две деца и миналото е зад гърба ни.

Общи условия

Активация на акаунт